КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 26 913
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Тетка, благодаря че питаш. Добре е детето, гушкат се с дядо. След като и измих хубаво лицето и смених дрехите, с които я доведе мамка и няма помен от пъпки. У тях перат с някакви много силни и уж полезни препарати, купуват ги от дистрибутори МЛМ. Аз направо се задушавам и с влизането мятам всичко детско в Пена. Сега я увещавам да не смуче пръсти, че после ще и сложат железа в устата и ще я боли. Малко невярващо ме гледа.
За трола - не ми се вярва да е имала намерение за просене на пари. Има такива хора - създават си нова история, нови познати, опияняват се като им се обръща внимание.
На срещата  при Фло разказах за първия ми сблъсък с подобен индивид като започнах тук. Много недоносени близначета на българи в Лондон. Не искаше пари, само споделяше бащата. Като сложи снимки с плетени шапчици на 600 грамовите бебета на 10 дни, вече извадени от кувьоза мамите се усъмниха. Разровиха се и установиха автора - учителка от малък град. А снимките на младото семейство, на къщата, на покупките за детска стая крадени от ФБ профил на американско  младо семейство. Преди да я разобличат предлагаха пари, но авторката категорично отказваше - само да сподели, да се разсее от тревогите.

# 556
Аз също не мисля ,че щеше да иска пари жената. И ако сега влизам, няма да посочвам адрес, място  на живот, щях да посоча нещо познато ми наблизо ,но не точно, няма  и да споделям лична информация, анонимен си значи анонимен, не да се свързва с реалната мен, та ако ай пи гледате ,може да е това причина. И вероятно има опит тук, или  е банната или друго, отказала се ,защото познава правилата. Колко е достоверно споделеното не се наемам да съдя.
 Прочетох всичките и 82 поста и не намерих нищо осъдително.  Но
 аз чета и участвам в много теми , Айша също и имаме опит. Не знам вие  какво сте намерили.  Ако сте установили самоличност - евала.

# 557
Добър вечер!
Тетка, моля те, не споменавай за "тиквените дръжки", че ги обожавам! Едва се сдържам да не хукна към  магазинчето, а пък като ги почна една опаковка не ми стига!

За измамничката ( или измамника) в началото никак не се усъмних за смъртта на съпруга. За мнимата смърт на сестрата, нещо ми се стори не съвсем достоверно, ама и при мен имаше няколко смърти с малък интервал, та е възможно.  Като каза как със самолет отлетяла за погребение, после връщане за има няма 2 дни, нещо много ми светна червена лампа. Като се появи "драмата" с племенницата, любовницата и т. н. вече съвсем се усъмних. Понечих да се обадя на Фло в понеделник вечерта да я питам нея какво мисли, но реших да изчакам да се уверя напълно. От снощи вече знам, че е измама. Енисса и Пипи, поздравления за разкриването!
Нищо! Поне доказахме на самите нас, а и на тези, които ни четат, че сме човеци и  не сме безразлични към чуждите неволи, както казва Яжка.
Пипи, бабин начин за херпес - с гъбата за съдове допираш до него няколко пъти. Повтаряш процедурата  през час-два.
Аз също гледам турски сериали. В момента "Присъда" и "Его".  Преди гледах "Златно момче", който повтарят, но аз   чакам продължението. По принцип харесвам много турски сериали.  :Его" нещо  не ми допада на 100%, но ще го догледам.
Днес ходих до Стрелча с приятелско семейство.  Малко на развей пазар. Следобед поработих, а сега при вас
Сега ставам да простирам, че помощничката изпра. После ще гледам филми.
На всички приятна вечер!

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 18:16 от К.А.Г.

# 558
Здравейте прекрасни дами!

Изненада от една отдавна изчезнала калинка Simple Smile някъде по Дунавския бряг. Някои от вас може би си спомнят за мен - така като гледам съм писала от 115 до 141 тема. След това живота така ме е грабнал, че дори и в БГ мама съм влизала само няколко пъти за толкова години.
     Вече съм баба на 4 внучета, а от началото на годината - и домошарка. Поработих почти 3 години след пенсията, но стига толкова. Оказва се, че да си останеш в къщи е много по-хубаво - чувствам се като в детската си възраст. Не си задължен да ставаш рано, нямаш началник на главата и работа с час, не ти звъни телефона постоянно - с две думи РАЗКОШ Simple Smile
     Преди да пиша доста попрочетох, за да се ориентирам какво се случва в групата - има доста нови момичета, има доста верни дружки, които са останали, има раздели и напуснали ни завинаги /нека почиват в мир и да е светло на душите им/ ... Това е живота - отворена спирала. В моите очи - насочена винаги нагоре.
     Хубава вечер на всички и до скоро Simple Smile

# 559
Здравейте,
Пиша го за 2 ри път,ако грешки сори 😊
Яна много  ме харесват нещата и чашите който правиш  и аз съм се замисляла да гравирам чаши, но ще бъде по-нататък
Ениса - драмата с Магдалена мисля че си спомням,само началото че имаше рожден ден и е по млада от мен ,ако е тя де , после съм,изтървала 🙃
Докато си Ви чета тука две-три страници ,ми дойде идеята за базара  да  е онлайн, за да може да качваме всички и да се вижда от повече хора , а ако има базар някъде ще се носят нещата , част от цената може да се събира и за се помага на някой
Важна клечка-
Вица Много ми хареса още се смея не бях го чувала, Даже го пратих на няколко човека голям смях падна, защото явно сме като червената шапчица 🤣
Незнам откъде идва тази страст , може да е свързано с името ми , или  дървото ме зарежда с енергия
Пипелота - вече забравих незнам дали беше ти или важна клечка  да измисля нещо като натпис със готините баби
*Клуб Готините баби *
Ще помисля и ще ви пратя да си изберете
Ако имате идей или нещо ви хареса пращате Simple Smile

# 560
  • Вила Великула
Добър вечер Макавели. Не се познаваме. Гледам, че наистина си писала доста отдавна в темата, малко преди аз да се появя.
Виждам, че си от Русе. Много жалко, защото ние миналата година бяхме на национална среща в Русе и изкарахме прекрасно. Можеше и ти да се присъединиш. Имаме си и нова дружка от там и тя помогна с организацията, както и Янчето.
Сега като си свободна, може по-често да ни навестяваш.

# 561
  • София
Макавели! Радвам се да те видя пак при нас! Жалко,че не можахме да се срещнем в Русе,но сега се стягаме за Златоград и ако се осъществи тази среща,ще се запознаем на живо.Разкажи за внучетата!Колко са големи и при теб ли живеят?
 Ян,много са хубави гравираните чаши.Аз имам една чинийка със златна рибка/декупаж/ и една гравирана с пеперуди златна лъжичка,подарени от дружки от КГБ.Тук имаме много талантливи дами.

# 562
  • Кубрат/ Пишурка
Да се обадя и аз по вечерно време.
Аз, като Танчето, съм много наивна и вярвам на хората. Усъмни ме само последния пост на дамата - изчезнала племенницата, а тя вече говорила с директор на подходящо училище! Нека това ни остане обица на ухото, но да не губим вяра в хората! Все пак тук сме избирани с конкурс Joy
Макавели и аз те помня. Добре си дошла отново. А и ако се задържиш ще бъде чудесно!
За турските сериали и аз гледам 3. От 12,30 Наследство. Интересен е, но мноого бавно се движи действието! Сега главната героиня си загуби паметта и в следващите 20 серии ще си спомня. Другият е от 15 ч - Лабиринт към щастието. Виж той е малко по - бърз. И от 19 /любим / Опасни улици. Е, там вече нямам думи! Чудесен е.
Това от мен за сега! Лека вечер на всички!

# 563
  • Вила Великула
Е няма друга такава тема, момичета!
И готини, и умни, и сръчни, и пълни с идеи, и състрадателни, и разбиращи, и ентусиазирани, и шегаджиийи, че и купонджийки...И още колко много "И"...Хайде всяка да добави, за каквото се сеща. Може би ще стане весело.
Винаги влизам при вас и знам, че ще ме накарате да се усмихна. Затова имате толкова силна притегателна сила. Направо сме си група за подкрепа!

Цитирам Фло като мога да добавя и хора с голяма интуиция.

# 564
Е няма друга такава тема, момичета!
И готини, и умни, и сръчни, и пълни с идеи, и състрадателни, и разбиращи, и ентусиазирани, и шегаджиийи, че и купонджийки...И още колко много "И"...Хайде всяка да добави, за каквото се сеща. Може би ще стане весело.
Винаги влизам при вас и знам, че ще ме накарате да се усмихна. Затова имате толкова силна притегателна сила. Направо сме си група за подкрепа!

Цитирам Фло като мога да добавя и хора с голяма интуиция.
И - сърдечни и истински! ❤️

# 565
  • на чист въздух
Днес следобед бях в спешно с майка/ сега вече всичко е на ред. Просто преживяното в последствие по един или друг начин дава отражение/. Докато чаках се загледах в една количка и се сетих как Магдалена предложила количка на актьора от съботното предаване. Наистина недоумявам, защо по този начин действа този човек ? Само се моля да не попадат такива в обкръжението ми, защото за пореден път се убеждавам колко съм наивна и безрезервно вярвам в хората. Повече няма да я коментирам, не заслужава такова внимание. Трябва да се пробва в драматургията. Там може би ще има успех.
Яжке сега това ми е голям отдушник. Декупаж, глина, кукли общо взето пробвам всичко. Хоби ми е и е непрофесионално. От скоро започнах да се занимавам пак. Телевизия, книги в момента не ме дърпат. Някак си съм разсеяна и не вниквам в съдържанието.
Цвети благодаря. За първи път пробвах, но се получи. Проблема е ,че трябва да имаш много спокойна ръка а аз сега не съм
Айша какво представлява алергичения обрив при дечицата. Нашия от сумати време е с такъв според майка му, но на мен ми прилича на ухапано, но аз го виждам рядко и не съм много сигурна. Ако кажа нещо на майка му, тя все намира причина да не го пусне и затова преглъщам. Не ми се иска да започне да плаче, че не ни познава и да й дам карт бранш съвсем да го ограничи. Моля се кръвта да надделее и всичко да се нареди. Да ви кажа добре,  че съм на работа и сред хора, че понякога ми идва в повече.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 22:07 от ян

# 566
Благодаря на "агентите" от КГБ за разплитането на мелодрамата. Голяма работа сте!

За сапунките - не ги гледам. Нито турски, нито латиноамерикански, нито корейски.... Знам, че има много съдържателни и поучителни. И бих ги гледала, ако са до десетина серии.  Или ако са като кримките - всяка серия е с различен сюжет.Това предъвкване от серия в серия ме отегчава ужасно.
Но пък никога не е късно да започна да гледам и някой да ми допадне.
Така, преди няколко дни, премятайки каналите, попаднах на един музикален филм - "Пурпурен цвят" от 1985 г. И не знам защо го загледах, въпреки, че не харесвам мюзикъли и подобни. Ей, вярвайте ми - залепнах за телевизора и стоях до 2 часа през нощта да го догледам.  После прочетох, че е по известен исторически роман на Алис Уокър за премеждията на едно чернокожо момиче и че Спилбърг е режисьор. Има и втора адаптация от 2003г., но незнам кога ще се реша да я гледам.

Спокойна нощ и сладки сънища!

# 567
Закривам седЕнката! Вече е утре. Аз сега ще си лягам. Дочуване до днес, но след няколко часа!

# 568
  • в сърцата на любимите ми хора
Седянката закрита, а ламБите кой ще загаси? При този скъп ток 😜. Лека нощ, да спите в кош, да сънувате мен - седнала в леген 😀

# 569
  • Вила Великула
Каг, щом си казала-закриваме я.
Аз може би още щях да поработя , но ми спря интернета и съответно връзката със сървъра. Не ми се занимаваше да шервам от телефона и го приех като знак да си лягам.
Хайде и на Мамси лека нощ. Май се събрахме много нощни птици.

Общи условия

Активация на акаунт