Любители на котки - Тема 203

• 23 604
  • 760
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Мм се успокои, че го мислеше за дебел.
Кази му, че аз го мисля за слабичък Joy
Моите момци трябва да са към 5 и ветеринарката каза за Аш "вижда ми се слаб".
За Дейзи с нейните 5,600 не коментираме Joy

# 76
Блеки е малко над 4кг:

Ходи за малко навън(10мин) и сега пак спане на облегалката на дивана.

# 77
Грейси при последното ходене миналата седмица я претеглиха  - 4,100. Много са й ама като все се крие или спи няма как да отслабне.
Да платя и аз данък с Мегчето, че оная маймуна пак се крие днес.

# 78
  • До хладилника, който обичам
Минка-сланинка последно я теглих 4.300. Както се вижда, уема добре скута и топли адекватно. На ръст е по-висока и дълга от Цура (котка стандартно издание, около 3.200).

# 79
Бърз въпрос!
Сестра ми кастрираха котката си днес- момиченце.
Дали са им яка, но котката се мъчи с нея.
Когато е без яка, маха лепенката.
Какво да правят?

При нас нито кучката, нито котарака бяха с яки

# 80
  • Между гори и планини
Никой не е имал яка, дори и Чери след операция на счупен крак. Животните не са малоумни , да - ще биже, ще види какво е, но като го заболи ще се спре.

# 81
  • София
Аз ви казвам, че Лео ще ми изяде ушите, ама не ми вярвате 🤪 Хванах го и салфетка, която мирише на храна да ръфа . Определено вече му личи, че е домашно и гледано коте, само за мачкане е. На чери примерно козината на гърба е доста твърда, а на Лео е мека.
Ако поправя Лео на Гери, все едно аз съм написала горното. Joy  Такова коремче е оформила! Като я погледнеш отстрани, крачетата ѝ изглеждат едни късички... Joy

И нейната козинка е много мека в сравнение с на останалите. Дали пък не е някаква бебешка история?

То бебе, бебе, ама май направи 6-7 месеца. Вече се замислям за кастрация, за да не изпуснем момента. Вчера за пръв път навири дупе докато я галехме.

Преди 8 години по това време, след 1 седмица опити, хванахме Киро с капан за котки  JoyJoyJoy

DZ, и моите не бяха с яки.

# 82
  • Между гори и планини
Гери Турбото е много пораснала!
Според мен козината не е твърда или мека според възрастта. На Точка също е мека, я е на 6 години почти ( как лети времето!)
Утре ако не забравя ще претегля Лео

# 83
# 84
  • София
Харесвам Киро и Наско Heart

Ние също не сме слагали яки, само Дейзи имаше превръзка за кратко, но не е пипала нищо по раната.
Сложете някакво боди. Моите ветеринари казаха, че имали нещо като риза, но не съм се възползвала.
Мисля Зак на Ред носеше боди след операцията.

# 85
  • Между гори и планини
Претеглих Лео. Изненадващо е само 500 гр това прасенце. Жалко, че не го притеглих в началото.
Според мен с тия грамажи не е подходящ за кастрация.

# 86
Е как само 500 гр.? Той изглежда толкова пораснал❤.

# 87
  • Между гори и планини
Той е пораснал, но явно е бил много слаб и малък като дойде у нас
Ето го в същия ден
и сега

# 88
Е да, да🥰, прекрасно му се е отразил живота у вас💐!

# 89
  • В кошера...
Здравейте, нашето клепоухо /ако помните с диарията/ се оказа, че има паразит - гиардия, който установиха с моментен тест на изпражнение.
Често се случвало при съжителство на множество котки... като в развъдници...
Сега ще давам 10 дена таблетки, които скривам в нещо като гранула с дупка - добре, че не се противи и дави, че са големички. После пак тест и ваксина №2 трябва. Яде лечебни гранули.
Малко ми е мъчно, че само в апартамента стои, започна да проявява интерес към терасите - имаме 4бр. и се замислих, как ще го опазя лятото? На втори етаж сме и мисля, че ще му е много удобно да се качва на парапета. Имаме комарници, но те лесно се отварят с побутване. Как обезопасявате балконите?
Ето го Нико - дебеланчото

Общи условия

Активация на акаунт