КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 26 829
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Дъгата ми напомня на знак на ЛГБТ общност. Не мисля, че ще е уместно.
Точно така! Никак не е подходящ знак с дъга! И Дидиа и Ениса да дали хубави предложения.

# 586
На мен пък ми се ще шрифта да е малко по-разчупен, ако може. Така ми е много постно. Нещо готино, като за готини баби Wink
     Ха здравейте!
      Макавели, привет!

Гледам новините и се нервя, за да стимулирам храносмилането си. Тази вечер ще си лягам рано, май. Почти нищо от заплануваните за днес задачи не успях да свърша. Ух, и утре е ден... Simple Smile

# 587
Идвам на седянката да ви се оплача от мене си, aма ще ви го спестя за сега Simple Smile .
Да ми мине малко яда, че ако мога да го погледна от към смешната страна ...

Има по - важни неща - ще се включа в обсъждането на знака на КГБ.
Първо -
голямо браво на Цветеарт!
И за красотите, които твори, и за желанието да направи нещо за групата ни, и за идеята и старанието да е естетически издържано.

Подкрепям Яжка с две ръце -
много ми харесаха и двете и предложения!
Умни мисли има много, но да ги пишем във фейсбук Simple Smile .
Цветеарт каза, че мястото е малко и ще се съберат само две думи, и представяте ли си как се пишат тези букви....Нека тя каже кое е по- подходящо за изписване...
Моля, някой да не ми се засегне, не влагам нищо лично спрямо никого.
Всички изказани мисли много ми харесаха, но моето мнение е, че са трудни за писане с многобуквието си.

ИзказАх се сега да отивам да си оправям неразбориите, които сътворих, че от яд ми иде да си шибна два шамара, че не мисля, когато правя нещо ...

П.п. Ох, тетка,
разсмя ме с храносмилането  ти Simple Smile .
Аз пък тъй като не гледам телевизия и съм патка заспала, пардон - голяма бяла птица ще си лягам гладна и няма да имам нужда от храносмилане ...

# 588
  • София
Клечи, как ще лягаш гладна?
Цял ден може да съм на вода, но вечер си хапвам. Няма да се събудя гладна по нощите, я.
Ян, пъпки около устата и леко по-бяла кожа там - това при Мрънла са дигностицирали за хран. алергия. После дадохме кръв за изследване и излезе алергия към глутен, лактоза и ...ечемик. Това последното никога не сме го ползвали. Явно е нещо от бебешките каши или бурканчета. Няколко месеца я мъчихме с безглутенов хляб, бисквитки и макарони - направо ги плюеше. Постепенно започнахме захранване с хляб и подобни. С безлактозните нямахме проблем - и двамата с брат и обичат прясното и кисело мляко от Лидл. Искат си т.н. "сладко мляко". А сегашните пъпчици преборихме с миене и подсушаване. Тя смучи палец и покрай него около устата е все мокро, изпръхнало. Мием с Пл., подсушаваме и така като е при нас е добре.

# 589
До утре вечер да дадем предложенията. Накрая смятаме гласовете. Условието явно е 2 думи. Айде сега повече креативност и утре по това време броим. Някои сме с опит...Joy в броенето

# 590
  • София

Скрит текст:
ЩАСТИЕ - това е когато край теб има човек, който е по интересен от интернет!

- Вчера имахме среща на бившите съученици. - Къде ходихте? - Никъде, във фейсбук се видяхме...

Между приятелки: - Вчера прекъсна интернета за цял ​​ден. Децата излязоха от стаята си, ако знаеш колко са пораснали!

- Обичам те! - Защо ми го казваш? Публикувай го, като нормалните хора!

-Скъпи, и аз искам да поиграя на компютъра. -Абе, аз искам ли ти прахосмукачката като чистиш.

Човек, колкото и да е суеверен, никога няма да откаже 13-та заплата.

Попитали радио Ереван: – Изгодно ли е да се отглеждат банани в България? – Да, но при условие, че плантацията е по европейски проект и с европейско финансиране.

Клиент пита продавача в магазин. – Имате ли риба без кости? – Не. Но имаме салам без месо.

По какво си приличат слънцето и тъщата? -Че и двете не можеш да ги гледаш!

Рибари седят на брега на реката. - В риболова най-важно е търпението... - От сутринта търпя. Не мога повече. Вади ракията!

Един човек пратил сина си в Гърция да учи. Връща се синът и баща му го пита: - Научи ли гръцки? - Да - казал той. - Как е на гръцки врата? - Вратос. - А прозорци? - Прозорцос. - А легло? - Леглос. И тогава бащата казал: - Утрос с гегос, с овцос и на баирос! Тъпанарос с тъпанарос!

Съпруга към съпруг: - Днес, когато минавах през коридора, часовникът падна зад мен. - Той винаги закъснява.

# 591
От мен само наглеждане кой какво е правил днес и пожелание за лека нощ!

РS За логото нямам идея. Нямам кой знае какво въображение. Оставям на вас да решите.

# 592
  • Вила Великула
То според мен логото и така си е супер, но в празното пространство могат да се сложат две думи. Само да не е като  логото на София - "Расте, но не старее".
Може наистина да се сложи годината на основаването на КГБ. Има момичета в темата с поетични наклонности, нека да предложат нещо.
Днес в общи линии свърших доста работи, но нищо смислено и не от край- до край. Разхвърляла съм цялата къща на съставните и части, за да мога утре да почистя добре преди да се появят децата.
Ще се опитам да поспя като легна по-навреме, да видим дали ще ми се получи. А ако се заформи седянка както обеща Красива Белла, не знам дали ще мога да устоя и да не се включа.
Клечи, мина ли ти яда? Не знам какво се е случило, но щом можеш да го погледнеш от шеговитата страна - направи го.
Айша, щом минава само с миене на лицето - действай. А за алергията - не е шега работа. Трябва менюто на детето да се съобрази и с това. Трудно ще е защото доколкото знам от теб Мрънличка не е от най-яшните деца. Явно това което обича трябва да се приготвя според храните, които може да консумира. Ти си много оправна и вярвам ще намериш варианти за справяне с проблема.

# 593
  • София
Аз съм тук,както обикновено не мога да спя по това време.Решавам какуро и слушам музика.

# 594
  • Варна
Здрасти, Яге и аз съм тук!  Nerd
Явявам се да си кажа мнението за логото, браво Цвети, харесва ми.  Kissing Heart
Щом думите са ограничени, както предлага Ягето, Цвети да изпише годината на създаването на Клуба-2007г.
Харесват ми и думите на Джон Ленън, които предлага Цвети- да не броим годините , а приятелите, но и то е доста длъжко. Аз имам едно-две, също са дълги затова не ги споменавам.
Предлагайте, Цвети ще прецени, според мястото.
Аз съм член-ка на КГБ-то от 1 юни 2008 г., чета ви от м.Април, същата година, но не знаех как да се включа и голямата щерка свърши това на тази запомняща се дата.

Здравей, Макавели и аз те помня, наистина беше доста отдавна!  Kissing Heart

Лека нощ, гася ламБите!   Bulb

# 595
  • София
Привет!
Предлагам текстът да ни характеризира по някакъв начин. Може би с една, две думи. На последния разговор, който имах  с ХУЛИ, две седмици преди да си отиде, Светла й памет, тя много настояваше да  запазим групата цяла, единна. Повтори това няколко пъти. Кой чул, чул...Ето, устояхме на какви ли не "оферти", не се пречупихме, не се предадохме!  Успяхме, групата е запазена! Една здрава сплав между ветеранките и новите попълнения! Да сме живи и здрави, да сме задружни. Ще го бъде КГБ-то! Grinning
Как ви звучи като послание - Силни сме! , Да бъде!, Подай ръка!, Като наименувание на Клуба - 24 карата!, 100 усмивки, Пепеляшка. А защо не само Клуб на готините баби, без друг текст? И може би датата 2007 г.Темата е отворена за още предложения. Grinning
Лека и спокойна нощ, красавици!

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 07:19 от Flo 51

# 596
Добро утро , това за годината си го мислих но не я знаех ,ако ви допада ще я сложа.
Изберете :

2007
Силни сме
Единни сме - това е от разговора с Хули

Мога да сменя цвета на буквите - предложения за цвят Simple Smile
 За буквите да се  по разчупени ,нищо не ми допадна специално за тези  букви.

# 597
  • София
Добро утро, мили приятелки!
Да пием със здраве и положителни мисли днешното кафе:
Снощи доста сте писали и прочетох много хубави предложения. Местото наистина е малко за по дълги девизи и си мисля, че може би ще е добре да се изпише: "КГБ - 2007" /годината на създаване , а и напомня за агент 007 / .
Пожелавам ви хубав ден и бъдете здрави.

# 598
И на мен ми допада
годината 2007

# 599
Добро утро!

Благодаря ви момичета, че си спомнихте за мен - мило е след толкова години HeartsHeartsHearts

За логото - може Flowers Four Leaf Clover 2007 Flowers Four Leaf Clover Цвета на буквите също може да е зелен.

Отиваме на село - ММ иска да си пръска овошките. Довечера ще се появя пак.

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт