Отговори
# 540
Fi, когато Сейран попита Суна, да не би Абидин да е упражнил насилие, камерата показа Ферит на терасата 🤔

# 541
MysteryG, анкетата май по скоро да е "преживяха- изживяха" ли нещо или не.

И подзаглавие към анкетата "вярвате ли още в еднорози?" Wink
Аааа..Не...
Еднорозите са свещени 🤗❤️...Не се пипат...

# 542
Това е страхотно

# 543
Гласувах с опция 3, че всичко е във въображението на Суна. Отивам на еднорога.😜

# 544
Fi, когато Сейран попита Суна, да не би Абидин да е упражнил насилие, камерата показа Ферит на терасата 🤔
Това как го разбираш?

На база на видяното и на чутото в последните два епизода, категорично съм за втора позиция. Може до кекс да не се е стигнало, макар че аз имам подозрения, че ще гледаме бременна Суна, но не е било и само (сякаш това е малко) целувки.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 23:38 от Fi79

# 545
Момичета, имам един страничен въпрос,ако е удобно? Някой от вас гледал ли е другият сериал с Афрам - мисля, че го превеждат Учителят? Ако да какво ви е мнението за него? Също така къде мога да го намеря с български субтитри?
В анкетата иначе гласувах, че всичко е във въображението на Суна. Макар, че не вярвам и според мен ще излезе истина целувката. Но надеждата умира последна Simple Smile

# 546
Най-сетне изгледах епизода.Абсолютно нищо свързано.Когато Сейран дойде,Ферит я обвини,че е изпратила сестра си да го успокоява и после идва тя за да довърши.Това му изказване нямаше никаква връзка с предходните събития.Разговора със Сейран беше точно в десятката."Никой не ме попита аз какво искам"!После,това бързо помиряване с Халис.Много бързо му прости,но безразличието му продължава.Разговорите му със Суна,накъсани,непоследователни.Тълкуват се и по-двата начина,имало е,нямало е нещо между тях.Спомена на Суна в таксито също може да се тълкува по два начина.Било е истина или е само в нейната глава.Разговора и с Абидин може да се тълкува,не ми вярваш и трябва да се разделим или изневерих ти и не мога да бъда с теб.Целия епизод остави "отворени вратички" за сценаристите.Явно се чакаше рейтинга за да решат в коя посока да тръгнат.Надявам се да изберат "правилната".За Абидин въобще не искам да коментирам след епизода.Това,което той направи не бих простила никога.За мен той е извратен колкото брат си.Даже оня ненормалник по бих го оправдала,защото се вижда,че не е с всичкия си и е опасен изобщо за хората.Той определено трябва да е или в затвора или в лудницата.Но Абидин,който се смята "уж" за нормален да не го спре е по-долен от най-долния изнасилвач.Дали няма да се окаже,че тази госпожа  е убила бащата на Аби?Щом актрисата играеща Айшен напуска сериала,значи линия Абидин-Айшен няма да има.Какво ли са намислили?

# 547
Момичета...
Има нещо, което пропускаме! Защо Ферит каза на Сейран, че тя е изпратила Суна при него? Излъга ли я или наистина си мисли, че е така? Ако Суна е взела Ферит от бара как колата се оказа пред къщата? Аз поне не знам Суна да може да кара.
Ферит бил ли е изобщо в бара 🤷‍♀️🤷‍♀️
И последно! И двамата (особено Ферит) бяха доста пияни. Като дойде Сейран бяха свежи като краставици...🤔🤔
Ами има нещо гнило в Дания и това е! 🤫

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 23:57 от Dichkata

# 548
Това как го разбираш?

На база на видяното и на чутото в последните два епизода, категорично съм за втора позиция. Може до кекс да не се е стигнало, макар че аз имам подозрения, че ще гледаме бременна Суна, но не е било и само (сякаш това е малко) целувки.

Къде ти логично мислене, цялата ситуация ми е противоречива. Да речем има целувка, както писа и Катя за онзи герой дето казал да забравят случилото се, но защо се извинява Ферит, сякаш е нещо друго. Гледала съм сцени в други филми, където целуващия се извинява после, но това е при условие, че целунатия не е отвърнал.

Надя, на мен филма Учител ми хареса, нетипично мислене за един учител- "терорист", за да изкара истината наяве.

# 549
  • София
Това вече наистина е странно. Чак толкова грешки да правят сценаристите. Ако ще се хващаме така за думите, цялата серия е манджа с грозде.

# 550
Най-сетне изгледах епизода.Абсолютно нищо свързано.Когато Сейран дойде,Ферит я обвини,че е изпратила сестра си да го успокоява и после идва тя за да довърши.Това му изказване нямаше никаква връзка с предходните събития.
Мими и ти си го забелязала това значи! Много странно беше. Първоначално реших, че просто лъже...После се размислих, защо изобщо трябва да лъже, можеше да каже истината...Абе странно е.

Надя, Учител на мен ми харесва много. Има хубави послания. Аз обаче го гледах с руски субтитри. Не знам дали го има с бг субтитри.

# 551
Думите на Ферит при отварянето на Сейран просто замазваха положението, но всичко друго е наистина така странно.

Странно е и, че Сейран по-късно не попита Суна защо е била там. Как е разбрала къде е Ферит.

Да не забравяме, че Ферит не й прати локация. Той затвори телефона и заспа. Колата му как се озова пред къщата? Защо Аби не потърси жена си, а го прави Сейран, нали имаха програма на телефона?

# 552
  • София
Учител го гледах тук, може да се пуснат бг суб. Преводът не е зле.

https://youtu.be/UDDfBEUGY60?si=rkRixPTHZeAUHwRA

Интересен е, малко странен сюжет. Май беше правен по корейски сериал.

# 553
То това е търсения ефект.
Мен ме е заглождило, защо споменът е в черно и бяло 😂

# 554
Най-сетне изгледах епизода.Абсолютно нищо свързано.Когато Сейран дойде,Ферит я обвини,че е изпратила сестра си да го успокоява и после идва тя за да довърши.Това му изказване нямаше никаква връзка с предходните събития.
Мими и ти си го забелязала това значи! Много странно беше. Първоначално реших, че просто лъже...После се размислих, защо изобщо трябва да лъже, можеше да каже истината...Абе странно е.

Надя, Учител на мен ми харесва много. Има хубави послания. Аз обаче го гледах с руски субтитри. Не знам дали го има с бг субтитри.
Кое му е странното,хващат ги в момент ,в който мърсуват и най -добрата защита е атаката.

Общи условия

Активация на акаунт