Пазаруване от Amazon- тема № 108

• 64 362
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
Търся четка за зъби от този тип основно за намаляване на зъбната плака, моля за препоръки
https://www.amazon.de/-/en/Philips-Sonicare-4100-elektrische-USB … i=B0CHMM172Z&th=1

# 631
Търся качествена и изгодна мъжка чанта от естествена кожа и портфеил. Да сте попадали на нещо хубаво на добра цена.
Имаме тази от 2018г.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B016BLNQNE/ref=ppx_od_dt_b_a … s00?ie=UTF8&psc=1
Много си я харесва ММ Напълно здрава е  и ще изкара още дълго. Само има леко надраскване по капака.Та нещо такова търся..

# 632
  • Варна
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B007KJ94H4/ref=ox_sc_saved … 8KICS1PHF7ZO&th=1 - складово, не му знам кожата но издържат години при носене по джобове.

# 633
  • София
Не мога да дам линк (не съм пипащата), но при мен същото се е получавало това с различните цени. При това не е от разлика в продукт или продавач, защото ползвахме споделен линк. В нашият случай мой и акаунт на мъжа ми, частни и двата.
Просто не купихме ... Някаква аномалия беше.
Не е имало такава аномалия досега от толкова много години - всички виждаме една и съща цена. И Amazonkanova установи причината. Ако има разлика, винаги има причина.
Дай и на нас един такъв линк и снимка от неговия профил и лесно ще установим причината.
Добре, вие знаете по-добре - ние двамата явно не сме видяли това което сме видяли.

# 634
Това вече е обсъждано безброй пъти, причините за тези разлики винаги са в недоглеждане.
Най-често е разликата в ДДС за избраната дестинация за доставка - България/Германия - т.е. 19% срещу 20%, и доста по-голяма ако става въпрос за храни, детски стоки или др.
- Разлика в оферти между акаунт с Prime и без такъв
- Разлика за продукти добавени в количката на единия чрез Subscribe & Save, а при другия без
- Активирана и неактивирана отстъпка преди добавянето
- Продукти, които са били с валидна към момента промоция за повече един артикул и съответно тя е автоматично активирана за единия акаунт ако той е добавил необходимата бройка
- Същото като горното, но с промоция валидна за продуктова група, т.е. в количката на единия има добавен в повече такъв продукт, който я активира автоматично
- Суми приспаднати автоматично от баланса на акаунта - ваучери, top up, refund, които се калкулират при checkout-a
- Компенсации или промоции към предишни поръчки, които са били зачислени към баланса на акаунта и валидни за следваща поръчка, като те са видими само по време на самия checkout

# 635
Предложете нещо за допълване за 2 Е до БД

# 636
# 637
  • Варна
Аз съм допълвала с чорапогащик

# 638
  • София
Това вече е обсъждано безброй пъти, причините за тези разлики винаги са в недоглеждане.
Най-често е разликата в ДДС за избраната дестинация за доставка - България/Германия - т.е. 19% срещу 20%, и доста по-голяма ако става въпрос за храни, детски стоки или др.
- Разлика в оферти между акаунт с Prime и без такъв
- Разлика за продукти добавени в количката на единия чрез Subscribe & Save, а при другия без
- Активирана и неактивирана отстъпка преди добавянето
- Продукти, които са били с валидна към момента промоция за повече един артикул и съответно тя е автоматично активирана за единия акаунт ако той е добавил необходимата бройка
- Същото като горното, но с промоция валидна за продуктова група, т.е. в количката на единия има добавен в повече такъв продукт, който я активира автоматично
- Суми приспаднати автоматично от баланса на акаунта - ваучери, top up, refund, които се калкулират при checkout-a
- Компенсации или промоции към предишни поръчки, които са били зачислени към баланса на акаунта и валидни за следваща поръчка, като те са видими само по време на самия checkout
Отново:
редовно/основно пазарувам от Амазон на няколко адреса - 4 държави, 9 адреса ( 4 в България), от дрехи и обувки, през подправки, бижута, книги, мебели, козметика, осветителни тела и електроуреди.... че и лекарства.
- няма недоглеждане, много внимателно огледахме и сравнихме.
- не е от разлика от ДДС, т.е. адреси в различни държави.
- двата различни лични акаунта (и фирмен имаме) с посочен на един и същ адрес в България
- не говоря за продукт в количката, а за цената, която вижда като се избере продукта.

Допълвам, някой да не се упражни и с други предположения - валутата една и същ, и Праим няма, без ваучери, без приспадания, различни отстъпки и т.н.
.... бъг (аномалия), които се оправи по-късно.

За връщането не претендирам за опит
Скрит текст:
За 10+ години имам 2 поръчки, за които съм съм си писала с тях, но тогава имаше човек от другата страна. Върнаха парите изцяло/частично.
В момента имам драма с външен продавач, но има време, но ще се оправя
Напоследък редовно се възползвам от -5% за 4+ продукта
за набавяне на бройката или за допълване ползвам подправки или нудели.
MAI WA - Udon Noodles - 1 x 200 g
https://amzn.eu/d/g4S8NuD

Отново е намален комплекта от 2 четки на Philips Sonicare.
И по-хубави времена за купувачите е имало, но бива:
 Deal: Philips Sonicare HX3675/13 Electric Toothbrush, Sonic Toothbrush, Pressure Control and Timer, White, Pack of 2 https://amzn.eu/d/5j3qYKm

# 639
Търся качествена и изгодна мъжка чанта от естествена кожа и портфеил. Да сте попадали на нещо хубаво на добра цена.
Имаме тази от 2018г.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B016BLNQNE/ref=ppx_od_dt_b_a … s00?ie=UTF8&psc=1
Много си я харесва ММ Напълно здрава е  и ще изкара още дълго. Само има леко надраскване по капака.Та нещо такова търся..
Имам някакъв смътен спомен, че си от Русе. Лена Велур имат много качествени и мъжки чанти. Дори скоро мисля да ги посетя за още една чанта за мен. Есента си взех зимна, но идва лято Hug

# 640
Правилно помниш:) Цените им обаче са доста високи,доколкото си спомням...
Скрит текст:
Ех,как останахме много малко от времето на изгодните сделки и сайтове..
Скрит текст:

# 641
Правилно помниш:) Цените им обаче са доста високи,доколкото си спомням...
Скрит текст:
Ех,как останахме много малко от времето на изгодните сделки и сайтове..
Скрит текст:

Хич не сме малко. Чета и познати имена от едно време Blush
Моята дамска чанта беше от сорт на 120-140лв, но качеството е несравнимо. Дори и безплатна поправка са ми правили, без да очаквам. Отидох за нова чанта и покрай нея ми ремонтираха старата.
Има и друга опция до читалището на Международното. Там цените са по - ниски, но нямам идея имат ли мъжка линия.

# 642
Разгледах им сайта,само 2 модела мъжки чанти видях. И няма дадени размери. И нещо не се мотивирам да отида до там..,ще видя..

# 643
sasi6, този продавач в английския Амазон има хубави кожени стоки на добри цени. Няколко неща съм купувала от него, последно миналата година взех чанта за компютър на мъжа ми и мъжка чантичка, двете от един цвят кожа, много ефектни. Тази за компютъра ме впечатли със здравината си, защото обикновено той съсипва по една такава чанта на година, а тази след една година дори няма следи от употреба.
https://www.amazon.co.uk/s?i=merchant-items&me=A1Y397XJ3NBI74&pa … zwZQf&ref=sr_pg_2

# 644
GG,Благодаря! На първо четене си харесах доста неща..дамски Simple Smile Имаш ли поглед върху тях? За ММ пак ще огледам, Мъжките портмонета направо без пари .. Запазвам си го и ще разгледам обстойно и ще видя с кой превозвач се поръчва,че от брекзит не съм поръчвала оттам..

Общи условия

Активация на акаунт