Пазаруване от Amazon- тема № 108

• 64 283
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Моята син си взе на марката от Бестсикрет. Доколкото помня 5 броя Бяха около 30 лева

# 721
  • София
Някой връщал ли е скоро към немския? Днес получих нещо което искам да върна и ми начислява така 8.50 евро, до сега е било безплатно. Някаква промяна ли има?

Връщах преди 2 седмици - не ми начисли такси, в края на миналата седмица ми върнаха цялата сума. Но беше повредена техника, купена преди година.

# 722
  • Бургас
magina, много благодаря. Оказа се, че когато гледам немския Амазон на английски, тази част от описанието липсва. Чак когато го показа къде е смених езика и го видях.
Maya Zhelyazkova, и аз за сина търся. Добре, че ме подсети за Беста, има оферта 5 за 40лв, обаче не са черни, каквито той иска...

# 723
Върнах миналата седмица дефектен уред от склада,поръчан директно до тук.
В срока за връщане.
Следвах стъпките и принтирах етикета. Спиди офис . Безплатно.

# 724
Моята син си взе на марката от Бестсикрет. Доколкото помня 5 броя Бяха около 30 лева
Това някаква модна сред младежта марка ли е?

# 725
sasi6, CR7 е на Кристиано Роналдо марката.
На мен ми забраниха да я купувам, обаче трябвало да взема тениска на H8S (Христо Стоичков) Joy

# 726
Странно на мен ми начислява такса, продавача да Амазон. И още нещо, че съм връщала отдавна, пише в офис на DHL Спиди бяха техни партньори нали?

# 727
Странно на мен ми начислява такса, продавача да Амазон. И още нещо, че съм връщала отдавна, пише в офис на DHL Спиди бяха техни партньори нали?
Ако смениш причината за връщане ще ти махне таксата за куриерската услуга.
Спиди са, да.

# 728
Това някаква модна сред младежта марка ли е?
Мода не,но качеството е  добро.Има взети преди 2 години и все още изглеждат много добре.Черното не е избеляло и ластика не се е нагънал.

# 729
Дали има или няма такса за връщане, зависи от причината. Ако просто си се отказал, ти начислява такса. Ако е дефект, трябва да няма такса

# 730
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, да попитам и тук. Заглеждам фотоепилатори и установих, че филипс и браун са най-популярни тук в бг, и чудейки се какъв точно да си взема, хем да е бюджетен, хем да върши работа и попаднах на ето тази марка https://www.amazon.de/dp/B0DVCD1NYD?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 с много добри отзиви в амазон.
Някой с опит или да е вземал такъв фотоепилатор?
Питах и в другата тема за фотоепилатори, но там темата не е толкова активна, та нямам отговор за сега.

# 731
Дали има или няма такса за връщане, зависи от причината. Ако просто си се отказал, ти начислява такса. Ако е дефект, трябва да няма такса
Подчертаното не винаги е вярно, в повечето случаи е безплатно връщането, дори да няма дефект, зависи кой е търговецът и какви са условията му.

# 732
Подчертаното не винаги е вярно, в повечето случаи е безплатно връщането, дори да няма дефект, зависи кой е търговецът и какви са условията му.
Ако търговеца е Амазон, си е вярно подчертаното.

# 733
  • Сф
Това е кожата ти, най- големият орган в човешкото тяло. По- добре дай още 200лв отгоре и си вземи Браун.

Аз съм с този от няколко години и съм доволна

https://amzn.eu/d/3eDuseE

Здравейте, да попитам и тук. Заглеждам фотоепилатори и установих, че филипс и браун са най-популярни тук в бг, и чудейки се какъв точно да си взема, хем да е бюджетен, хем да върши работа и попаднах на ето тази марка https://www.amazon.de/dp/B0DVCD1NYD?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 с много добри отзиви в амазон.
Някой с опит или да е вземал такъв фотоепилатор?
Питах и в другата тема за фотоепилатори, но там темата не е толкова активна, та нямам отговор за сега.

# 734
Другото е, че този епилатор е със само 150 мнения, което за мен е малко, че да разчитам на крайната оценка. Брауна на Мираж например е с над 4000 мнения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт