Отговори
# 615
Пеперудке, понеже не си гледала трети сезон и затова не са ти ясни действията на Сейфер около раздялата им. По-добре обаче не го гледай.😄

# 616
Пеперудке, Ферит имаше връзка с Дияр, докато са били разделени със Сейран две години. Няма изневери и такива неща.
Даже тогава не докосна Сейран, гола пред него, защото беше сгоден. Явно изведнъж е видял нещо невероятно в Суна, че така да й се нахвърли.
Мистери,точно това мен най-много ме дразни. Защо така представят Ферит,не знам. Когато е с друга жена е верен и душичка. А когато е със Сейран започва всичко лошо. Не е честно. Значи докато е с нея всичко лошо се проявява,а като е с други жена е морален. Не е честно така Simple Smile

# 617
Ама вие още ли не вярвате на Феро ефенди? Ayıp, ya Joy

Ето първия разговор със Суна:

Ф: Мога ли да вляза?
С: Влез.
Ф: Сейран дойде преди малко… Развеждате сте се с Абидин… Има ли нещо общо с това снощи? Сигурна ли си?
С: Да, сигурна съм. Вчера… Няма общо със снощи. И без това един ден със сигурност щяхме да се разведем. Стана днес. Няма нищо общо с теб.
Ф: Добре. Как се случи нещо такова вчера… Не разбрах… Извинявай!
С: Не се извинявай. Нека не говорим за това. Да затворим темата. Да се държим така все едно изобщо не се е случвало.
Ф: Радвам се, че мислиш така. И аз така мисля. Нека да затворим темата. Да смятаме, че изобщо не се е случило. Още веднъж извинявай. Лека нощ!
С: Ферит, ако в онзи ден не беше избрал Сейран, а мен… Щеше ли да съжаляваш?
Ф: Не знам… Никога няма да разберем.

Е, срам ни е, ама затова са виновни авторите на драмата. Stuck Out Tongue
Все каня да попитам, според мълвата истинската Суна е преминала през психиатрична помощ, създала е семейство, но не поддържа контакти със сем. Корхан и сестра си. Това означава ли, че 1) никой от сем. Корхан не е търсил психологическа помощ и 2) зад разрива между семействата на сестрите и нежеланието на едната да се показва пред публика се крие нещо по-дълбоко от случка на изневяра, което времето не е излекувало?
Питанката ми е свързана и със сценария на Рибарчето.

# 618
  • Яко в Матрицата...
Кате, аз вече не търся нищо от истинската история в сценария. Кое как е било и т.н. Колко пъти Сейран отиде на терапевт? Цели два... Ако искаха да покажат как са се излекували, щяха да покажат някакъв процес. А не само как зетя се е облажил с балдъзата... Истинската двойка не се е развеждала, тук колко развода видяхме? Както и да е.

# 619
Стремя се да гледам внимателно, то думи, то погледи, то действия, то фигури, картини...докато си го мислех го срещнах и в Х.  Забелязахте ли как му "светна" на Кязъм, когато Аби каза, че няма да стане Ферит за Суна.
Ферит знае за обсебеността на Суна и дали не е било само разговор относно това 🤔

# 620
Кате,на мен ми се струва,че отдавна вече не пишат по някаква конкретна случка,а събират от тук и там като добавят и нещо от себе си,та затова всичко е крайно нелогично и несвързано.Не е възможно един образ,като Абидин например,два сезона да е мъж на място,да казва на любимата си,че е важно семейството което ще изградиш и след два дни да го направиш най-гадния психо в сериала.В реалния живот колкото и да се "прикриват" някакви такива наклонности,се проявяват и в най-малката провокация.Не може един Абидин,с толкова тъмна страна да приеме женитбата на Суна със Сафет и да не направи нищо.Говоря за втората "истинска" сватба.Най-малкото щеше да "разкости" Кязъм и след това Сафетови.А той какво направи,отдръпна се и реши да заминава,но помогна на Ферит да се измъкне от оня гараж за да отиде при Сейран в Антеп.И сега,изведнъж,такова преобразяване.Ферит не е човека когото познаваме два сезона,но с образа на Абидин просто преминаха всякакви граници и без логично обяснение.Знаеш ли с какво чувство оставам в сезон 3?Сценаристите не са гледали 2-та сезона,а усилено четат записките на Гюлсерен и която случка им хареса си я слагат в сериала,като добавят и нещо от себе си.Просто са толкова некадърни и не могат да разгънат героите в конфликти в една бизнес среда,например.Надяват се на хорър.

# 621
Стремя се да гледам внимателно, то думи, то погледи, то действия, то фигури, картини...докато си го мислех го срещнах и в Х.  Забелязахте ли как му "светна" на Кязъм, когато Аби каза, че няма да стане Ферит за Суна.
Ферит знае за обсебеността на Суна и дали не е било само разговор относно това 🤔
Какъв ще да е бил този разговор, Ponky, че Ферит да вземе да си помисли, че Суна ще се развежда в следствие на този "разговор"?
Аз пак ще се повторя. Колкото и да е луда Суна, не е чак толкова, че да вземе да си измисли всичко. Тя полудява след "разговора", а не преди него. Не знам защо ви се вижда спокоен Ферит?! На мен ми прилича на човек, на когото хич не му е широко около врата.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 10:33 от Fi79

# 622
Браво на Ферит! Страшен е...
С един кекс докара неустоимата Суна до развод! Какъв мъж...Вай бееее...🤫🤫🤫

Ферит е невинен до доказване на противното! За мен лично, ако това е истина, или е кома, или Ферит да си слага въжето и да приключва тая глупост!
Аз още не мога да се примиря с историята с Дияр, която ни сервираха, камо ли с тая глупост със Суна 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️!
Ще продължавам да анализирам това, което видяхме в 89 и 90 в опит да сгигна до истината...Тази истина, която ще позволи да има Сейфер❤️. Много странности и абсурди има според мен в самите сцени, в разговорите...
Сейфер вар! ❤️❤️🧿🧿🦄🦄🦄🦄

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 10:40 от Dichkata

# 623
Диче, голяма си сладурана Heart EyesKissing Heart

Не, Суна не е неустоима и на Ферит хич не му пука за нея. Беше моментно от негова страна.

# 624
Момичета,сега изгледах някои кадри от сезон 2 и знаете ли какво забелязах?Ферит никога не е изглеждал толкова зле нито визуално,нито емоционално.Той винаги е изразявал емоции,ще плаче ли,ще се смее ли,ще троши ли,ще се сбие ли,винаги е имало емоция,а сега направо нищо.Само първосигнални реакции.Не съм сигурна обаче дали е само по сценарий или Мерт е наистина разочарован от това което се случва с героя му,защото видяхме и истинския Мерт,който изглежда точно като Ферит извън сериала.
Скрит текст:
Сега лично ще напиша жалба да спрат този хорър.Какви са тия извращения,какви са тия отмъщения,какви са тия "кървави заплахи" и най-вече насилието показано ни над Ифакат?Да,Ифакат може да е всякаква,но за нейните престъпления си има съд и само той може да издава присъди.Предния епизод "кръвосмешение",следващия насилие над жени и то какво насилие само,закани за убийства,фрази като "зъб за зъб-око за око"!Стига сте рекламирали насилието и отмъщението.Във вашата държава няма ли полиция и правоохранителни органи?Сериал,започнал с красива любов се превърна в уродлива пародия.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 10:43 от mimi 65

# 625
Fi, луда е, защо продължава да се връща назад, защо говори на Ферит за копнежите си, защо обвинява семейството си, че не са тропнали с крак и да кажат- Не, вие дойдохте за Суна, няма да ви дадем Сейран. С този характер, който има нямаше да е щастлива и с Ферит.
Надявам се да дадат пълната й лудост с всичка сила, но ще има пострадали.
А дали сме чули и видяли всичко? Не държа да съм права, просто са ми интересни всички предположения.

# 626
Диче, голяма си сладурана Heart EyesKissing Heart

Не, Суна не е неустоима и на Ферит хич не му пука за нея. Беше моментно от негова страна.
Ами не го приемам това "моментно", Еве!! Откакто е със Сейран, Ферит не е имал такива "моменти"....И сега по средата на 3 сезон ни сервират това 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️....

# 627
Е той и с Дияр нямаше такива моменти, ама ето на! Винаги има първи път Stuck Out Tongue Winking Eye

Да се върна да допиша малко. Викаш, по средата на трети сезон. А в началото на сезона някой предполагаше ли, че ще гледаме такива събития? Ние каква я мислехме, а тя каква стана Blush

# 628
Fi, луда е, защо продължава да се връща назад, защо говори на Ферит за копнежите си, защо обвинява семейството си, че не са тропнали с крак и да кажат- Не, вие дойдохте за Суна, няма да ви дадем Сейран. С този характер, който има нямаше да е щастлива и с Ферит.
Надявам се да дадат пълната й лудост с всичка сила, но ще има пострадали.
А дали сме чули и видяли всичко? Не държа да съм права, просто са ми интересни всички предположения.
Ponky, аз съм съгласна, че Суна е човек със силно изразена обсесия. Пълната й лудост обаче ще дойде, защото обсесията й е реално захранена.
Аз не само, че не държа да съм права, ами искам да греша. Силно искам да са прави, вярващите в халюцинацията на Суна.

# 629
  • София
Браво на Ферит! Страшен е...
С един кекс докара неустоимата Суна до развод! Какъв мъж...Вай бееее...🤫🤫🤫

Ферит е невинен до доказване на противното! За мен лично, ако това е истина, или е кома или Ферит да си слага въжето и са приключва тая глупост!
Аз още не мога да се примиря с историята с Дияр, която ни сервираха, камо ли с тая глупост със Суна 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️!
Ще продължавам да анализирам това, което видяхме в 89 и 90 в опит да сгигна до истината...Тази истина, която ще позволи да има Сейфер❤️. Много странности и абсурди има според мен в самите сцени, в разговорите...
Сейфер вар! ❤️❤️🧿🧿🦄🦄🦄🦄

Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

И Ферит се извинява супер бездушно, за каквото и да се е извинил. Аз и затова мога веднага да ви намеря обяснение, но не виждам смисъл. Ще се разбере в един момент. Или тотално ще го закопаят или ще е като с 19-ти епизод.

Общи условия

Активация на акаунт