Пазаруване от Amazon- тема № 108

• 64 281
  • 747
  •   1
Отговори
# 735
Дали има или няма такса за връщане, зависи от причината. Ако просто си се отказал, ти начислява такса. Ако е дефект, трябва да няма такса
Подчертаното не винаги е вярно, в повечето случаи е безплатно връщането, дори да няма дефект, зависи кой е търговецът и какви са условията му.
Ако търговеца е Амазон, си е вярно подчертаното.
Не съм съгласна. Връщала съм няколко пъти - с търговец Амазон, не ми е начислявана такса за връщане - посочвала съм причина, че стоката не ми е нужна или че не ми харесва. Различно е дали се изпраща от Амазон и дали се продава от Амазон.

# 736
Здравейте, да попитам и тук. Заглеждам фотоепилатори и установих, че филипс и браун са най-популярни тук в бг, и чудейки се какъв точно да си взема, хем да е бюджетен, хем да върши работа и попаднах на ето тази марка https://www.amazon.de/dp/B0DVCD1NYD?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 с много добри отзиви в амазон.
Някой с опит или да е вземал такъв фотоепилатор?
Питах и в другата тема за фотоепилатори, но там темата не е толкова активна, та нямам отговор за сега.

За този конкретно не мога да дам мнение, но съм доволна от тази Lumea на Philips, която ползвам вече втора година, взех я в този комплект с две приставки и тример:
https://www.amazon.de/Advanced-BRI921-00-Attachments-Precision/d … Caps%2C135&sr=8-1

# 737
Относно мненията не бих разпитала на броя и дали са позитивни. Гледах някъде как за китайците, които са окупирали сайтове, като Амазон и е цяла индустрия да пишат рейтинг. Така например, ако се търси бельо и е от не популярна марка китайските стоки превъзхождат по мнения малките и регионални производители. Това разбира се не е валидно за епилатора, но да се има в предвид, че рейтинга може да е много подвеждащ, както и броя коментари.

За боксерки препоръчвам Jack and Jones, ако се следят се намират на добри цени.

Наскоро търсих детски обувки и дрехи за следващите сезони, не намирам нищо изгодно. Ако някой е видял момчешки обувки, сандали или дрехи за малки момчета, моля да пише.

# 738
  • В подножието на Сините камъни
Благодаря ви за мненията, бяха ми полезни. Нещото което ме привлече в този Ulike Air 3 е охлаждащата система, която има. Четох, че другите много загрявали и на по-чувствителните места става неприятна процедурата.
В Американския амазон мненията са доста повече и като цяло май там е най-продаван.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 10:14 от ivka1972

# 739
Здравейте. Пазарувала съм от амазон преди поне 10г.   и нищо не разбирам. Помощ
Искам да купя nintendo switch, харесах това https://www.amazon.de/10010900-Nintendo-Switch-Konsole-OLED-Mode … sto_dp&th=1&psc=1. Не разбирам дали се предлага от амазон или друг продавач? Не разбирам каква е цената и дали е нов продукт. Ако някой може да ми обясни ще се много благодарна! Благодаря

# 740
Използван продукт е, състояние много добро. Продавач е амазон склад за върнати продукти и изпълнител амазон. Може да има някакви следи от употреба
Цената си се вижда, за съответната конзола и състояние

# 741
Използван продукт е, състояние много добро. Продавач е амазон склад за върнати продукти и изпълнител амазон. Може да има някакви следи от употреба
Цената си се вижда, за съответната конзола и състояние

Много благодаря, добре че попитах! Уж избирам от филтрите Нов продукт. Този вече пише Buy new, нали така https://www.amazon.de/215525-Nintendo-Switch-Konsole-Neon-Rot-Ne … BO5021pAnSA%3D%3D
Разликата с бг сайтове е 200 лв

# 742
Да, това е нов продукт. Разлика може да има от вида на екрана, или да има в комплекта игра.. ей такива неща. Не съм много навътре, но когато купувахме слушах мимоходом че екраните са два вида. Сега се консултирах с младежта- oled е по-скъпия вариант, а този линк не е от него. Вече каква е разликата за мен е неизвестно 😂😂

# 743
Супер, мерси за консултацията и на млдежите😀 значи е старата версия, с по малко памет и без oled екран. Затова е голямата разлика, разбрах. Мерси още веднъж

# 744
Супер, мерси за консултацията и на млдежите😀 значи е старата версия, с по малко памет и без oled екран. Затова е голямата разлика, разбрах. Мерси още веднъж
OLED Версията струва €300 https://www.amazon.de/-/en/10010900-Nintendo-Switch-Konsole-OLED … 7-5928129-9824509

"Използваните" са върнати продукти. Някой е купил, пробвал е известно време и е върнал. Може да е в перфектно състояние, но е вече в този раздел. Ето пример:

Пише, че само опаковката е повредена. Ако не е за подарък и не е задължително опаковката да е идеална, тогава си заслужава. Имаш 2 години гаранция и на такива продукти, както и правото да го върнеш в 30 дневен срок. Важно е да пише "Sold by Amazon", защото има и други продавачи.

# 745
Много полезна информация, Чревоугодник благодаря. Това е чудесно, че си има 2г. гаранция и че може да се върне, аз мислех че няма такава. На синчето му е все тая за опаковката 😀
И последен въпрос от мен. Доколкото прочетох на 1ва страница, плащане само с кредитна карта, но има шанс и с дебитна да мине плащането?

# 746
# 747

Общи условия

Активация на акаунт