Априлче 2025г./тема 5/

• 25 162
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
Съжалявам, че така е прозвучало. Аз, за това написах, че зависи в кой месец си с превия, ако си в само в началото не е толкова страшно. Ако обаче не се е вдигнала до 6тия-7мия месец, тогава трябва да се лежи. Обаче лекар да каже, че може да се пие всеки ден кола, дори и без захар......Специално в Германия не знам как не са Ви забранили да консумирате риба тон. И не, не пиша с подигравка, просто ми стана интересно кой ще е този лекар, защото това не е нормално. Едно е да кажеш, че няма проблем от време на време кола, но не и всеки ден, ако ти се пие....

# 751
Аз искам да питам един тъп въпрос, за сушилните. Всички дрехи, които взех, пише, че се перат на 30%, Ами тогава как ги сушите? Сушилнята на колко градуса суши? Ние нямаме и се чудим дали да купим заради бебето. На мен не ми се иска, нямаме особено мн място и хубавите са доста скъпи, пък при едно евентуално преместване (под наем сме), още един "камък" за взимане с нас. 🤣 Мъжо няма особено мнение по въпроса, освен че още помни как няколко тениски му бях свила преди, когато ползвах сушилня. 🤣

# 752
Аз си взех бикини от Пепко и съм доволна, имат и доста дълбоки, които мисля да ползвам за след раждане, поне няма да ме е яд ако се наложи да ги хвърлям после

Аз пък само за суши се сещам 😁 Четох, че буратата може да се хапва, ако е от пастьоризирано мляко. ММ прави много хубави брускети, които са ми любими.

Днес си взех поръчката от Emag и вече имаме по 1 кашон памперси от размер 1 и 2. Няколко пакета мокри кърпи пак на Pampers и биберони на Philips.

Взех си и поръчки от Zara с няколко бебешки неща. От АУ си бях взех поръчка със сутиен за кърмене, но се оказа малък за мен, а изглежда много добре. И пак съм спала, че съм поръчала гащи за бременни с висока талия, но се оказаха като прашки 😀  Та продължавам да си търся гащи за след раждане.

# 753
Mila Аз мисля да ги суша на програмата за изкуствени материи, която би трябвало да е с по-ниска температура. Нашата няма температури, а материи и степен на изсушаване, като биват различни за различните материи. Но нашата е съвсем обикновена сушилня на Miele. ММ всичко пуска на памук на пълно изсушаване не зависимо каква е материята, има ли щампа, няма ли … Просто вади от пералнята и всичко слага в сушилнята 😀 Не сме имали смалена дреха за щастие, но някои щампи заминават по-бързо. Бебешките дрехи още не съм изпрала. Първо искам да взема шкаф за нейните дрехи, който да става за повивалник, но избраният от мен шкаф не е наличен и не се знае кога ще е .

За нашите дрехи и чаршафи сушилнята е game changer. Определено съм щастлива, че се решихме на тази покупка. Надявам се, че бебешките дрешки ще са наред след сушилнята. Иначе четох, че дрешките от Пепко и Синсей се смаляват, но може да се взимат размер - два отгоре.

Sande4 благодаря ти. Ще мина тези дни да проверя. Освен от Shein  от другаде виждали ли сте нощници подходящи за родилното, които после мога да изхвърлям (рециклирам, ако е възможно).

# 754
Мила, аз съм със същите терзания за сушилнята 🤣 Точно, защото сме под наем и се чудим дали да си купим, също и да не ги смали 😅
Направих нова темичка, опитах се да добавя още една анкета, но не се получи 🥺 Следващата ще е за болниците, в които сме избрали да раждаме. Иначе идеята за времето и начин на забременяване също е интересна, но анкетата ще е с доста опции 😄
Заповядайте, мили момичета:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1738871.msg49282138#msg49282138
❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт