Пазаруване от Amazon- тема № 108

• 64 364
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Вижте каква интересна джаджа за яйца
https://amzn.eu/d/6uhLJ5g
Нарича се Eierschalensollbruchstellenverursacher.
Аз за пръв път виждам и чувам 😁👂

В Aliexpress e 10-на лв с безплатна доставка https://vi.aliexpress.com/item/1005006191458190.html?spm=a2g0o.p … h%7Cquery_from%3A

# 616
Вижте каква интересна джаджа за яйца
https://amzn.eu/d/6uhLJ5g
Нарича се Eierschalensollbruchstellenverursacher.
Аз за пръв път виждам и чувам 😁👂
.                                                                Имам такава "гилотина" и много си я ползвам. Чупи върха на яйцето и после лесно се изрязва и загребва с лъжичка.

# 617
Ползвали ли сте машина за домашен сладолед и коя марка бихте препоръчали? Заглеждам VMF, Ninja iи някакви непознати немски в amazon.de, обаче не смея да рискувам с тези цени над 100€.

# 618
Ползвали ли сте машина за домашен сладолед и коя марка бихте препоръчали? Заглеждам VMF, Ninja iи някакви непознати немски в amazon.de, обаче не смея да рискувам с тези цени над 100€.
Приятелка е много доволна от машината на Ninja.

# 619
  • София
И аз съм прясна собственичка на Ninja creami. Добра е машинката, аз правя разни нискомазнинни и плодови бъркочи, но се справя много добре. Тази технология мисля, че е без аналог, така, че няма по-добри варианти.  Взех цвят мед за 180Е, а сивата беше 170Е. По-големият модел, Delux, често няма наличности и е към 250Е.

# 620
Реално ninja-та разбива замразената смес и я прави на сладолед, така ли? А останалите май по-скоро са с изстудяваща повърхност и постепенно охлажда сместа, както в професионалните машини.

# 621
  • София
Реално ninja-та разбива замразената смес и я прави на сладолед, така ли? А останалите май по-скоро са с изстудяваща повърхност и постепенно охлажда сместа, както в професионалните машини.
Да, сместа се замразява з 24 часа.Моите смески са доста воднисти, как успява да ги направи на крем, идея си нямам. Но се справя, факт.
Ето тук едно видео на български:   

# 622
Разяснихме го това  с цените🙈оказа се,че има 5 % на купи 4 .има и абонамент , и 10% отстъпка за Home &Garden.а,реално,аз имах само един еднакъв продукт.От там било разминаването.Сори за невежеството 🙈🥰

# 623
  • София
Ако искаш безплатна доставка, трябва да гледаш дали продукта се продава от Амазон: Dispatches from Amazon
Ако има продукт извън Амазон, на него си му плащаш доставката, независимо, че общата сума е над 50Е.
Не е само това - продавачът може и Амазон да е , но ако например продуктите са тежки, пак се начислява доставка. Всеки случай е сам за себе си, трябва да се проверява. И продукти извън Амазон са били с безплатна доставка.
За всеки продукт в зависимост от мястото на получаване може да има различни условия за доставка.
Имам MW и бюро на адрес в България и бяха с безплатна доставка.
Така че вече пълня кошницата и проверявам кое къде да поръчам съответно пускам към два адреса  - Бг и до превозвач Германия (в това число и неща които може да ми е проблемно да чакам куриер)

Ами,не.не е ддс'то.Става въпрос за един и същи продукт,по едно и също време.При мен цената излиза по-скъпа,при приятел излиза по-евтина.Писах и на съпорт,не можаха да ми го обяснят.

Няма как да е така. Дайте линковете - Вашия и на приятеля - и ще разберем проблема. Или поръчвате до различни държави, или от различни продавачи, или самият продукт е различен (понякога един и същ продукт го има на различни страници, с различна цена). Във всеки случай няма как една и съща стока, от един и същи линк, да излиза с различна цена за различни клиенти.

Не мога да дам линк (не съм пипащата), но при мен същото се е получавало това с различните цени. При това не е от разлика в продукт или продавач, защото ползвахме споделен линк. В нашият случай мой и акаунт на мъжа ми, частни и двата.
Просто не купихме ... Някаква аномалия беше.

# 624
Не мога да дам линк (не съм пипащата), но при мен същото се е получавало това с различните цени. При това не е от разлика в продукт или продавач, защото ползвахме споделен линк. В нашият случай мой и акаунт на мъжа ми, частни и двата.
Просто не купихме ... Някаква аномалия беше.
Не е имало такава аномалия досега от толкова много години - всички виждаме една и съща цена. И Amazonkanova установи причината. Ако има разлика, винаги има причина.
Дай и на нас един такъв линк и снимка от неговия профил и лесно ще установим причината.

# 625
Моля, дайте предложения за раници за ръчен багаж 40/30/20 см. Simple Smile

# 626
Моля, дайте предложения за раници за ръчен багаж 40/30/20 см. Simple Smile
Вчера получих тази https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0CGDRSN48/ref=ox_sc_saved_image_7?th=1
Отговаря  точно на размера който поръчах-40/25/20, не съм я ползвала още но изглежда добре. Има ги и в размер 40/30/20. Скоро някой препоръча този модел https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B0D2MGP3VJ/ref=ewc_pr_img_ … DMD416HLEBST&th=1

# 627
  • Варна
Здравейте!
Харесахме прахосмукачка робот Dreeme.
До сега уред не съм поръчвала и като цяло имам една две поръчки.

Притеснявам се за гаранцията, ако се наложи ремонт.
Как се процедира?
Моля за помощ.

# 628
  • Сф
Или връщате към Амазон, или, ако им се признава гаранцията в Бг, пращате за ремонт тук. Тези не съм ги чувала, така че най- вероятно връщате към Амазон.

# 629
Здравейте!
Харесахме прахосмукачка робот Dreeme.
До сега уред не съм поръчвала и като цяло имам една две поръчки.

Притеснявам се за гаранцията, ако се наложи ремонт.
Как се процедира?
Моля за помощ.
Амазон ли е продавачът? Какви са гаранционните условия? Ако продавачът е Амазон, дори да се развали - няма да имате проблеми при връщането.

Общи условия

Активация на акаунт