Отговори
# 630
Fi, луда е, защо продължава да се връща назад, защо говори на Ферит за копнежите си, защо обвинява семейството си, че не са тропнали с крак и да кажат- Не, вие дойдохте за Суна, няма да ви дадем Сейран. С този характер, който има нямаше да е щастлива и с Ферит.
Надявам се да дадат пълната й лудост с всичка сила, но ще има пострадали.
А дали сме чули и видяли всичко? Не държа да съм права, просто са ми интересни всички предположения.
Ponky, аз съм съгласна, че Суна е човек със силно изразена обсесия. Пълната й лудост обаче ще дойде, защото обсесията й е реално захранена.
Аз не само, че не държа да съм права, ами искам да греша. Силно искам да са прави, вярващите в халюцинацията на Суна.

Знаеш ли откъде също може да е захранена, когато Абидин дойде да си я прибира, а Ферит какво каза- Никъде няма да ходи.

# 631
Здравейте !
Чета ви , как Ферит не бил такъв и не можел да направи това и онова. Аби  бил друг,  а сега е отмъстителен и злобе н.  Аз пък казвам , че ми развалиха  образа на Сейран , направиха я много глупава. Трябва да ни е ясно , че в този сериал всеки е способен на всичко , по желание на сценаристите и продуцента.  Опитваме се  да избелим героите , но те са написани така и няма какво са искали да ни кажат , какво са изрязали и какво имало в изрязаното. Положението е такова , каквото е. Надявам се скоро да се разкрият поне основните неща , защото за детайлите просто забравете.
Довечера се надявам на фраг , който малко да осветли "преживяното".

ПП Какво му влиза в работата на Феро , че да казва къде ще ходи и къде няма да ходи Суна. Само не казвайте , че е от добро сърце.

# 632
  • Яко в Матрицата...
Е какво ѝ е на Сейран? Rolling Eyes Вижда, че Ферит е в депресия, решава да му помогне. Вижда, че Суна има проблем, решава да е до нея. Какво трябва да направи? Веднага да си помисли - тия двамата са си легнали ли? Laughing

# 633
Fi, луда е, защо продължава да се връща назад, защо говори на Ферит за копнежите си, защо обвинява семейството си, че не са тропнали с крак и да кажат- Не, вие дойдохте за Суна, няма да ви дадем Сейран. С този характер, който има нямаше да е щастлива и с Ферит.
Надявам се да дадат пълната й лудост с всичка сила, но ще има пострадали.
А дали сме чули и видяли всичко? Не държа да съм права, просто са ми интересни всички предположения.
Ponky, аз съм съгласна, че Суна е човек със силно изразена обсесия. Пълната й лудост обаче ще дойде, защото обсесията й е реално захранена.
Аз не само, че не държа да съм права, ами искам да греша. Силно искам да са прави, вярващите в халюцинацията на Суна.

Знаеш ли откъде също може да е захранена, когато Абидин дойде да си я прибира, а Ферит какво каза- Никъде няма да ходи.
О, да! Това също, но това вече само налива масло в огъня. Процесът е стартиран в къщата на греха. Оттук насетне, каквото и да направи Ферит, дори и само за да я защити от Аби, тя ще го тълкува повратно.

# 634
И аз мисля, че така са "планирани" героите, но защо да са развалили образа на Сейран, напротив, по-уравновесена е, по-търпелива е, доверява се, не действа на своя глава, променила се е, няма я оная инатлива и креслива Сейран.

# 635
  • София
А прави ли ви впечатление, че разговорът в кухнята е след два дни от началото на серията, а тя казва, човек и един ден не издържа.

# 636
О, да! Това също, но това вече само налива масло в огъня. Процесът е стартиран в къщата на греха. Оттук насетне, каквото и да направи Ферит, дори и само за да я защити от Аби, тя ще го тълкува повратно.

Точно.

# 637
Да ви кажа, малко ми е дежа вю ситуацията, защото миналата година до последно защитавах Ферит за 19 еп....Сега пак...Карма 🤦‍♀️😁
Ей, заради тези двамата е всичко!❤️🧿🧄
Житейският ми път ме кара до вярвам в тая любов, като напълно възможна, истинска, оцеляваща...И ще го правя до последно! ❤️

# 638
А прави ли ви впечатление, че разговорът в кухнята е след два дни от началото на серията, а тя казва, човек и един ден не издържа.
Защо два дни, Мистери? Нещо и аз започва да се обърквам с тази хронология.
Първа вечер: Ферит - Суна
Втора вечер: Ферит - Сейран
Разговорът е на сутринта. Ако е така, няма дупка. Коя нощ ми се губи?

# 639
Reni , тя най-малко ще си помисли , че са си легнали Суна и Феро. Глупава е , защото тръгна да спасява фирмата, докато Корханите си чешат м..... /визирам Орхан и Халис , че и  Феро/. Всеки с проблемите си , ама се налага да ги решава Сейран. Че и мръсно  решиха да `и правят /Ифа и Орхан/.
Изобщо тя какво прави там ? Като каква е там , както цялото семейство Шанлъ ?
Това исках да кажа за глупостта `и. Иначе по отношения на Феро и Суна , тя ще е най-потърпевшата и пак ще им прости и на двамата.

# 640
Оф бе, сетих се пак за тия обеци 😂😂😂 и смучка ли е, не е ли 😂😂😂

# 641
  • София
Защо два дни, Мистери? Нещо и аз започва да се обърквам с тази хронология.
Втора вечер: Ферит - Сейран
Разговорът е на сутринта. Ако е така, няма дупка. Коя нощ ми се губи?

Втора вечер - Ферит се извинява на Суна
Трета вечер: Ферит - Сейран, когато Суна влезе

След това е разговорът в кухнята

# 642
За мен няма някой герой, който да не развалиха. От началото на сезона Сейран и Ферит са на прицел. Първо оклепаха Сейран с историята със Синан и женитбата. Направиха я глупава и заблудена. Но някакси сега закрепиха при нея положението. Ферит и той с тази история с Дияр и поведението му на дрогиран. Мислех,че досега щеше да се е разбрало за тези хапчета, които Дияр му даваше, но нищо. Другите герои и те с тъпи истории и ги развалиха - Суна, Абидин, Орхан, Кезъм с историята с майката на Пелин. Гюлгюн, Есме, Айшен, дори и Халис и Хатуч. Няма някой, който да не е запазен герой. Просто вървим от зле та на още по зле.
Аз мисля, че няма да има фраг днес. При положение, че събота беше затишие и нямаше нищо, никаква информация за снимки. Май пак са назад с графика

# 643
На един диван греховен
срещнаха се те веднъж
От алкохола той отровен
тя жадуваща за мъж

Тръгна им, не щеш ли, лафа
сълзи, спомени, копнеж
Сътвориха бързо гафа
край догарящата свещ

Срещнаха се на дивана
тя балдъза, той пък зет
Разговор се уж подхвана,
кой прерасна май в халвет

Цъфна на врата й смучка,
белег тя на любовта
и свидетелство за случка,
разиграла се в нощта

Сън ли туй е, аз не зная
блян красив или кошмар
Затова сега си трая
Нямам просто коментар

# 644
Оф бе, сетих се пак за тия обеци 😂😂😂 и смучка ли е, не е ли 😂😂😂
Щом толкова акцентираха на това , няма да е обикновено охлузване. Смучка си е . Как се е получило ? В къщата тя беше с висока  яка . Феро през блузата ли го е направил - не. Значи се е съблякла. Спомените на Суна не са халюцинация , колкото и да ни се иска.
Суна не е толкова луда ,колкото я изкарваме.

Общи условия

Активация на акаунт