Отговори
# 645
Рени, питанката ми е свързана със сценария, който разбираемо не следва мотамо истинската история по много съображения. Питам се до колко Онур се намесва в разказа. Според мен се опитва да предизвика съмнения в  медийния образ на семейството, особено на Ферит. Както и в модела - "златното момче". Сякаш ни казва: вие сте запленени от бляскавия образ, ама зад него стоят сериозни проблеми, които могат да се открият в едни психиатрични бележки. Затова е и доволен от споровете, че и нападките.

# 646
Оф бе, сетих се пак за тия обеци 😂😂😂 и смучка ли е, не е ли 😂😂😂
JoyJoyJoy
Луди калинки сме всички, Ponky!
Аз пък сега гледах първа сцена. Ферит до вратата изчаква Суна да се приведе в приличен вид, поглежда дали е готова и чак тогава отваря на Сейран. Ако само са си говорили, защо беше нужен този акцент с тоалета? Защо Суна не остана на дивана, където само са си говорели, ами стоеше диван чепраз на стълбата? Въобще, ако всичко е било невинно, защо бяха разговорите между двамата, дори и да приемем, че са двузначни? Ферит в нито един от двата разговора не отрече, че нещо се е случило. Халюцинират едновременно и то една и съща халюцинация, май. Айшен, дето си е глупавко момиче, разбра разговора и беше шокирана, ние още го нищим.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 12:32 от Fi79

# 647
Думите на Ферит, че Суна никъде няма да ходи, когато дойде Аби, възможно ли е да са от чувство за притежание?

Сетих се, че имаше една сцена във втори сезон, Суна седеше край морето и дойде Феро, за какво точно говориха не помня, ама тогава й каза, че Аби също не е за нея, тя в това време беше омъжена за Кая. Имаше и прегръдки тогава. Аби ги наблюдаваше.

# 648
Смучката на Суна е възможно да я показаха колкото да заблудят хората, че нещо се е случило. Няма да е първото нещо в сценария, което да се показва и коментира и после безследно да изчезне все едно никога не е съществувало. 😂 Половината серии ги снимат колкото да има какво да излъчат в петък вечер, кърпят, режат, добавят и накрая логика 0.😵‍💫

# 649
Според мен,Сейран е най-нормалната в този хаос.Първо,пое на плещите си товара на фирмата.След това забеляза "опустошението" у Ферит,за съжаление малко късно,но затова са виновни сценаристите.Трябваше ли отново да си "дигне гълъбите" и Дияр да остане оная "прекрасница" която е успяла да го вдигне на крака?Нямаше ли в тоя случай да се окаже,че Дияр е била права,като определи връзката им като "токсична"?А може би трябва отново да я върнат за да го "събира"?И нямаше ли Ферит да е прав,че не може да бъде сигурен дали отново Сейран няма да го "изостави"?Мисля,че каквото и да е направил Ферит на този етап Сейран трябва да е плътно до него дори и само заради това,че я спаси от Синан.Да му помогне да се събере,да го изправи на крака и после да го съди за каквото и да било.Дори и да се е досетила,дори и да е разбрала за някакво "залитане",трябва да му помогне пък след това двамата да решат дали връзката им наистина е "токсична" или е наистина любов.Сетих се за един филм,който гледах за биографията на Фреди Меркюри,възхода и падението му.Съпругата му се разведе с него,ожени се повторно,но нае апартамент срещу неговия за да е близо до него.Много пъти тя се опитваше да го "вдигне",но въпреки неуспеха си,въпреки втория си брак не го изостави.И когато той разбра,че е болен тя беше плътно до него,дори заедно със съпруга си.Възхитена бях от тази жена.

# 650
  • Яко в Матрицата...
Рени, питанката ми е свързана със сценария, който разбираемо не следва мотамо истинската история по много съображения. Питам се до колко Онур се намесва в разказа. Според мен се опитва да предизвика съмнения в  медийния образ на семейството, особено на Ферит. Както и в модела - "златното момче". Сякаш ни казва: вие сте запленени от бляскавия образ, ама зад него стоят сериозни проблеми, които могат да се открият в едни психиатрични бележки. Затова е и доволен от споровете, че и нападките.
Но за Суна си е баш златен Феро Joy Във всичко се намесва Шнура, дали е успешно? Ще видим накрая.

Ками, защо да не помогне на Корханови? Да не говорим, че и тя е част от сделката с онези инвеститори. Май забравихме, че сложи подписа си под договора доста серии назад...

# 651
И аз гледах преди малко пръва сцена и ми направи впечатление лъжата на Феро . Още от вратата каза на Сейран , че тя е изпратила  Суна. Сейран отрече , но той завъртя разговора в друга посока. Ти да видиш , идва му наум да излъже, значи и той си е съвсем добре с главата.

# 652
Прекъсвам споровете с информацията, че има снимки в ялъто и дома на Чичек! 😁

# 653
  • София
Синката е поредната глупост, забравяли са да я слагат в половината сцени

Това е целият проблем. Няма нищо нормално в тази серия. Затова и са тези спорове.

Суна се оправя в първата сцена. Ферит чака с досада, не може да я гледа, гони я. Това нормално поведение ли е на мъж, който й е направил смучка няколко минути преди това.

# 654
Слагайте каските, че идела боНба.😂😂😂

# 655
Лилия, този акаунт е лъжливото овчарче.

# 656
  • Яко в Матрицата...
БоНбата е - Хатуч е бременна ... JoyJoyJoy

# 657
Слагайте каските, че идела боНба.😂😂😂

Аз само на боНбите на Емруллах вярвам! Wink

# 658
БоНбата е - Хатуч е бременна ... JoyJoyJoy
Знаех сиии 🤣🤣🤣🤣

# 659
Лилия,добре че е боНба,а не метеор.За метеорите знаем вече къде падат.

Общи условия

Активация на акаунт