КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 26 830
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
Ето ме и мен, събудих се.
За мен е вече добро утро.
Наспах се, сега малко ще се разходя из нета, ще почета,  пък ако ми се доспи - нощта е голяма, още един сън ще изкарам.
Невероятно чувство е да усещам присъствието ви, сякаш влизам някъде, където току- що сте били.
Представям си ви, като си ви чета..
Да ви е спокоен съня, момичета, пък утре живи и здрави  отново да се срещнем тук.

# 571
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Да пием сутрешното кафе:
Днес да ви е топло, мило, обичливо в душите.Усмихвайте се първо на себе си, после на околния свят.
Пожелавам Ви порой от вълнуващи мигове, изобилие от споделени радости и весел смях, който да прогонва дори и най-навъсените облаци .
Още пожелания:
Чакам хубави новини от всички болни, че вече са здрави. Чакам Айша да ни зарадва, че при Мрънличка баба Шарка не е дошла или си е заминала.
Всички бъдете здрави и хубав ден.

# 572
Добро утро , докато пия кафето, измислих това ,че после незнам накъде ще ме отвее вятъра 😁,пишете дали ви харесва и какво искате да променим.

# 573
  • Вила Великула
Добро утри с много усмивки и положителни емоции в къщичката ни.
Обещавам да спазвам заръката на Нинка и днес много да се усмихвам.
Цветеарт, на мен ми харесва. Само сложи едно "на" и да стане "Клуб НА готините баби".
Аз започвам рано на тръстиката, че по обяд трябва да отскоча до козметичката в Перник. Правим серия от процедури, да които според нея виждала ефект, а аз понеже си гледам физиономията всеки ден - нищо не забелязвам.
Хайде по-късно ще ви нагледам отново.

# 574

Добро утро и от мен!

Яжка, Янче, радвам се че не сте ме забравили Simple Smile

pipilota6, съжалявам за това, че съм пропуснала идването ви тук. Да сме живи и здрави - времето е пред нас, ще има и други срещи, ще се видим ако е рекъл Бог Simple Smile

На живо сме се виждали с Янчето и във Варна на една мини срещичка с Танита, Ивлин и Миглена. Останалите момичета съм виждала на снимки в snimka.bg /но сайта вече отдавна не е активен/. Сега вие ще кажете може ли някъде виртуално да се "видим".

Иначе ние си имаме близнаци третокласници - момче и момиче и още 2 момченца на малкия син. И двете семейства сами се справят с децата - при работеща до скоро баба Simple Smile Не са при нас и само ни гостуват с децата, но са си тук, в България.

Прекрасен ден желая на всички и да ви се случват само хубави неща!

# 575
Добро утро!
Здравей, makaweli!
И аз те помня.
Даже нещо ми се върти в главата, че  по едно време бяхме решили КГБ да правим среща в Русе и вие с Янчето имахте грижа за уреждането и. Но така и не се проведе срещата и не се видяхме тогава ....

Цветеарт, на мен много ми харесва показаното - чудно е!

След малко отивам при фризьорка за боядисване.  На кантар съм малко да се поподстрижа, че така като израсте косата и все гледам без много - много стилизиране да я хвана на опашка и уж от време на време, а години ходя с вързана коса. А иначе с късо каре съм си аз и се харесвам, но без ползване на четка и сешоар не става.
Да си имам проблемите Simple Smile Wink се казва, но ми е дилема Simple Smile .

# 576
  • София
Добро утро все още, красавици!
Привет, МАКАВЕЛИ. Ти си си тръгнала от темата, аз съм дошла. Ето, че сега се събрахме. Бях чувала за теб. Надявам се да се видим на живо. Grinning
Разрових се в миналото. Представила съм се на 17.01.2014 - 141 тема. А вие както обикновено сте ме приветствали и посрещнали. Е да, ама аз изобщо не съм знаела какво да правя по-нататък. Просто съм изчезнала. Активизирала съм се в началото на 142 тема и така до ден днешен. Не минава ден, без да надникна при вас - кога за малко, кога за повече.
Прочетох си вица с който съм платила членския внос: Лозунг в зъболекарски кабинет - От кариес и неговите усложнения към благоденствие! Да плачеш ли, да се смееш ли...
Направиха ми поредната процедура. Все още не мога да се похваля. До кога ли ще е така?
Сега малко приказка с вас, после готвене - каварма и винен кебап.
После работа за Касата.
После пак при вас. Grinning
ПП ЦВЕТЕАРТ, с леката корекция и на мен ми харесва.

# 577
Добро утрооо Flowers Rose

Реших набързо само да ви нагледам и прочета, но виждам стара-нова дружка. Стара за вас, нова за мен Simple Smile  Макавели и аз съм от Русе, можем да си правим мини срещички и Янчето като дойде, пък може и някоя друга баба от нашия край да се престраши и да се присъедини  .... Simple Smile
Приятно разкрасяване на дамите, които днес ще посещават разкрасителни процедури!
Цветеарт и на мен ми хареса това което си измислила.
Аз сутринта се ядосах. Влязох да си проверявам данъците. Миналата година за  едно празно дворно място на село, специално ходихме с брат ми до другата община да подадем декларация, че няма сграда и не се ползва, за да ни освободят от такса смет. Уж всичко  беше наред. Сега са ни начислили отново такса смет за този имот. Чакам брат ми да намери заверените декларации и мисля да се обадя. Първо ще бъде со кротце, со благо, но ако ме ядосат може да има и кютек Grin
Хайде изчезвам, че дойдоха ученици за парички за транспорт.
Чаф, до после Hug

# 578
# 579
Добър ден!
Нинка,благодаря за кафето и настроението!

Цветеарт,харесва ми герба на къщичката ни🌸🌼

Макавели,и аз те помня.
Добре дошла отново при нас.

Направих си труда и проверих от кога съм КГБ.
Ами от 02 април 2008😯
А в мамата от 2005 .
Доста стаж съм натрупала😀😃

Днес топло,слънчево,лек ветрец,та и прането съхне бързичко.Ей сега установих,че нямаме хляб и бегом до магазина.
Чакам ММ и да хапнем поредния късен обяд-свинско месце с кисело зеле.Класика😋😋
От есента ми се мотаят 4-5 кенчета Хайнекен безалкохолна,та реших ей сега да си отворя към гозбата.
Лятно време купувам такава,че като си дойдат децата,то всички шАфьори.Да ги лъжа с вкус на бира🤪🤭😁

Пипи,то процедурите при козметик като кремовете.
Мажем,плескаме,а ефекта какъв е ? 😃🤭😁

Клечице, и ти докладвай разкрасена ли си.

И аз като съм в къщи съм с вързана коса.
Де на опашка,де на кукуриго като Бети от Флинстоун 🤣🤣.
Зависи колко ми пречи.
Харесвам черта,каре -боб,но при мисълта,че ще ми стане горещо и няма да мога да я вържа се отказвам от този тип прически.
А и те си изискват грижи .
При мен грижата за косата е да е измита и боядисана.
Не обичам преси,четки-сушоари и т.н.
Хайде, ставам да сервирам обяда .

# 580
[.               За момент поседнах , че капнах. Започнах да приготвям стаята на Ран и то излязоха още 100 неща, че отгоре на това и домофоните сменяваха.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 21:30 от Didia

# 581
Привет, дами! Аз съм на линия - полу баба, полу служител. Та си мисля, че накрая нищо, ама...
Цвети, поздравления! Много ми харесва, аз съм за  ,, Възрастта е само цифра,,
Изпращам пИятеля,  отмятам няколко задачи и пак ще ви нагледам .

# 582
  • София
Добър вечер!
Ще има ли седянка тази вечер?
 Цвете арт,харесва ми така без допълнителен надпис.Ако държите да се допълни,може би е добре да се посочи годината на основаване на клуба-2007г/ ще заприлича на монета./,или "Остаряваме заедно"...,

# 583
Яжка, ще има седянка!
Насъбрал се е материал
при мен!
За логото - бих искала нещо
цветно, без цитати и умни
мисли.
Например дъга!

# 584
  • Вила Великула
Дъгата ми напомня на знак на ЛГБТ общност. Не мисля, че ще е уместно.

Общи условия

Активация на акаунт