Отговори
# 660
Лилия, този акаунт е лъжливото овчарче.

Еве, не знаех, защото не го следя, ама сега ми излезе в Х.

Може ли разбиращите да кажат какво е качила Елчин срещу Бирса?🙏

https://x.com/elcnsng/status/1878736591927046240?t=nC-u03Shdf9jcazHFNVvpw&s=19

# 661
Да , тя подписа договора , но не го подписа сама. Къде е партньора по договора - при Суна. За мен си е глупава. Още от началото на трети сезон я пишат такава. Тръгна да спасява Ферит от Дияр , но той искаше ли да е спасен ? Тя така решила , че е за негово добро. Товари се с проблемите на другите около нея , а кой ще и помогне за нейните проблеми. Какво стана с лечението `и ? Между другото се радвам , че не се лекува. Феро , в сегашния си вид , не заслужава да рискува живота си за него.
Трябва да е и малко егоист. Иначе  ето така ще я правят на глупачка тия двамата.

# 662
Хелоу, мацки! 🫶
Сериозно се пише тези дни! ✌🏻
Имало сет в дома на Чичек и в Ялъто!

# 663
Мацки, черпя ви с целувки, че кекс нямаааа 🤣🤣🤣🤣
Да видим тоя фраг дали ще изясни нещо, или ще ни оплете още повече..

# 664
  • Яко в Матрицата...
Ако беше оставила отново Ферит да с оправя сам, дали щеше да е по-добре? Това че е отговорна и иска да помогне я прави глупава, така ли? По-добре такава да е...

Вече не знам кого от СейФер да защитавам... Joy

# 665
Удари ме мен ретроспекция. Да ви кажа сегашното откачане на Суна ми е нелогично. Стана толкова изведнъж. Само от едно изказване на Абидин, който я подсети за първата целувка с Ферит в сезон 1. Във втори сезон откачането на Суна ми беше по-логично и по добре развито спрямо историята. Тя се беше присетила тогава изведнъж,че е в нещастен брак, изведнъж се беше присетила за Абидин и че още има чувства към него и го ревнуваше. И баш тогава наш Феро сам,а пък Сейран го отблъсква. Идеален момент тогава за нея да си вземе Феро. Врачката само извади на показ това, което Суна вече си го имаше.
Сега тази нейна лудост и то за един епизод както я развиха. Нещо не е като хората.
И защо след като Абидин и Суна имат проследяващи приложения на телефоните Абидин не я намери. А отиде Сейран? Защо Абидин цяла нощ седя разярен и съмняващ се и не потърси Суна с това приложение, а само вика на сутринта като ненормален. Дали самите сценаристи не помнят какво са писали? Или вкарват някакви неща за темата към дадения момент и после повече не им трябват? Тотално май ни заблуждават и ще излезе,че е нарочно

# 666

Вече не знам кого от СейФер да защитавам... Joy
И двамата разбира се...❤️❤️❤️
Всеки ден ще е така, до победата!!!!🥳🥳🥳

# 667
Надя и Кая й казваше, че не е Ферит, а тя не е Сейран, Абидин сега й каза, Ферит пък й каза, че не е Сейран, от толкова внушаване как да не откачи Суна 😂

# 668
Суна се оправя в първата сцена. Ферит чака с досада, не може да я гледа, гони я. Това нормално поведение ли е на мъж, който й е направил смучка няколко минути преди това.
Смучката е направена в изблик на моментна страст, а не от дълбоки чувства. Силно се съмнявам, че някоя от нас е в заблуда относно чувствата на Ферит. Ясно е като бял ден, че такива, по отоншение на Суна, липсват. Да, има досада, възможно е дори и отвращение да има (съжаление със сигурност чухме), но те се появяват след като се е поддал. А я гони, защото се опасява, че Суна може да се изпусне. Не случайно стои и горе на терасата, за да слуша какво си говорят сестрите. За Ферт най- добрия вариант е да се правят, че нищо не се е случило и темата да не се повдига. Суна ще го изненанда, обаче.

# 669
Ама и той голям манипулатор. Знаеше, че Суна ще се поддаде и ще подпише ипотеката. Ако беше на името на Сейран, щеше ли да поиска това от нея.

# 670
Аз си харесвам Сейран баш такава каквато си е в момента.Май само тя се поучи от "грешките" си.Сейран беше "егоист".След болестта си намери Синан и не отиде да "спасява" Ферит от Дияр,а обиколи 36 държави за нула време,научи се да шофира,научи се да казва на друг човек "обичам те",дори и се омъжи и изглеждаше щастлива,това че изкараха връзката и със Синан платонична не беше защото така я бяха замислили,а защото мислеха за рейтинга.Иначе,не знам какви "изпълнения" можеха да ни се поднесат с косматия Синан и Сейран.Само дето на Ферит не простиха ама още не се знае.Може да се окаже,че не е спал нито с Дияр,нито е целувал Суна.Има още доста серии.Гледахме и Сейран,на която не и пукаше като разказваше на Ферит как ще има деца със Синан в новата къща,въпреки,че връзката и е била само платонична.И какво се случи с егоизма и?Ще си позволя да вметна една много моя любима реплика от култовия за мен филм "Всичко е любов"." Аз не те задържам. Аз не искам любов от тебе. Аз, ако исках любов от тебе щеше да стане, като търговия. Любовта нищо не иска. Тя трябва да е като дишането. Вдишваш, издишваш. Навън, навътре без да мислиш. И с нас искам да е така. Да не мисля кога вземам и кога давам.“

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 12:34 от mimi 65

# 671
Знаете ли, сетих се за още един развален герой. Споделям с риск да бъда линчувана Simple Smile Говоря за Пелин - в първи сезон до един момент я съжалявах. За мен тя също беше жертва на Ферит. Все пак му беше дала 3 години от живота си, като през това време той я беше добре обработил. Даваха ретроспекция как я е ревнувал и я е ограничил с кой да се вижда и как. През това време той си хойкаше насам -натам. Още си спомням думите на Пелин към Сейран - ще му бъдеш интересна докато не получи това, което иска. После край, доскучава му. И до ден днешен намирам леко такова поведение във Ферит. Дори и със Сейран. Докато постигне каквото иска и после на моменти забравя, че е до него. Присеща се като Сейран изведнъж го остави. Във втори сезон това беше историята със бебето или университета. В първи сезон зора да му вярва и да му се отдаде. Сега в трети сезон зора е да го подкрепя за всичко и винаги да е съгласна с него.
След това Пелин я развалиха - това с майка й и игричките да ги събере с Ферит ми беше в повече, пък сезон 2 няма да коментирам, излишно беше да я връщат.
Но Ферит разбира жените, това му е част от чара, нали затова е златно момче, няма начин да не може да манипулира ситуацията. Виждали сме го и със Сейран да го прави. Той там се чувства силен и в свои води. Там контролира ситуацията и води той.
Ох не знам вече! Връщам се сега назад във времето, защото 3 сезон хич не ми харесва да коментирам каквото и да било Grinning

# 672
Тия лудите, все за гушата се хващат, колко му е кльомбата сама да си е направила смучката или да са й я направили...ще ми се, заради Сейрош.

# 673
Откачената Суна малко ли шамари си удряше! Като нищо сама се е наранила! 😂

# 674
Аз не помня Сейран да е била егоист в нито един момент досега, а вече я гледам две години и половина с внимание.
Значи викате, Ферит нищо, че е "говорил" с балдъзата, Сейран се държи супер сега с него, така да продължава Smirk

Общи условия

Активация на акаунт