Отговори
# 525
И аз така ги виждах Сейфер  още след думите на едноръкия майстор:

А резултатът да е този още в началото на втори сезон:

А то вече сме трети сезон и един никакъв вариант на "Кръстникът" ли гледаме, деградацията на фамилията на разглезения богат младеж ли...

# 526
Дано! 🙏
Скрит текст:
Следващият епизод 91 ще разкрие много

# 527
  • София
Няколко коментара четох, че Ферит едва ли не ходил да моли Суна да мълчи. Аз доколкото видях разни преводи на разговорите им, няма такова нещо. Тя му е казала да забравят, той е казал добре.
А дано Бел, поне да стане ясно със сигурност за Ферит.

# 528
Да се разкрива всичко и да става каквото ще става!
Суна при първия разговор първа каза да затворят темата.

# 529
Според Циала скоро Ферит ще излезе от комата. Кома /мома, но да разберем истината най-после, че не се издържа вече. И ако е кома, то Сейран ще е бременна, дай Боже. Каквото и да е, но нека Ферит е невинен, а Сейран бременна. Как са другите не ми пука.

# 530
Надявам се епизода да разкрие Суна.

# 531
Гледайки кадрите с АфРам, сякаш имам дежавю от началото на сезона. Тогава толкова ми липсваше усмивката на Афи, а сега тази на Мерт. Няма как да не им пука по какъв начин развиват героите, на които и двамата дадоха и продължават да дават толкова много. Да, ще играят какво им напишат, но със сигурност не със същото желание и ентусиазъм. Сценаристи и продуценти направо убиват СейФер. Афи написа коментар под една публикация на Стар, че иска Сейро да дойде на себе си и това се случи, макар и бавно, надявам се и се моля Мерт отново да има възможност да ни покаже стария, чаровен и борбен Ферит.
MysteryG, дано тези коментари, за които споменаваш, наистина да не са верни. Относно разкриването - този път няма как да проточват до безкрай. Рейтингите на последните 2 епизода според мен не паднаха, защото феновете, включително и всички ние тук, искахме да разберем дали е истина и да получим поне някакво обяснение защо по дяволите се случва всичко.

# 532
Да се разкрива всичко и да става каквото ще става!
Суна при първия разговор първа каза да затворят темата.
Така каза,но като видя Ферит със Сейран в леглото откачи.Полудя,че той се държи все едно нищо не е станало,че все едно нищо не били изживели. Явно е таяла надежда , че е настъпил нейния момент ,а той не само я отсвири ,а и не придава никакво значение на изживявания им.Няма нищо по-опасно от отхвърлена жена,а като прибавим и проблеми с психиката става взривоопасно.

# 533
Няколко коментара четох, че Ферит едва ли не ходил да моли Суна да мълчи. Аз доколкото видях разни преводи на разговорите им, няма такова нещо. Тя му е казала да забравят, той е казал добре.
Да си призная последните 3 епизода не съм ги гледала със субтитри. Някак си не мога да си ги причиня още веднъж и затова се доверявам само на превода на Сабина (това беше името на мацката, нали?), но днес специално си пуснах разговорите на Ферит и Суна и от спалнята на Суна, и от кухнята с буквички.
Ферит не отиде да я моли да замълчи, а да се увери, че не се развежда с Аби заради преживяната нощ. Аз го разбрах като опит да успокои съвестта си. Точните му думи бяха: "Ти се развеждаш с Абидин. Това свързано ли е с онази нощ, т.е. ти сигурна ли си?"
Защо Ферит ще има съмнения, че Суна може да се развежда заради някаква нощ, ако нищо не се е случвало въпросната нощ?
Тя му каза, че не е свързано с въпросната нощ и че един ден са щели да се разведат, не било свързано с него. И да, тя предложи да се правят, че нищо не се е случило. Точните й думи са: "Нека се държим така, сякаш не сме преживели това."
От това разбирам, че те все пак са преживели нещо. Ферит не оспорва по никакъв начин това изказване на Суна. Не й казва, че не са преживели нищо. Напротив! Отговорът му е следният: Добре. Радвам се, че така мислиш. Според мен също да затворим/закрием това. Да приеме, че не сме го преживели.
Договорката за мълчание е взаимна и ясно се разбира, че има какво да премълчават, и двамата. Колкото и да ни се иска да изкараме Суна по- луда отколкото е, не всичко се случва в главата й.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 22:45 от Fi79

# 534
Преживели са я, как не...Тя го е целунала, докато спи, а той е започнал да я души, като се е събудил 🤦‍♀️🤦‍♀️😛😛
Това е моя сценарий 🦄🦄

# 535
Да си призная последните 3 епизода не съм ги гледала със субтитри. Някак си не мога да си ги причиня още веднъж и затова се доверявам само на превода на Сабина (това беше името на мацката, нали?), но днес специално си пуснах разговорите на Ферит и Суна и от спалнята на Суна, и от кухнята с буквички.
Ферит не отиде да я моли да замълчи, а да се увери, че не се развежда с Аби заради преживяната нощ. Аз го разбрах като опит да успокои съвестта си. Точните му думи бяха: "Ти се развеждаш с Абидин. Това свързано ли е с онази нощ, т.е. ти сигурна ли си?"
Защо Ферит ще има съмнения, че Суна може да се развежда заради някаква нощ, ако нищо не се е случвало въпросната нощ?
Тя му каза, че не е свързано с въпросната нощ и че един ден са щели да се разведат, не било свързано с него. И да, тя предложи да се правят, че нищо не се е случило. Точните й думи са: "Нека се държим така, сякаш не сме преживели това."
От това разбирам, че те все пак са преживели нещо. Ферит не оспорва по никакъв начин това изказване на Суна. Не й казва, че не са преживели нищо. Напротив! Отговорът му е следният: Добре. Радвам се, че така мислиш. Според мет също да затворим/закрием това. Да приеме, че не сме го преживели.
Договорката за мълчание е взаимна и ясно се разбира, ме има какно да премълчават, и двамата. Колкото и да ни се иска да изкараме Суна по- луда отколкото е, не всичко се случва в главата й.

Задължително ли е да е секс, под преживяното може да имат предвид целувките, разговорите. Не знам защо още разнищваме тази сцена, тя мина вече, във всеки един момент може да променят нещо и да го направят болните мисли на Суна, няма смисъл да се затормозяваме за някаква сцена. Така или иначе истината ще излезе наяве някога

# 536
От това разбирам, че те все пак са преживели нещо. Ферит не оспорва по никакъв начин това изказване на Суна. Не й казва, че не са преживели нищо. Напротив! Отговорът му е следният: Добре. Радвам се, че така мислиш. Според мет също да затворим/закрием това. Да приеме, че не сме го преживели.
Договорката за мълчание е взаимна и ясно се разбира, ме има какно да премълчават, и двамата. Колкото и да ни се иска да изкараме Суна по- луда отколкото е, не всичко се случва в главата й.

Задължително ли е да е секс, под преживяното може да имат предвид целувките, разговорите
Разбира се, че има вероятност да не е секс, но не е и разговор. А за мен тези целувки бяха пълна отврат и предателство към партньорите им.
Ферит и Суна са имали десетки разговори насаме, след които Кая откачаше, но никога не са говорили за преживявания след тях.

# 537
MysteryG, анкетата май по скоро да е "преживяха- изживяха" ли нещо или не.

# 538
MysteryG, анкетата май по скоро да е "преживяха- изживяха" ли нещо или не.

И подзаглавие към анкетата "вярвате ли още в еднорози?" Wink

# 539
  • София
Хайде да се преброим Stuck Out Tongue Winking Eye

В другата тема ще е за Сейран анкетата, ако няма някакво развитие през това време.

Общи условия

Активация на акаунт