Клиники в Истанбул- тема 19

• 36 758
  • 760
  •   1
Отговори
# 720
Благодаря! За прогестана ми писаха да го заменя с урогестан.
Овитрел има, монодокс е доксициклин, преднол - преднизол. Само прогестана ще трябва да мислите с какво да го замествате, питайте си доктора може ли например циклогест.

# 721
Скъпи дами, моля за съвет къде мога да закупя медикаменти с рецепта от Мемориал? Става въпрос за подготовка за трансфер. Благодаря!
Ако желаете вижте в групата във фейсбук Пациенти от инвитро клиники в Истанбул.Доста жени продават турските лекарства,които са им останали в срок на годност и на по-ниска цена.Аз наскоро продадох там Prigestan dex 25mg за 50лв кутия.

# 722
Може ли линк за групата?
Аз ще търся прогестан декс 50?

# 723
# 724
Здравейте момичета,предстои ми престой в Иснтамбул,около Мемориал,за 10 дни.Намерих хотели на прилични цени на вечер  в www.agoda.com.Някой запазвал ли е от този сайт,дали е надежден?Ако имате някакви кординати за такъв престой,също ще ми е от полза.

# 725
Здравейте момичета,предстои ми престой в Иснтамбул,около Мемориал,за 10 дни.Намерих хотели на прилични цени на вечер  в www.agoda.com.Някой запазвал ли е от този сайт,дали е надежден?Ако имате някакви кординати за такъв престой,също ще ми е от полза.
[/quote]

За Турция запазвам само чрез agoda. Даже е по евтино от booking.

# 726
Аз през AirBnb запазих апартаментче в Империум резиденцията срещу Елм хотел. Има място за паркиране, а ми беше важно за дългия престой да мога да си готвя, пера и работя удобно от маса, там има условия. В повечето хотели няма как да си готвите, а на турска храна 2 седмици аз поне нямаше как да изкарам.

Гледайте внимателно кое колко близо е до Мемориал, там е много хълмисто и нещо дето изглежда на 5 минути е на 25. Пускайте маршрут в мапса, за да сверите, правят се много заобикаляния заради надлези.

Елм е на удобно място, както и въпросната резиденция Империум срещу него, ние друго по-удобно за ходене пеша с издут корем от стимулация почти всеки ден не намерихме.

# 727
Здравейте! Някой знае ли актуални цени на цветна снимка и спермограма по Крюгер и ДНК фрагментация в Турция? 🤔Има ли разлики в резултатите от Бг и в Турция?

# 728
Спермограма по крюгер,165 евро в Мемориал.Вчера се върнахме от там.

# 729
А за колко време излиза? Стойностите като в Бг ли са .. има ли голяма разлика от Бг в резултата🤔

# 730
Ние правихме спермограма и тунел тест, което май е техният вариант на фрагментация. Тунелът е скъп и излиза за 10тина дни, спермограмата за ден.
Фрагментацията ни там сякаш беше подобна, но спермограмата и двата пъти много по-зле от в Бг, но беше минала над половин година от последната в Бг и няма как да знаем дали са се влошили резултатите или мерят различно.

# 731
Ние правихме спермограма и тунел тест, което май е техният вариант на фрагментация. Тунелът е скъп и излиза за 10тина дни, спермограмата за ден.
Фрагментацията ни там сякаш беше подобна, но спермограмата и двата пъти много по-зле от в Бг, но беше минала над половин година от последната в Бг и няма как да знаем дали са се влошили резултатите или мерят различно.

А кой ги разчита после?

# 732
Ако са лоши резултатите, ви съветват за консултация с андролога им. Аз настоявах за Теса при нас заради фрагментацията и работехме с външен андролог от Истанбул, с когото се бяхме срещнали предварително.

# 733
Здравейте,  искам да попитам, дали при някой от вас след IMSI в Мемориал и консултации с андролог в Истанбул е правено всичко, при неизяснени причини и много лоша спермограма, са му предлагали TESA, като последна опция, въпреки ехография доказваща липса на аномалии в областта на пикочополовата система ? Благодаря предварително за отговора !

# 734
Ние без да ни е твърде лоша спермограмата сами настояхме за Теса и ни се получиха нещата. По-добър беше материалът.

Общи условия

Активация на акаунт