Априлче 2025г./тема 5/

• 29 690
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
Sande4, много ти благодаря, ще ти пиша на лично, за да не спамим. 🤗

# 646
Аз подреждам днес покупки и се чудя много ли е, малко ли е количеството дрехи. Имаше ли някъде списък с  примерни необходими бройки от артикул?
Иначе за страшен късмет намерих лекарка, при която да го запиша в София. Много ме притеснява само, че не прави домашни посещения, а иска ние да отидем до ДКЦ-то няколко дни след изписване. Как се води такова малко бебе навън абсолютно не знам... Иначе много държи на имунизационния календар, което за мен е много важно.

# 647
Мануна, моля те, подскажи къде ще го запишеш, че се хванах за главата и аз 😏

# 648
Зари, пращам ти я на лично да не спамя.

# 649
Момичета, един доста страничен въпрос:
Скрит текст:
Някоя от вас да трябва да преподписва договора си с Йетел? Много искам нов телефон, с който да снимам бебчо, а само при Йетел идва на най-добра цена.

# 650
Кактусче, отдавна не съм клиент на Йетел, но по Коледа подновявахме телефоните и купихме на майка ми много хубав телефон от
https://restore.bg/
Не се заблуждавай, че продават само телефони втора употреба, има много, които са с нарушена опаковка и винаги с гаранция, на много по-добри цени. На майка ми телефона беше рекламен в магазин, продадоха ни го за 1000 лв под продажната му цена в магазина с 24 месеца гаранция. 🤗

# 651
+1 за коментара на Зария. Аз скоро се преместих от йетел на А1. Мъжа ми се възползва и си купи нов телефон, уж беше за мен, че исках по-новата версия, но реших да си остана с моя. И така той се обзаведе с нов телефон. Беше на доста добра цена. Някои оферти просто ги няма в онлайн магазина им.

# 652
Здравейте и от мен:)
Записвам се във вашата темичка с термин 17.04.2025г. с момиченце.

# 653
Благодаря ви, момичета 🤗 търся конкретен телефон, който го няма в сайта за съжаление, иначе и други оператори стават.
Рокси, ще те добавя 🩷

# 654
Аз днес бях на последната ФМ. С бебето всичко е наред, но докторката ми измери водите и се оказа че са на долна граница.
Показателя е AFI - 8.19sm
Каза че границите били от 8 -24.
Та....пак притеснения. Питах я дали се вдигат с течности, каза че едва ли.
Аз днес не съм пила от сутринта почти никаква вода, защото цял имах много работа на компютъра. Според вас може ли да е от това?

# 655
  • Смолян
Аз подреждам днес покупки и се чудя много ли е, малко ли е количеството дрехи. Имаше ли някъде списък с  примерни необходими бройки от артикул?
Иначе за страшен късмет намерих лекарка, при която да го запиша в София. Много ме притеснява само, че не прави домашни посещения, а иска ние да отидем до ДКЦ-то няколко дни след изписване. Как се води такова малко бебе навън абсолютно не знам... Иначе много държи на имунизационния календар, което за мен е много важно.
Не мога да ти снимам да видиш.😁
За нас е първо момиче след двама батковци и прекалих.😁
Скрин от юск от най-високите с четири отделение е пълен само с 50-56-62. Единия рафт е със спално бельо, чаршафи и прочие де. Отделно в гардероба при моите рокли сложих на закачалки и на малката, а под спалнята има две големи торби 68 и 74😁

# 656
Аз днес бях на последната ФМ. С бебето всичко е наред, но докторката ми измери водите и се оказа че са на долна граница.
Аз днес не съм пила от сутринта почти никаква вода, защото цял имах много работа на компютъра. Според вас може ли да е от това?

Рози, мисля, че води не могат да се вдигат. Обаче не е ок да не пиеш вода по принцип, каквито и причини да имаш. В момента имаме нужда от много течности, не се пренебрегвай, заради работа!

Ти в коя седмица беше?

# 657

На мен от няколко месеца са ми драма тези води. Моята гинеколожка ги вижда намалели и два пъти ме праща с направление за второ мнение, там и двата пъти бяха добре.
Обясниха ми, че може да се виждат така временно, но после пак да са си в норма.
Препоръчаха ми да пия повече течности, като казаха, че това не е гаранция все пак. Четох в други теми, че сок от моркови помагал, правя си от време на време.
Другата седмица съм пак на преглед и ще видим как ще са ми водите.
На теб какво ти казаха да правиш?

# 658
Мануна - всичко по 10 - 10 бодита, 10 ританки, 10 ромпърчета. Не се затрупвай много, че после няма къде да ги слагаш, а и бързо умаляват.
Рози, следящият АГ какво ти казва?
Не препоръча ли нещо лекарката?
Аз вчера бях на преглед и докторът 10 пъти ми повтори за водата. Дават, че най-малко трябва да пиеш 6 чаши вода.
Иначе на бебката пак не й видяхме личицето - беше ни обърнала гръб... Иначе е седалищно Sad
Някой беше питал - моята голямата беше седалищно от 6 месец до края. Никакъв проблем нямаше, освен с дисплазията, но и това премина.

# 659
Аз съм 31 седмица.
Ами нищо не ми каза, според нея явно и течностите едва ли дават резултат.
Тя по - скоро ми каза,.че всяка бременност е различна и може просто аз да съм с такива води........аз все пак ще увелича течностите. Ще правя и сок от моркови ако трябва.
Гери, аз питах за седалищното.
Лекарката каза, че при тези води няма да се обърне в друга посока.

Общи условия

Активация на акаунт