Любители на котки - Тема 203

• 23 210
  • 760
  •   1
Отговори
# 750
  • Между гори и планини
Само кръв, само от едно място, и то не много, докато не я натиснах , за да дам лекарство. Нищо необичайно преди това. Наистина и до днес не знаем какво е станало.
Това е розата на Биби

Аз тогава и спрях да пиша в темата, просто нямах желание. Едно е когато проспах Кети, която живя дълго и щастливо. Друго е когато видиш агонията на младо коте, зверска агония. Мислех, че тогава мъжът ми щеше да е в пълно право да ми удари шамар, аз бях в истерия.

# 751
Кастрирана ли беше? Яркочервена кръв говори за вътрешна травма. Много красива розичка...

# 752
  • Между гори и планини
Да, кастрирана беше. Няма как да е било пиометра.
Реално когато изпадна в агония и изпусна повече кръв. Мъжът ми после ми, за да не види и детето, защото това беше голямата му котешка любов. Добре, че не чу и не видя нищо. Ако не беше в почивен ден, веднага щеше да е заведена на лекар, просто всичко стана толкова бързо...

# 753
Леле Доня, какъв ужас! Sad Разревах се....Sad
Розата е прекрасна Heart

В интерес на истината не се бях замислила за тази страна на нещата, като взех две котки....че неминуемо едната ще си отиде преди другата и другата ще страда, а аз няма дори да мога да обясня... Sad

# 754
  • Бургас
Доня съжалявам за това което си изживяла. Розата е много красива и нежна, така си я спомняй с любов.
Адинко87 и аз не се бях замисляла, сега го осъзнавам като виждам картинката вкъщи.

# 755
  • Между гори и планини
Има ангели които идват при нас в различна форма, на животно, на човек - да ни покажат какво е истинска любов. Не стоят дълго при нас, свършват това за което са дошли и си тръгват.
Биби обичаше всички - не правеше бели, с нито едно животно у дома не беше в конфронтация, беше първа приятелка с кучето, галеше се на кокошките и петела, невероятно добро същество беше. Дори с Кети се разбираше, която си беше крива към малки котета.
Това е една от последните снимки с нея

# 756
  • До хладилника, който обичам
Може би наистина е имала вътрешна травма от падане от високо... сравнително скоро четох такъв случай в котешката ми група, пак с младо коте под годинка; такава голяма травма от падане от сравнително ниско, няма 2 метра, вътре в дома, че не успяха да го спасят въпреки навременно завеждане при ветеринар. Понякога животът е несправедлив.

# 757
  • Между гори и планини
Така е. Хайде, всички лошо да остане в тази тема, в новата само радост и здрави котачета ❤️

# 758
Има ангели които идват при нас в различна форма, на животно, на човек - да ни покажат какво е истинска любов. Не стоят дълго при нас, свършват това за което са дошли и си тръгват.

И аз си мислех същото,  когато Лъки умря. Знаете, за 6 дни си замина милия ми той. Толкова добро коте. Много ми липсва.

# 759
  • София
Много тъжно ми стана за всички внезапно заминали си котенца.
Искам да разведря темата с една Чита в тава, Чудя се с какво да е гарнитурата ( сама си влезе, аз докато се обърна).

# 760
  • София
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА!

Ако някой желае да добавя любимеца му в списъка, нека ми пише на лични! Ако имате нещо интересно за първи пост - също.  Wink

И не забравяйте данъците и таксите!!!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт