Гардаленд - през Милано/Бергамо тема 2

• 3 411
  • 77
  •   1
Отговори
# 15
  • малкия йеросалим
Здравейте. Влизам с много бърз въпрос. Решихме с компания да направим една кратка екскурзия до езерото Комо като основната ни цел е Гардаленд. Планувах го за последната седмица на октомври. Сега се опитвам да намеря информация дали парка работи тогава,но не успявам.
Ще съм благодарна за актуална информация  преди да съм се хвърлила да купувам самолетните билети.

# 16
# 17
Ама Гардаленд е на езерото Гарда. Или вие просто искате от Комо да пътувате до Гарда и Гардаленд?

# 18
  • малкия йеросалим
Ами все още не съм си наредила плана.Единият вариант е да спим на Комо и да пътуваме или ще спим на езерото Гарда.
Определено искам да видя Комо и затова мислех да има нощувка и там.

# 19
Здравейте, опитвам се да купя билети за Гардаленд, но не успявам. При регистрацията въвеждам мобилния си номер,на който трябва да получа код, за да продължа, но не се получава.  Някой да е имал подобен проблем?

# 20
  • Някъде Там
Гардаленд работи с удължено време края на октомври за Хелоуин. Има празненства, заря. Маскират се, но ако ти е неприятно не те тормозят. Има доста народ тогава, но е страхотно - препоръчвам.
За билети винаги сме купували на място и не мога да помогна с приложението 😔

# 21
  • София
Здравейте, опитвам се да купя билети за Гардаленд, но не успявам. При регистрацията въвеждам мобилния си номер,на който трябва да получа код, за да продължа, но не се получава.  Някой да е имал подобен проблем?
Когато ние ходихме преди 2 г., имах същия проблем и така и не успях да намеря решение. Наложи се да си купим билети на място в деня на посещението, което си беше прецаквация - цената беше по-висока отколкото през приложението.

# 22
Когато ние ходихме преди 2 г., имах същия проблем и така и не успях да намеря решение. Наложи се да си купим билети на място в деня на посещението, което си беше прецаквация - цената беше по-висока отколкото през приложението.
Да, същото се получи и при нас. Не успях с регистрацията и взехме билети на място.

# 23
Има проблем с мобилния оператор  А1 със sms аз се регистрирах с номер на виваком на а1 не получих смс(има и други хора които са подали оплаквания ) , интересно , че в Италия на място смс го получих като пробвах и от там да се регистрирам.

# 24
  • София
На рецепцията на хотела, който се намира до гарата (от където тръгва шатъла за Гардаленд), миналата година си купихме билети в деня на посещението на по-ниска цена от сайта на парка в същия ден.

# 25
Тая година няма такива екстри питахме на място април.

# 26
В някоя от темите бяха писали, че с приложението на Лидл имало 10% отстъпка от билетите. Трябва да се смени държавата на Италия и имало някакви купони.

# 27
Пиша след свой коментар, но нещо позамря темата, а имам въпрос:
Кои места за хапване в парка препоръчвате? А заслужава ли си предварително купуване на ваучер за ресторант от сайта на парка?

# 28
И аз ще следя за препоръчани местенца за хапване Simple Smile
Криси, вие купихте ли билети за парка предварително? Аз съм решила двудневни да купя, но още се ослушвам /в края на месеца пътуваме, живот и здраве/. Разцъках гореспоменатата отстъпка през Лидл, има я наистина, но важи само за еднодневни билети. Та през приложението на Гардаленд ще взема, ако няма по-изгоден вариант.

# 29
Според мен не си заслужава предварително закупуване за ресторант т.к ако на място програмата ви се смени може да се окаже да ходите от единия до другия край за хапване на конкретно място.
Ние хапнахме в Аладин тъй като огладняхме  и ни беше на близко има много места вътре и избор от приготвени ястия реално чакаш само да ти дойде реда на опашката и да кажеш какво си избрал. Предварителното планиране на такива  места трудно да бъде следвано на 100%  особено в силния сезон.

Общи условия

Активация на акаунт