Любители на котки - Тема 203

• 23 580
  • 760
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Нямам нови снимки от снощи

Дояждане на тортата Joy

Свещичката остава за юнският рожденик.

Изглежда сме загубили здравната книжка на Дейзи. Бяха заедно с паспорта на Оникс, паспорта намерих на пода в хола, но книжката нямам представа къде е паднала.
Лекарката каза, че ще заправи нов, но аз не помня кога ѝ беше кастрацията. Месец и година ще налучкам.

# 16
  • Между гори и планини
Здравейте и благодаря за новата тема ❤️🌹
Ето и моят данък - гушливко и мъркончо

Момичета, да се помолим за Калифорния ( половин семейство имам там и племенник пожарникар), за хората и за животните. Вчера си поплаках, когато пожарникарите изкараха от горящата къща, котето на един човек. Целият му живот е изгорял, само котето му бе останало .

# 17
Здравейте! Моля за препоръка за качествена и икономична котешка тоалетна. И също за килимче за под легенчето. Благодаря!

# 18
  • До морето...
Благодаря за темата, Таня😊

# 19
  • София
Лекарката каза, че ще заправи нов, но аз не помня кога ѝ беше кастрацията. Месец и година ще налучкам.
Проследи си публикациите. Със сигурност ще разбереш датата, дори и часа на кастрацията. Joy

Гери и Преслава гледаха, гледаха снежинките и накрая заспаха. Обаче веднага надигнаха глави като се размърдах, за да ги снимам. Joy

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 12:34 от Таня67

# 20
Здравейте! Моля за препоръка за качествена и икономична котешка тоалетна. И също за килимче за под легенчето. Благодаря!
Най- икономични са мини пелетите (за отопление). Не задържат миризма, а разпрашеният субстрат се изхвърля в тоалетната. Под съда със субстрата съм положила пластмасова форма с вълнообразен релеф, в който обтрива лапите. От физически зоомагазин е купена, но не помня кой.

# 21
  • София
Искам да взема автоматична котешка тоалетна? Някой взимал ли е и от къде?
Искам входът да не се затваря навътре, т.е. Да няма опасност да защипе котката ако погрешка започне да се върти, докаро влиза/излиза или е вътре. Да се върти на ляво или надясно или нагоре.
Гледам някакви в емаг, може би предпочитам от там, че имам някаква тяхна карта, но като всички и аз имам лош опит с различни продавачи там и само гледам и се чудя.

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 13:01 от Дези.

# 22
Благодарности за новата тема! Two Hearts
Аз нови снимки нямам, затова сега щракнах една на Мързеливко. Бабето избяга и се скри някъде, щото й топих лапите в калиев перманганат. Вчера ме ухапа от яд, днес строго й казах, че ако пак ме ухапе, ще й стъжня животеца. Не ме ухапа, само пъшка възмутено. Grinning

# 23
  • София

Кашончеее

# 24
Да е здрав котаракът на АнМари, вчера ме хвана носталгията и се връщах в началото. Какво се случи с Харитон?

# 25
Хубаво е да се усмихваме малко повече в сивите и дъждовни дни Simple Smile
Малко усмивка и от черното ми Мими

# 26
  • София
Проследи си публикациите. Със сигурност ще разбереш датата, дори и часа на кастрацията. Joy
Малко акъл трябва да имаш, но да ти дойде навреме Joy Мерси.
Довечера ще седна с химикал в ръка. И кастрацията и ваксините ще намеря Kissing Heart Обезпаразитяването го имам записано по дати в телефона.
Да е здрав котаракът на АнМари, вчера ме хвана носталгията и се връщах в началото. Какво се случи с Харитон?
Приспахме го юни месец.

# 27
  • До хладилника, който обичам
Пробвали ли сте да свирите с уста на котките си? На мен на няколко пъти ми се случва да си свирукам и котките полудяват, въртят се, пулят се и видимо не знаят какво да правят с тоя необичаен звук, много са смешни Grinning Идват да проверят добре ли съм, едната взе да мяука тревожно, много ни развеселиха.

# 28
Аз им хващам вниманието, когато ги снимам и искам да гледат към мен с необичайни и резки звуци, включително и свирукане. Затова и изглежват винаги учудени на снимка.
Закари смята, че съм му собственост. Снощи спа с мен, щото съм болна.Той държи да спи гушнат. Сакура спи върху краката ми. Дойде да ме подуши за поздрав и тоя анадолец започна да и съска силно.

# 29
  • София
Благодаря за темата, Таня! 😘

АnMary, честити 4 на голямото момче Аш! 😻
AniNe, върнах се назад да прочета "негативни коментари"  на red soul, но не открих такива. Ако тава е негативно... и аз мисля, че мястото на котките е навън (особено щом има възможност за това), че така те се чувстват щастливи. И това, че изразявам мнение, съвсем не значи, че го налагам.
В момента го гледам Блекича колко е нещастен като е "арестуван" (седи до прозореца и гледа навън снега) и го сравнявам с вчерашното му настроение- как тичаше из двора и идваше да ми "разказва" какво е видял (не че го разбрах, де 🤣).
Девойката искаше да сподели притесненията си за котето,  а беше "нападната" и просто се оттегли.
Допълвам се- забравих снимката, а и да ви кажа, че Part of me вече си е гушнала бебката 👶
Надявам се да се върне в темата и да сподели как е котето (и бебето).

Две гномчета

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 17:43 от AnyHr

Общи условия

Активация на акаунт