Отговори
# 675
Аз викам, ако Ферит е целувал Суна, пак не е разбрал дали ще съжалява, не знаел и нямало да разберат 😂
Язък за Сейран, ако оня не си е държал страстите в гащите, в такъв случай искам да го натири.

# 676
Умирам от смях : D Страшни са феновете на Златно момче Simple Smile

# 677
Аз за 3 сезона не видях Сейран със смучка от Ферит.Неустима ще да е тая Суна ,предизвикваща такава страст.Ама и то резон си има,трима мъже ошета,а Сейран само един.Феро бая ще да се е разгорещил.Офффф,повдига ми се само като си помисля.

# 678
Признанието на Ифакат пред Гюлгюн, не ви ли прилича на отчаяната Суна срещу Сейран.
Fi, надявам се на това

# 679
  • София
А защо решихте, че Ферит се опитва да скрие нещо. Той чак вечерта, след разговор със Сейран (това го има в репликите и не знаем точно какво са си говорили), отива да говори със Суна. Тя предлага да затворят темата, той казва добре, нека се правим, че не се е случило(!). После в кухнята й напомня какво са говорили. Аз не виждам изобщо да се опитва да крие каквото и да е. Да, казва й по-добре да забравим, но без никакво притеснение, че евентуално тя ще каже на някой друг или нещо такова.

# 680
MysteryG, е какво да каже, случката със Султан- Сейран, Султан ме гледа, като се къпя, иска ме или случая със Суна- Сейран, сестра ти ми налита, иска ме.

На таксито има числото 26 и правят паралел с ЕП. 26- ангелските крила. Има и други числа, голямо танго танцуваме.

# 681
  • София
Ponky, нямам това предвид. Ако толкова е правил нещо, което не иска да се разбира, нямаше ли при първа възможност да ходи да говори със Суна и той да я моли, да не се коментира.

# 682
Ponky, нямам това предвид. Ако толкова е правил нещо, което не иска да се разбира, нямаше ли при първа възможност да ходи да говори със Суна и той да я моли, да не се коментира.
Освен и тая сцена да е клъцната.Иначе си абсолютно права.

# 683
  • София

Няма как, очевидно той за първи път я вижда в този ден и е чак вечерта.

# 684

През деня, след случката, Ферит беше извикан от дядо си и ходиха на посещение при Чичек. Реално погледнато, той наистина чак вечерта имаше възможност да говори със Суна.

# 685

Не сме го виждали да убеждава някой да не казва нещо пред друг.
Все повече си мисля, че Суна се е изложила пред него, стъпката е била от нейна страна, а той я е отхвърлил. Абстрахирам се от целувките и наблягам на разговора, Ферит й призна някои неща относно деня на годежа и нашата кльомба го изтълкува грешно и реши да действа. Ако ще белее Ферит, нека да е по този начин.

# 686

През деня, след случката, Ферит беше извикан от дядо си и ходиха на посещение при Чичек. Реално погледнато, той наистина чак вечерта имаше възможност да говори със Суна.
При Чичек ходиха чак на втория ден. Първата вечер, след като се прибра в ялъто, Ферит отиде при Суна, когато й каза, че от Сейран е разбрал, че ще се развеждат с Аби.

# 687
Циала пише, че Ферит е разказал на Сейран за Суна.

# 688
След целувката на следващия ден бяха Ферит и Сейран във фитнеса. Прибраха се в ялъто по тъмно вече. Тогава вечерта Ферит отиде да пита Суна за развода. На следващия ден ходиха при Чичек и вечерята на втория ден Абидин дойде да си я прибира. Същата тази вечер Суна видя Сейфер в леглото. И на следващия ден т.е. трети - сутринта говориха в кухнята и дойде таксито с Ифакат.
Малко май има прескачане на време. Дупки.

# 689
Не мога да ви стигна, на работа съм, довечера ще ви чета.
Но да питам, вие от къде съдите, че Ифакат е изнасилена? Тя се появи без дрехи, в окаян вид, но не показаха изнасилване, по-скоро насилие над нея.
Ето за това говоря, как знаете, че Ифакат е изнасилена, а Суна и Ферит са се целунали само? И за двете действия нямаше изрична декларция, или конкретни сцени. Но всичко показва какво се е случило. Стандарта трябва да е един. Ако онова е само целувка, и това с Ифакат е събличане само.

Общи условия

Активация на акаунт