КГБ = Клуб на Готините Баби - 227

• 26 813
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро!
Излизам, влязох само да ви видя.

Относно логото -
приемам предложението на Нина НН
 - КГБ - 2007 , семпло е,  без детелини, без допълнителни украси .
Ставаме двама за това предложение Simple Smile 
.

До следващо писане.
Поздрави!

# 601
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Също подкрепям предложението да има годината, вместо цитати. Не бях се сетила за препратката от 2007 до 007. Готино е.
Днес при нас отново има мъгла, а чета, че в София въздуха е замърсен 3 пъти над нормата. Дано бързо да се махне тази мъгла и уикенда да я няма, за да може да разхождаме бебчо навън. Миличкия вече гука и може да се общува с него. Сега баба му трябва да се развихри за да приведе къщата в ред, да му изгладя чаршафчетата и да ги сложа на леглото му, да сготвя и т.н. Дано клиентите днес да са по-милостиви към мен и да не ме тормозят много с искания разни.

# 602
Добро утро,  оправям прасарника и надниквам набързо. Още един глас за годината. Днес ще поработя повече, после ще търсим подарък за рожден ден на роднина на ММ за неделя,  после  -както дойде. Да е хубав денят ви!

# 603
  • София
Мисля, че идеята на ЦВЕТЕАРТ е много добра. Това, което ни показа - в центъра абревиатурата, а отгоре "разшифровано" КЛУБ НА ГОТИНИТЕ БАБИ. Подкрепям идеята на ЯЖКА, за отбелязване годината на създаването 2007, без никакви други финтифлюшки. Не мисля, че трябва да е в цветове. Да не стане папагалско. А ние сме сериозна организация! Stuck Out Tongue Winking Eye
Много сме 007, няма що. Разсмяхте ме. GrinningНякои сте, но аз не съм. Поне за себе си признавам, че се вързах яко. Joy Не ставам за разведка.
Минало, заминало...

# 604
Пак съм аз.
Сега прегледах  няколко страници назад .
Голям съм шматарок Simple Smile , посипвам си главата с пепел и моля сутрешното  мнение да не ми се зачита.

КГБ си има в центъра на логото - безсмислено е още веднъж да го има и при годината отдолу .

Последно - в полукръг - Клуб на готините баби
Под него - КГБ
Отдолу -2007

Казвайте дали има нещо, което не съм видяла...

П.п Адашке, превари ме Simple Smile .
Тъй, тъй, големи сме разведки, хеле пък аз Simple Smile ,но как беше ,,магарето рие, на гърба му пада"" и ,,кой каквото прави,  му се връща"" - съдбата си знае работата ...

Абе, мацки, що ме не поправяте Simple Smile , че ще стана за смях на цялата БГМамма. Simple Smile
Вместо готини коректора го е префасонирал на клуб на готВените баби Simple Smile.
Аман вече от поправки.
А уж деактивирах коректора ..

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 10:53 от Важна клечка

# 605
Пак съм аз.
Сега прегледах  няколко страници назад .
Голям съм шматарок Simple Smile , посипвам си главата с пепел и моля сутрешното  мнение да не ми се зачита.

КГБ си има в центъра на логото - безсмислено е още веднъж да го има и при годината отдолу .

Последно - в полукръг - Клуб на готвените баби
Под него - КГБ
Отдолу -2007

Казвайте дали има нещо, което не съм видяла...

П.п Адашке, превари ме Simple Smile .
Тъй, тъй, големи сме разведки, хеле пък аз Simple Smile ,но как беше ,,магарето рие, на гърба му пада"" и ,,кой каквото прави,  му се връща"" - съдбата си знае работата ...
Ай шматарок, разсмя ме със сълзи!
И аз съм за това, с изключение, че сме ГОТИНИ, а не ГОТВЕНИ Wink Сменяй телефона! Simple Smile
Аз лично съм стара и жилава, та трудно ще ме сготвите Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 606
  • София
КЛЕЧИЦЕ и аз се посмях. Joy Joy JoyБраво на твоя телИХон.
ТЕТКЕ, и ти добави още усмивки - стара и жилава била...Не съм съгласна! Grinning
И малката ми внучка, когато ме питаше дали съм се приготвила, казваше - бабо, сготви ли се вече? Grinning
За информация да ви кажа, че рождената дата на нашата тема КГБ е 30.10.2007. Grinning
От сутринта не съм свършила за 2 стотинки работа. Бях на процедури. Ще ви се похваля, ако тръгна към подобрение. За сега съм пас. "Успокоиха ме", че може чак две седмици след терапията да спре да ме боли.
МЕРИАН, ти как се чувстваш? Hug
МАКАВЕЛИ, ще те чакаме на вечерната среща. Simple Smile
Оооо, ЯЖКЕ, браво на теб! Това Какурото не го знам как става. Ще чакам да ме обучиш.
Време ми е да се сготвя за тръстиката, че днес ще поставям рекорд - дузина са записаните. А после защо ме боли това, онова... Не си мислете, че е от вдигането на чашката с кафе и от цигарата. Stuck Out Tongue Winking Eye
Неспоменатите ги гушкам. Hug

# 607
  • София
Айде и аз да се обадя от мъглата.
Не пиша, защото около мен всички мъже са болни барабар с мъжа, зетя и внука и не съм на кеф. Плюс майка ми, за нея много се притеснявам, че е на години и има болести доста.
Фло, отговарям ти - нямам облекчение от физиотерапията засега. Но поне инжекциите спрях, значи се ядва!
За логото - много професионално направено, съгласна съм с последните предложения.

# 608
Да за точната дата!
   И пак да помрънкам за друг шрифт, ако може да изберем, че така ще прилича на фирмен печат.
    Представяте ли си в Златоград да се появим с такива тениски?

# 609
За
Да за точната дата!
   И пак да помрънкам за друг шрифт, ако може да изберем, че така ще прилича на фирмен печат.
    Представяте ли си в Златоград да се появим с такива тениски?
За точната дата имош предвид 30.10.2007
За шрифта чакам предложения Simple Smile на тези букви

# 610

Това ли е проклетия коректор на гадната Моторола?
Според мен е изключен, що тогава ми се меши и пише небивалици ?

П.п. И сега докато пиша това,  пак се ,,бута'' Simple Smile  да ме поправя, гадината му мръсна Simple Smile . Май другаде е ,,скрит ключа на бараката"',  не ще да е само това....

# 611
  • Кубрат/ Пишурка
И при нас мъгла! Гадна! Гъста! Чак тече по прозорците, все едно вали. Седя си на топло, гледам си индийския сериал и рекох да се обадя.
За логото съм ЗА! Пипи да му мисли как ще го слага в началото на темата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 612
  • в сърцата на любимите ми хора
КЛЕЧИ, не съм запозната с Моторолите и не мога да помогна.
Логото ми харесва. Може би някакъв ръкописен шрифт?

Предложение от изкуствения интелект 🤣

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 14:57 от Мамси

# 613
  • на чист въздух
Ех, че дискусия сте завъртяли.
Мамси това с усмихнатите баби ми харесва.
Мериан бързо оправяте на всички край теб. Нас също ни натръшка вируса. Като размазани сме.
Това за готвените баби ме разсмя. Изчезвам, че едва гледам.

# 614
КЛЕЧИ, не съм запозната с Моторолите и не мога да помогна.
Логото ми харесва. Може би някакъв ръкописен шрифт?

Предложение от изкуствения интелект 🤣
Кажи му на интелекта с бг букви Simple Smile дали ще стане
Иначе мога и да го разделя както го е направил
Клуб на
Готините баби -  от доло

Общи условия

Активация на акаунт