Любители на котки - Тема 203

• 23 218
  • 760
  •   1
Отговори
# 690
Тя Мегчето май прави бели и за тримата вкъщи. Simple Smile
Алегзандра, съжалявам за Лъки, но мисля че в момента си просто наплашена. И може би донякъде се чувстваш виновна, че си предизвикала без да искаш бъбречния проблем. Не е така. Няма нужда да даваш профилактично специални диетични храни на другото коте. Ако искаш му давай някоя храна от типа Urinary, докато се успокоиш. А най-добре е периодично да се сменят марките гранули и да се дава разнообразна храна, вкл. домашна такава и тревичка.

# 691
Ех, тея котани, като им влезе някой бръмбар в главата и са неудържими. 😄
Вчера така като си стоим в кухнята и на стъклото на кухненската врата се вижда тиквочето на Линош. Знаете как са старите кухненски врати, горната част е от релефно стъкло. Спогледахме се с кака и я питам и ти ли видя главата на Линка? Докато се питаме, се появи пак и се чува туп след това. Отидох в коридора и гледам скача по ламперията да улови една дупка направена погрешка от пишман майстор на нивото на ключа за лампата, та скача, ще се убие за да хване тая дупка дето ѝ прилича на нещо вероятно. Гушнах я да пипне с лапка да види на какво скача и наистина го пипа, гледа, ама повече не е скачала.
Ей я любопитка 😁.

# 692
Алекзандра, съжалявам за Лъки💔. Милички са ни душичките и е много мъчно, когато отлетят😔, знам..❤.

# 693
Ето я бандитката, кара ми се, че я бях изгонила в коридора, за да мога да ям на спокойствие.

# 694
  • на брега на морето
Има много сладки зъбки.

# 695
Аз идвам да се оплача, Мегчето тая сутрин събори цялата саксия в коша за пране. Добре, че снощи го изпразних.
Моите цветя са изолирани на едната  остъклена тераса, и вратата е винаги затворена, защото ако Чучи е близо до тях те винаги припадат. Без причина естествено 🤣

# 696
# 697
Моите цветя са предимно кактуси по мъркащи причини, които предполагам няма нужда да назовавам. Обаче това ми е единствено оцеляло сукулентче и понеже госпожицата в началото никъде не можеше да се качва заради крачето, го оставих самичко на перваза на прозореца. Да, ама майнуната си намери от къде да се качва, пак че не го изяде някой е успкоение. Сега вече е преместено на високо. А кактусите ми тая година си живеят все още отвън на балкона, защото не е чак толкова студено.

# 698
  • Бургас
Здравейте отново. Нахлух в темата ви много наплашена и стресирана. Харесва ми тук и мисля да остана. За въпросите ми за Кики щее говоря с вет лекаря ни, мисля че тя ще ми даде най-доброто предложение. И така ще ви представя Кики на галено Злобара Де Вил . Тя не обича да я галят вдигат, но обича тя да се гали и да мърка много (а като и писне без причина захапва леко). Лъки беше друга порода той беше въплъщение на безгранично милло спокойствие. Втренчено винаги в мен като легне до такава степен че го наричахме психо. Мъркаше и предеше до последно. До такава степен беше хипнотизиран от мен, че като мъркаше се лигавеше страшно много. Кики е една фина дама с голям характер. Сега милаата е неспокойна и тази вечер детето ще спим на дивана с нея за да не е сама. За Тези дни се върнах до 89 тема и изчетох бая. Много истории и много доброта струи от всички теми. Момичета вие сте златни. Ааа не е за темата ама да си кажа че имам и още един хубавец на три години, пак е на четири лапи, но не мърка, а лае и е има няма 25 кила. Пускам както го нарича данък за Кики( ако вече не е така осведомете ме). Вкъщи нямам цветя отказах се от тях преди 15 години. Не оцеляха Simple Smile .

# 699
Добре сте дошли! Това е най-уютната група. Много полезна и пълна с добронамерени  хора.

# 700
  • Между гори и планини
Добре дошли на теб и Кики! ❤️

# 701
Добре дошла на Кики 🥰

# 702
  • До морето...
Добре дошла на теб и Кики и съжалявам за загубата.
Аз вече съм с едно цвете вкъщи,което доста време се задържа непокътното до преди няколко дни.Отказах се и аз от цветя ,но не се оплаквам грам,защото си имам Тоби.❤️
cardhu,някой май е позирал днес.Сладур!

# 703
Искаме да видим и кученцето обаче. Иначе Кики е много красива.

# 704
Добре дошла Алегзандра и Кики! Съжалявам за загубата на другото котаче!
И аз като бивша стопанка на кучета искам да видя и другия любимец. Вярвам, че ще се чувстваш добре в темата като всички нас!
Сега да се оплача от кака 😄, затворила се е в кухнята и твори, реже стари дискове, лепи със силикон и прави боклук на поразия, та от мерки за сигурност не пуска Линка при нея. А това малкото пощуря, мята се върху дръжката, ама не може да отвори и мяучи ама силно, тя имала глас бе, досега не бях чувала лелеее акъла ми взе. Отворих аз тя се шмугна, ама то пълна лудница и безпорядък едва я хванах - на всичко налита! Сега не смея да легна щото като си знам кака ква е джаста - праста в чистенето, все ще намеря нещо опасно за Линош и бяса ме хваща! Язък ми за чистенето днес!
Да сложа едно Линче за разкош, та да е по - приятно мрънкането ми. 😂

Общи условия

Активация на акаунт