Клиники в Истанбул- тема 19

• 38 372
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Sunny,
Чак за притеснение няма място. Направен е, ще почакат превода. Но ти ги ръчкай, че както знаем координаторите са доста отнесени.

# 61
  • София
Те ще ви потърсят за парите, не се притеснявайте. Най-малко като излезе резултата ще ви кажат да си платите.

# 62
Може ли да споделите актуален контакт на координатор в болница Мемориал ? Благодаря предварително !

# 63
Може ли да споделите актуален контакт на координатор в болница Мемориал ? Благодаря предварително !
+905494382719 - Не мога обаче да кажа коя точно отговаря на този телефон.

# 64
В момента координаторките с Български в Мемориал са:

+90 549 438 2719 - Филиз
+90 549 134 9343 - Фериха
+90 544 650 6972 - Медиха

# 65
Момичета, надявам се да можете да ми помогнете, защото вече съм много объркана... След обикаляне на всички светила в България нямаме установен проблем с моя мъж... Насочихме сме към Мемориал, Истанбул с надежда за отговори там, но също нямаме ясна причина за липсата на бременност. Започнахме стимулация за ин витро в Мемориал, защото не искахме да губим повече време в обикаляне на лекари, а и заради мнгото положителни отзиви от болницата. Само че нямаме почти никакви познания по темата ин витро, а в интернет намираме крайно противоречива информация.
Та питането ми е към момичета, правили процедурата в Мемориал - на кой ден направихте пункция и даваха ли ви информация за развитието на фоликулите преди това. Няколко различни координатори ни казаха различни дни за пункция (от 10ти до 16ти, което е доста дълъг период от време), а за фоликулите не можах да разбера - преводачката смънка нещо, че от едната страна много добре били, а от другата били с различни размери...

# 66
Момичета, надявам се да можете да ми помогнете, защото вече съм много объркана... След обикаляне на всички светила в България нямаме установен проблем с моя мъж... Насочихме сме към Мемориал, Истанбул с надежда за отговори там, но също нямаме ясна причина за липсата на бременност. Започнахме стимулация за ин витро в Мемориал, защото не искахме да губим повече време в обикаляне на лекари, а и заради мнгото положителни отзиви от болницата. Само че нямаме почти никакви познания по темата ин витро, а в интернет намираме крайно противоречива информация.
Та питането ми е към момичета, правили процедурата в Мемориал - на кой ден направихте пункция и даваха ли ви информация за развитието на фоликулите преди това. Няколко различни координатори ни казаха различни дни за пункция (от 10ти до 16ти, което е доста дълъг период от време), а за фоликулите не можах да разбера - преводачката смънка нещо, че от едната страна много добре били, а от другата били с различни размери...

Направихте ли опита в Мемориал или в момента сте в ин витро процедура?

Бих им се доверила,не се притеснявайте.Ще ви обяснят всичко подробно по време и след края на процедурата.

# 67

Бих им се доверила,не се притеснявайте.Ще ви обяснят всичко подробно по време и след края на процедурата.

В момента сме в процедура - 3 ден от цикъла и започнахме стимулация. Относно пункцията ми дадоха информация, но различна информация от различните координатори...... Затова питам при момичета, които вече са минали през това, на кой ден от цикъла им е била пункцията. Никъде в интернет не видях някое момиче да е писало, че и е била на 16ти ден, а на нас ни казаха от 10ти до 16ти. А за фоликулите поне за момента нищо пподробно не са ми обяснявали.... Можеби аз трябва да питам, но даже не знам какви въпроси да задавам?

# 68

В момента сме в процедура - 3 ден от цикъла и започнахме стимулация. Относно пункцията ми дадоха информация, но различна информация от различните координатори...... Затова питам при момичета, които вече са минали през това, на кой ден от цикъла им е била пункцията. Никъде в интернет не видях някое момиче да е писало, че и е била на 16ти ден, а на нас ни казаха от 10ти до 16ти. А за фоликулите поне за момента нищо пподробно не са ми обяснявали.... Можеби аз трябва да питам, но даже не знам какви въпроси да задавам?

На всяка жена пункцията е в различен ден,в зависимост как растат фоликулите и какви са стойностите на хормоните.Лекарите си знаят работата,доверете им се.
Относно фоликулите са вас е добре да знаете колко общо фоликула имате,как растат,малко преди пункцията се вижда колко е вероятно да има яйцеклетка в тях и кои няма да достигнат подходящи размери и така. Например има разлика да имате 5 фоликула общо и 30..количеството яйцеклетки,което може да се извади ще е много различно.Пак казвам не ви трябва да си пълните главата с информация в момента,лекарите правят това всеки ден и ще действат според вашата ситуация.

# 69
Като седите и чакате по пейките в Мемориал, запознайте се с другите български двойки. Ние така се сприятелихме с още няколко двойки. Много ценни неща научих и за ин витро и за Истанбул.

# 70
Момичета, след дълги години борба ето ме с хубавата новина имам си малко сладко момиченче.
Накратко за мен АМХ 0.7, възраст на 42 когато замразихме ембриона след ПИД, малко фоликули, PRP, инсулинова резистентност, проблеми с шийката, заради която загубих 2 ембриона в 5ти и 6ти месец, 3 лапароскопии, 2 хистероскопии, мъж с варикоцеле и той се оперира, извънматочна бременност, мисед заради генетичен проблем.
Какво направих за да подобря нещата - изхвърлих алуминиеви тигани и химия като веро прах почистващи препарати и ги подмених с по-екологични продукти. Храним се здравословно и пия също добавки и антиоксиданти.
Няма да влизам в подробности от коя клиника съм доволна от коя не съм и къде съм успяла. Само да кажа че имам не малко стимулации в 4 турски и 3 български.
Благодаря на всички момичета с които се запознахме в този форум и ми пращаха инжекции и с които споделяхме опит, както и на администраторите, които постоянно актуализират информацията.
Желая успех на всяка от вас и да четете от сега за кърмене и отглеждане, защото предизвикателствата тепърва предстоят.

# 71
Здравейте,
Интересувам се има ли успели мами с ембрион, който е бил замразен повторно и при трансфер отново размразен. Ще опиша при нас как е, защото не съм сигурна, че се изразявам правилно.
При нас случаят е следният- след оплождане получихме два ембриона, които замразихме в една сламка на пети ден. Направихме замразен трансфер, тъй като при мен трябваше да се направи хистероскопия. След това размразихме ембрионите, трансферирахме само единия, тъй като при мен шийката е скъсена след конизация и нямаше да мога да износя близнаци евентуално. След трансфера на единия ембрион , другият го замразихме отново. Знам, че при следващо размразяване качеството му се нарушава. Считам като грешка, че не съм поискала ембрионите да са в две отделни сламки, но тогава не бях наясно с тази информация.

Благодаря много ако някой се включи с мнение по въпроса.

# 72
Като седите и чакате по пейките в Мемориал, запознайте се с другите български двойки. Ние така се сприятелихме с още няколко двойки. Много ценни неща научих и за ин витро и за Истанбул.
В болницата докато чакахме редът си,видяхме други двойки,но не ми беше до говорене и запознанства ,но на закуската в хотела е друго нещо. Там имаше поне две,три двойки които ни дадоха ценни съвети. Искрено стискам палци на всички

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 11:31 от bisou bisous

# 73
Криси6,
Не мога да дам мнение по въпроса, но това не е ваша грешка, че не сте го преценили, а на клиниката. Странно ми е в Турция, където закона ги задължава да трансферират по един ( освен в изрични случай на двойка с много неуспехи) да замръзяват по два.
Вероятно на ваше място бих последвала тяхната препоръка дали да го трансферирам.

# 74
Здравейте!
Може ли съвет къде е по-добре да направя PRP в Аджъбадем Маслак или про проф. Сабри Джафкайтар. Става въпрос само за процедурата.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт