Отговори
# 690
Ninka, всеки вярва в това, което иска 😉

# 691
Циала пише, че Ферит е разказал на Сейран за Суна.
Добре де, ако Ферит е признал на Сейран, нямаше ли да има нещо в този епизод. Сейран все нещо щеше да каже на Суна докато я утешаваше или поне щеше да й намекне. Не дадоха никакви индикации, че Сейран знае и е разбрала за случката. Дори и да е в изрязаните сцени пак в другите все нещо дребно ще има и ще подсказва. А то нищо, и това малко ме кара да не вярвам, че Ферит е казал на Сейран. Та на него в момента за нищо не му пука.

# 692
Понки, съгласна съм. Но нали гледаме един филм Simple Smile
За мен трябва да се гледа общата картина, извадени факти от общата картина, или детайлни проучвания, не вършат работа. За какво ни е да знаем дали е обеци Суна или без, какво променя това акта и факта, че с Ферит имаха интимна близост. Ама само целувка било. Няма значение до къде са стигнали. Пожелаха ли се, да, другото няма смисъл.

# 693
Момичета това ми попадна някъде в нета. Не знам дали е вярно. Но този потребител твърди, че един от сценаристите му е отворил с цел да се защити и там признал, че сцената е с кекс между Ферит и Суна. Търсих този пост в Х, но явно наистина е изтрит. Някой от вас дали е попадал на това. Възможно ли е наистина така да е било замислено и снимано, обаче след лошият отзвук да са сменили сценария и затова да има толкова пропуски и рязани сцени? Просто вече не знам Sad

Намирам го само с английския превод, съжалявам,но го няма на български

# 694
Момичета това ми попадна някъде в нета. Не знам дали е вярно. Но този потребител твърди, че един от сценаристите му е отворил с цел да се защити и там признал, че сцената е с кекс между Ферит и Суна. Търсих този пост в Х, но явно наистина е изтрит. Някой от вас дали е попадал на това. Възможно ли е наистина така да е било замислено и снимано, обаче след лошият отзвук да са сменили сценария и затова да има толкова пропуски и рязани сцени? Просто вече не знам Sad

Намирам го само с английския превод, съжалявам,но го няма на български

Да така написа Самед в Туитър днес, но после го изтри. По всяко време могат да променят всичко

# 695
  • София
Първо да кажа, такъв туит няма нито при Самед, нито при въпросния потребител, лично го проверих. Второто, отново свързано със въпросния сценарист е това

https://x.com/JAY_ZD2911/status/1878738561392070929?t=kaA8diTV7oMNl_mRoQfA5w&s=19

Човекът явно си пише с доста хора на лични и е казал, че ще снимат каквото си искат в общи линии. Може да е само целувка, може да не е, може и нищо да не е имало.

Чух една клюка, за която нямам доказателства. Арабите не са излъчили снощи спомените на Суна, нито на стълбите, нито в таксито. Това доста променя историята, при положение, че и целувка не бяха показали.

# 696
Ninka, тия обеци...
Е, мъчим се тук да навържем детайлите в нашата картина. Предпочитам да мисля за Ифакат, че само са я съблекли, за да я унижат. Не искам и Сейран да страда относно Ферит, много ще му стане, но, каквото дадат, нали е филм.

# 697
Първо да кажа, такъв туит няма нито при Самед, нито при въпросния потребител, лично го проверих. Второто, отново свързано със въпросния сценарист е това

https://x.com/JAY_ZD2911/status/1878738561392070929?t=kaA8diTV7oMNl_mRoQfA5w&s=19

Човекът явно си пише с доста хора на лични и е казал, че ще снимат каквото си искат в общи линии. Може да е само целувка, може да не е, може и нищо да не е имало.

Чух една клюка, за която нямам доказателства. Арабите не са излъчили снощи спомените на Суна, нито на стълбите, нито в таксито. Това доста променя историята, при положение, че и целувка не бяха показали.

Ами или Самед го е изтрил или някой е направил фотошоп

# 698
Привет момичета,
Неее, отказах се да ви следвам. Вие сте невероятни в сценариите. Това го не може нито Шнура, нито петимата пишман сценаристи. Толкова идеи нахвърляхте  след една вечер на греха, че още 10 сезона могат да се напишат  по тази тема. Колкото коментиращи, толкова и различни мнения, но във всичките има частица истина.
Тревожи ме състоянието на Мерт/Ферит, който и в реала е унил и неузнаваем. Явно разочарованието му е свързано с проблеми със сценария и сценаристите. Дано нещата се оправят, защото ни липсва лъчезарното му излъчване.
В епизода бездушното му отношение към Сейран ми е необяснимо. Той не веднъж е изпадал в затруднено положение, но не е показвал такова пренебрежение към жената на живота си. "Отмъщението" ли взема превес в отношенията им, или ревността от предпочитанията на дядо му. Не ми се вярва, че е от пиянското приключение със Суна, не му е за пръв път да има такива "забърсвания" с други жени. Чак такова угризение да има ми е малко странно. Нещо повече го мъчи и дано се разбере по скоро, защото на Сейран няма да и е лесно да го извади от това му състояние. Дано не чакаме нещо да се случа на Сейран, за да излезе от тази летаргия Ферит.

# 699
  • София
Ето ги двете сцени при арабите, наистина няма спомени в тях

https://x.com/GHXGOX/status/1878806743536603287

А защо се обсъжда толкова състоянието на Мерт, аз не писах по въпроса досега, но от видеа по две секунди не могат да се правят чак такива изводи. Айде, с журналистите беше по-дълго, но явно им се е бил издразнил.

# 700
Ето ги двете сцени при арабите, наистина няма спомени в тях

https://x.com/GHXGOX/status/1878806743536603287

А защо се обсъжда толкова състоянието на Мерт, аз не писах по въпроса досега, но от видеа по две секунди не могат да се правят чак такива изводи. Айде, с журналистите беше по-дълго, но явно им се е бил издразнил.

И аз мисля че беше заради тъпия въпрос на журналиста, че са се разделили и затова били на отделни места, то не може да задаваш такъв тъп въпрос и да очакваш да ти се отговори с усмивка даже аз ако бях на мястото на Мерт щях да го набия

# 701
Станахме като Биг Брадър 🤣🤣🤣  "Дека са ти пръстените ...."

Ние сме  "Дека са ти обиците"🤣🤣🤣

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 18:29 от Dichkata

# 702
Докато вие се пънете относно сериала с дни, Онур и Гюлса си разхождат г*зовете из Лондон и миришат парфюмчета и сапуни 😇

# 703
Мале те арабите друг сериал гледат Grinning Може би това с отговора на сценариста не е истина. Обаче,ако е било замислено така и нещо е снимано, това би обяснило доста от липсващите парчета от пъзела. Защо Суна е съблечена, защо откачи така, защо й ги няма обеците, смучката Grinning
Аз викам да наеме продукцията целият фандом за сценаристи. Много по-високи рейтинги ще имат Simple Smile

# 704
Докато вие се пънете относно сериала с дни, Онур и Гюлса си разхождат г*зовете из Лондон и миришат парфюмчета и сапуни 😇

Изобщо не им пука, изкараха си парите хората а ние тук се вайкаме заради сериала и размишляваме дали е станало нещо между Ферит и Суна, дали няма да я истипосат бременна и какво ли още не.

Общи условия

Активация на акаунт