Пазаруване от Amazon- тема № 108

• 64 445
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
Не се бях сетила да си проверя е-еконта 🤪 преди нали идваха и със спиди и аз чинно очаквам известие.
Ами пише, че още в петък е имало опит за доставка и е върната в централния склад на града. Ще видя работят ли утре еконтци и ще им звъня, благодаря!

# 526
  • Варна
Хич не се занимавайте да им звъните, те ще Ви намерят. Утре ще работят със съботно работно време. Работиха и в понеделник, деня след Великден. Тогава съм имала пратка до служебния адрес. Но не съм ги чула, като са звънели. Не че щях да я взема. На следващия ден си ми я доставиха. Преди време имах пратка, но първия ден не съм ги чула, втория ден се чухме, но ме нямаше на адрес и третия ден ми я доставиха. Мисълта ми е, че има няколко опита за доставка, преди да я върнат към Амазон.

# 527
  • София
И аз не разбирам пазенето на кашони, като купите голям уред като хладилник, печка, пералня къде ги съхранявате тия кашони?
Тези уреди всъщност не са в кашон. Опаковките им са от стиропор, найлон, летви, понякога и палети под дъното на уреда, ако има картон той се сгъва лесно.
Най-големият електроуред в истински кашон, който съм получавала е MW
Кашоните пазим в мазата/на тавана (където каквото помещение има) - от TV, MW, осветителни тела, радиатори, .... ако не са ми нужни да съхраняваме нещо в тях (като коледна украса), след гаранция изхвърлям на съответното място.

Разбирането за пазене е свързано с гаранционните условия.

# 528
  • European Union
Аз искам да благодаря на Валпан, която препоръча чантите на Травелон. Получих моята и я разходих насам-натам. Обикновено пътувам с раничка, но сега бях на място с тълпи туристи и чантичката беше отличен избор.
Еконт никакъв опит не бяха направили да се свържат с мен. Разбрах, че чантичката ме чака в офиса, чак след като получих предупредителен мейл, че ще върнат неполучената ми пратка след няколко дни.

# 529
  • Бургас
Може ли линк?

# 530
Никакви опити няма. Преди малко се свързвах и ме уведомиха, че на 25.04 куриера е описал, че друг човек бил вдигнал и отговорил, че нищо не е поръчвал и така три работни дни пратката дреме в склада без опит да се свържат с получател.

# 531
  • София
Търся препоръка за смарт-часовник съвместим с Айфон.
Ще го ползвам само за бягане, за да не нося телефон с мен, но искам да имам връзка, както и за ми запазва маршрута на бягането.
В ежедневието си нося друг тип часовник, затова искам нещо бюджетно, но добре работещо.

# 532
Лятото купихме хладилник, който беше в кашон.

# 533
Ще го ползвам само за бягане, за да не нося телефон с мен, но искам да имам връзка, както и за ми запазва маршрута на бягането.
В ежедневието си нося друг тип часовник, затова искам нещо бюджетно, но добре работещо.
Например Xiaomi Mi Band 8 Pro или 9 Pro.

# 534
  • София
Например Xiaomi Mi Band 8 Pro или 9 Pro.
Ако правилно разбирам болднатото, тези не отговарят.

И ако съм права,
Eiger, търси нещо с eSIM.
Ето тук може да видиш варианти и да си провериш за цени:
https://www.yettel.bg/esim-lte-smart-watches

Аз мога да похваля Withings ScanWatch 2, Hybrid Smartwatch Heart Health for Men & Women - ECG, SPO2, Temperature Monitoring, Sleep Tracking, Respiratory Health, Cycle Tracking, 30 Day Battery Life, iOS & Android https://amzn.eu/d/88VCr6t

но аз търсих "часовник" със здраво стъкло (по тази причина избрах Withings ScanWatch 2, пред Withings ScanWatch Light, който бе на страхотна цена в Амазон) и да се зарежда рядко

Всъщност всички джаджи от Withings си заслужават.

# 535
# 536
Преди време имах проблем със завеждането на рекламация на уред на място в магазин. Само касовата бележка не им вършела работа, трябвало и кашона заради баркода, понеже трябвало да го сканират. Голям цирк беше докато се случат нещата. От тогава пазя при документите на уредите и изрязъка от кашона.

# 537
Здравейте! Опитвам се да поръчам тази  раница но в кошницата не влиза размер S, а същата раница, но с размер М. Тук момичетата бяха писали, че са поръчвали тази раница - тогава дали е имало такъв проблем?

# 538
  • European Union
Аз съм поръчвала S размер, синя, но сега ми дава, че не е налична.
Не я харесвам особено. Вярно, че събира багаж, но е много неудобна за носене. Всеки път има нещо, което ми ръби на гърба и ми е дискомфортно.

# 539
Здравейте! Опитвам се да поръчам тази  раница но в кошницата не влиза размер S, а същата раница, но с размер М. Тук момичетата бяха писали, че са поръчвали тази раница - тогава дали е имало такъв проблем?

При мен е ок уж

Общи условия

Активация на акаунт