Любители на котки - Тема 203

• 23 597
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Сдобили сме се с въшки (детето и аз). Можем ли да заразим и котките? Confounded

# 61
# 62
Аминка - неостомазан. Към хуманните препарати са станали резистентни. Когато преди години бяхме в тази ситуация, изкъпах и кучето с разтвор с неостомазан.

# 63
  • Между гори и планини
Сдобили сме се с въшки (детето и аз). Можем ли да заразим и котките? Confounded
На пари е, пускай тото!
В първи клас и големият ми син ги донесе у дома, че и аз прихванах на дърти години 😂 Не се шашкай, по котки не ходят, както и извън главите ви няма да оцелеят. Това в случай, че се панираш като мен и решиш да изпереш цялата къща.

# 64
  • Варна
Аминка, и аз някога действах с неостомезан, когато девойката беше в гимназията.
При нас е зимна приказка. Варненско колко да е зимна, ама на. Тигре излиза за малко.

# 65
Мишлета коментирахте в предната тема.
Взела съм им червени локумчета от агроаптека. Хуманно изчезват.
Имам фобия от мишки. 😵‍💫
Със селската банда имам договор. Пазят ме от мишки- получават гранули🤣
На село е сняг, но беседката която опаковахме за тях е суха🥰 Вчера и храна им заредихме. Няма да ги мисля няколко дена.

Блеки вкъщи спи по цял ден, но вечерта вдига купон😁
Днес гледаше снега и се чудеше какво е това🥰

# 66
Моята Блеки не ще да мърда навън, само спане и ме дебне ако полегна някъде, да дойде и тя.

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 22:25 от ДХ3

# 67
Благодаря ви за насоките и успокоението. Утре сутринта ще търча по преспите да търся неоспомозан и ще пускам болничен, че така и на работа не се ходи... Представяте ли си, цяла седмица изкарах на антихистамин, мислейки си, че са ме нахапали някакви дървеници или бръмбари и съм направила алергия, защото ми излязоха сърбящи пъпки по врата и раменете, освен, че цялата глава ме сърбеше. Личен лекар уж ми гледа главата и каза "алергия". И чакам да ми мине алергията, а то вместо да ми минава, се засилва. Майтапим се, че се чеша като въшлясала, класната на детето пуска съобщение, да си проверим децата, (явно е плъзнало в училище), и то да се окаже, че детето ми се чешело заедно с мен защото има въшки! А се бях вкарала във филми, да не би на някоя храна пък да съм станала алергична... А то какво било - алергия на въшки.

Доня, благодаря ти, че ме развесели! Simple Smile (и все пак ще се наложи да изпера цялата къща)

# 68
  • Между гори и планини
Големите топлят дупета пред камината

Докато детето се накъса да играе в снега
https://youtube.com/shorts/QJp4eFkYblc?feature=share

# 69
Благодаря на всички за отговорите за котешката тоалетна! Ще търся подложка и аз от китайските сайтове, че вчера гледах една малка за 40 лв. 😳

# 70
Мале този Лео какъв тумбак е направил! Няма и помен от бебето, което беше. Simple Smile

# 71
  • София
Доня, така ме усмихна твойто сладко диване Лео, толкова е щастлив! Animal Heart Eyes Cat
Блеки е вече голям 7 годишен сеньор и продължава да се радва като малко дете на снега.
И тези до камината не изглежда да им е зле Animal Smiley Cat
Пък нека после ми обяснява някой как котките не трябвало да излизат навън...
Радвам се, че моят кот е щастлив и животът, който живее си заслужава всяка рана, с която се е сдобил (добре, че няма нищо против посещенията при вет).
Време му е за ваксина- трябва да го задържа вътре 2 седмици преди и 10 дни след...

Ami_nka, съчувствам ти за ситуацията, но искрено се забавлявах, докато те четях Laughing Kissing Face

# 72
  • Между гори и планини
Аз ви казвам, че Лео ще ми изяде ушите, ама не ми вярвате 🤪 Хванах го и салфетка, която мирише на храна да ръфа . Определено вече му личи, че е домашно и гледано коте, само за мачкане е. На чери примерно козината на гърба е доста твърда, а на Лео е мека.
Обаче носа му не ми харесва, май защото постоянно излиза и е все мокър ( точно както някой се оплака като мръсен). Не изглежда да му пречи, но не е много красиво.
След половин ден игра вън , вече е време за сън. После пак ще излезе да играе и нощем ще спи гушнат.

# 73
  • София
Килимче за пред тоалетната бях купила от Зооплюс. Малко трудно се чисти при замърсяване.
Обираше боклуците от лапите де. Разбира се ако стъпят на него, защото в повечето случаи го прескачаха.
Аз ви казвам, че Лео ще ми изяде ушите, ама не ми вярвате 🤪
Зима е, вънка вие вук,...
ММ се смее "как ще ги изхраним?" Simple Smile

# 74
Сина е 4, 560 кг. Вет каза, че е ок. Мм се успокои, че го мислеше за дебел.

Общи условия

Активация на акаунт