Клиники в Истанбул- тема 19

• 38 798
  • 760
  •   1
Отговори
# 360

И аз тях открих в гугъл, но не намерих отзиви дали са надеждни и затова реших да питам за мнения

# 361
Аз поръчвам от тях лекарства за химиотерапия и идват в хладилен контейнер, добре опаковани и плащам на място в еконт. Аз съм доволна.

И аз тях открих в гугъл, но не намерих отзиви дали са надеждни и затова реших да питам за мнения

# 362
Има групи във фейсбук с хора, които взимат поръчки и доставят до ден, два. Таксуват ви с двойна цена и изпращат с наложен платеж до адрес. Ползвала съм два пъти с различни хора. Бяха много коректни

# 363
  • София
Аз съм от тези дето нямат правена ЦС в България при направени 12 опита. Тук ми казваха, че няма нужда щом ще съм инвитро. В Турция я искаха преди да стартирам, аз я направих в Мемориал 2023г..
Сайта Верутол е надежден, спокойно можете да поръчате от там. А иначе Прогестан, в България е Утрогестан.

# 364
Аз поръчвам от тях лекарства за химиотерапия и идват в хладилен контейнер, добре опаковани и плащам на място в еконт. Аз съм доволна.

Благодаря! Simple Smile
Щом са проверени, ще заложа на тях Simple Smile

# 365
Аз съм от тези дето нямат правена ЦС в България при направени 12 опита. Тук ми казваха, че няма нужда щом ще съм инвитро. В Турция я искаха преди да стартирам, аз я направих в Мемориал 2023г..
Сайта Верутол е надежден, спокойно можете да поръчате от там. А иначе Прогестан, в България е Утрогестан.
Здравейте! Аз също нямам направена ЦС в България след 3 опита, като ми се казваше, че нямало нужда след като е ин витро. При Вас какво показа ЦС?

# 366
  • София
Нямаше проблем там. По-скоро беше във възрастта и от там некачествени ембриони. Тук не искаха да им правят ПИД с обяснението, че може да се повредят и че ПИД не е гаранция🙄
Здравейте! Аз също нямам направена ЦС в България след 3 опита, като ми се казваше, че нямало нужда след като е ин витро. При Вас какво показа ЦС?

# 367
Здравейте, някой беше писал въпрос при кои лекари правите ехограф на ден 1 (ден 2) от цикъла, но не видях отговор. Специално мен ме интересува за София, до тук съм била на 3ма различни, и резултата е, че не виждат фоликули. Аз не съм в Турция, но просто знам, че и вие минавате през предварителен преглед, преди да започнете стимулацията. Благодаря ви предварително за отговорите!

# 368
Здравейте. Някой със скорошен опит в Аджибадем Маслак може ли да сподели мнение.

# 369
Здравейте,
Търся лекарството против повръщане за бременни Prilam DR( за моя близка приятелка).Моля, ако някой ще пътува скоро до Турция и има възможност,да го вземе.Лекарството не изисква специално транспортиране,но за съжаление го няма в България.

# 370
Здравейте, за 1 хапче не ми достига monodoks 100мг и се чудя дали е ОК да се замести с български аналог... Някой има ли представа

# 371
F.A.I.T.H., аз имам останал, мога да ти подаря. В БГ ли си? Пиши ми на лично, ако искаш.

# 372
Здравейте момичета, моята пункция в Мемориал мина вчера. Днес ми писаха, че две от яйцеклетките са се оплодили "анормално". Някой има ли представа какво означава това? Според мен не следва да разчитам, че от тях ще излезе здрав ембрион...

# 373
Аз имах една такава. Само едно ядро, а не две. Не се разви. Продължи 3-4 дни и дотам.

# 374
Здравейте, предстои ни ходене до Истанбул за първичен преглед, като в момента събираме документи. Моля за съвет за фирма за превод на епикризи от български на английски - от гр.Варна сме, може и от друг град стига да става он лайн или с куриер?

Общи условия

Активация на акаунт