Пазаруване от Amazon- тема № 108

• 64 522
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Отворих напосоки, всичко което ми спря окото беше изкуственяк. Ако попаднеш на нещо конкретно, което си заслужава, моля те пусни линк

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 09:33 от second

# 481
  • София
Аз обстреляха един Косори, в състояние мн добро за 95 евро с безплатна доставка до БГ, Отдавна го заглеждах, защото пече и отгоре и отдолу, а и не ми се занимаваше с доставка и преходници
https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0C992CBH1?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
Може ли като го получиш да измериш вътрешните размери? Не знам защо не ги дават. Хвърлила съм му око, но искам да може да замести фурна - правя само хляб, за другото имам няколко други уреда.
[/quote

Да, разбира се.Аз в момента съм с фурничка air fryer, но някаква куче марка и чакам с нетърпение новата
И аз се чудя за 6Л ЕФ или такава фурничка... но тук попаднах на този пост:
https://bg-mam.ma/p/1728119/49572368
Има и тави които са с т.н нар. "незалепващо" покритие. В упътването видях ,че хваща пица до 21 (8"), замразените май бяха 23см?
ПП: Миризмата е била за други модели - странно защо коментарите са "смесени" а не за продукта, който гледаш... ще го знам за напред.

# 482
  • София
Starrydream, ако ще правиш и пици, то задължително ти трябва и долен реотан, така, че тази фурна е идеална. А и не вярвам да е по-малка от 25см, дори мисля, че трябва да е около 30см.
Иначе аз имам 4.7л фрайер с 22х22см кошница, но той е само с горен реотан. Но има друг модел, който е и с долен реотан и изглежда със същата големина кошница. Става дума за Ninja Speedi. Аз имам друг модел, но много си приличат.

# 483
Starrydream, ако ще правиш и пици, то задължително ти трябва и долен реотан, така, че тази фурна е идеална. А и не вярвам да е по-малка от 25см, дори мисля, че трябва да е около 30см.
Иначе аз имам 4.7л фрайер с 22х22см кошница, но той е само с горен реотан. Но има друг модел, който е и с долен реотан и изглежда със същата големина кошница. Става дума за Ninja Speedi. Аз имам друг модел, но много си приличат.
Ninja Speedi имам ,става за готвене ,и за печива става ,но аз лично трудно се спогаждам с уреда.Не е като да не съм пекла в него и ми се получи ,обаче не е сериозно .В смисъл става някъкъв малък кейк със 19см диаметър например.За хляб абсурд ,несериозно ми е.Може би фурна си е най-добре .Изразявам лично мое мнение ,не ангажирам никой с него.Иначе нинджата я купих от немския амазон и то на чудесна цена беше 136€ нова ,на 17 юли май пусках прайм някакъв тогава.
https://www.amazon.de/dp/B0CJVNPJR1?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

# 484
  • София
ctefani, 19cm ли е кошницата? Предполагах, че е като на малките еърфрайери - 22см. Ако не те затруднява, може ли да го измериш? Аз имам еърфрайер с двойно подгряване, но някой ден ще сдаде багажа, та съм си харесала Спидито.
Иначе не става ли да готвиш ориз, мусака, запеканки? Страхотно печено зеле правя. Понякога готвя и манджи със сос - като в тава във фурната. Имам и мултикукър, но във фрайера стават с една идея по-хубави нещата. Някои с повече идеи Simple Smile 

# 485
ctefani, 19cm ли е кошницата? Предполагах, че е като на малките еърфрайери - 22см. Ако не те затруднява, може ли да го измериш? Аз имам еърфрайер с двойно подгряване, но някой ден ще сдаде багажа, та съм си харесала Спидито.
Иначе не става ли да готвиш ориз, мусака, запеканки? Страхотно печено зеле правя. Понякога готвя и манджи със сос - като в тава във фурната. Имам и мултикукър, но във фрайера стават с една идея по-хубави нещата. Някои с повече идеи Simple Smile 
23 см. на 23 см. Широко на 13 см. дълбок е вътрешния съд .Пекла съм в малка тавичка на нинджа един път на спиди мийлс с вода отдолу и тавичката със сместа върху решетката ,която си върви със нинджата .Да кажем стана прилично.Не съм пробвала директно да пека в съда без вода  ,защото нямам упътване на български ,а от книжката която дойде с уреда нещо не схванах коя програма работи на горен ,коя на долен реотан и коя е комбинирана ,горен с долен.Честно казано с фраера на инстант пот по-бързо се сработих 😅 А и правих един път фрикасе ,всичко изкипя та разглобявахме капак ,решетка ,всичко мих бърсах (страшно беше).Мислех че няма да тръгне ,ама работи за сега уреда 😀

# 486
  • София
Стефани, ти големи приключения Grinning
Благодаря ти за размерите, значи е малко по-голям от малката Нинджа.
Като се разбереш с програмите, можеш да пробваш ориз- 200г ориз заливаш с 600мл кипяща вода, печеш за 20-22мин, басмати по-малко. И качамак така правя, но в съотношение 1 към 5 за 8 минути.

# 487
  • София
7-инчовия Киндъл е намален в момента:
Deal Price:   €136.13
Paperwhite (16 GB) – Our fastest Kindle ever, with new 7"

# 488
7-инчовия Киндъл е намален в момента:
Deal Price:   €136.13
Paperwhite (16 GB) – Our fastest Kindle ever, with new 7"

Много е хубав и цената е добра.Подариха ми го за рождения ден ,имах стар киндъл на 9 години ,този е супер.По лек е ,усеща се предимството да регулираш топлината на светлината,екрана уж не е толкова разликата със стария ,но се усеща .

# 489
Отзив за  тази белачка за картофи - много удобна и остра https://amzn.eu/d/75cxmBh

Моля,насочете ме към английски или немски сайтове за хубави пъзели,ако сте пазарували! Благодаря!

# 490
Наскоро се обсъждаха вертикални прахосмукачки ,някой купил може ли моля да сподели с лични отзиви и препоръки ?Доволни ,недоволни?Трябва ми за стълбище ,три етажа и направо окапвам с големия керхер .По малка-стандартна прахосмукачка  филипс на кабел имам ,и с двете ми е мъка да не ожуля с маркучите шпакловката .Ясно ми е ,че всмукването ще е по-слабо с вертикална ,ама пак ще е по -лека да я разнасям……мисля.

# 491
  • Варна
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0748MM3ZM/ref=ox_sc_saved … WKAKR8XB7XF&psc=1
Аз ползвам и препоръчвам тази, на AEG. С допълнителната малка приставка която е много удобна за матраци, дивани и т.н., /с въртяща четка и тя/. За човек с котарак който се търкаля по дивана ми е безценна.
Основен плюс е функцията за почистване на голямата въртяща четка, това ми беше най-досадното и гадно нещо на мен. Лека, маневрена, достатъчно мощна според мен ... наскоро беше на 140 евро и едва се удържах да не си купя още една за резервна. Simple Smile Още три такива съм купувала и всички са доволни.

# 492
Аз пък си търся гофретник. Все ми е тая от тук или там, но искам да върши работа и трите пъти, в които най - вероятно ще го ползвам Joy

# 493
Върнах посочената от АЕГ. Всичко беше супер, с изключение на работата с едно зареждане в Турбо режим. Мислех, че е дефектна, но след това прочетох коментарите и нормално да издържа под 15 Мин в Турбо режим. След моето проучване за постоянна употреба най-добре би бил Бош 8ма серия май беше, защото при голяма част от техните прахосмукачки батерията може да се сменя и е универсална за техните машини. С една дума, не само, че дефектна батерия може да се смени, но на едно чистене може да се заредят и използват 2.

Така и не я купих, защото имам Керхер, робот и обикновена, а се чудя и на едни 2 в 1 с робот. Отделно, не съм взискателна за чистене, нямам и време, така че за ежедневието робота ми стига. Само се чудя с какво да обирам най-ефективно храна след децата, без да давам едни 200 евро и да ми трябва много пространство. Пробвах с малка, като за кола, не и стигат силите.

# 494
Ето този гофретник ползваме от няколко години и сме супер доволни:
https://amzn.eu/d/6qUA8AG
Плочите се вадят, сменяеми са и можете да го ползвате и за други вкусотии, вкл. сандвичи, вафлички. Само не препоръчвам да се мият в съдомиялна, защото покритието сякаш губи незалепващите си свойства.

Аз пък си търся гофретник. Все ми е тая от тук или там, но искам да върши работа и трите пъти, в които най - вероятно ще го ползвам Joy

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 12:21 от Sis22

Общи условия

Активация на акаунт