Гардаленд - през Милано/Бергамо тема 2

• 3 401
  • 77
  •   1
Отговори
# 30
А как са цените в самия парк? Помня, че като ходихме преди 6г си носихме бургери, защото някой беше казал, че е много скъпо, но този път не мисля да носим.

# 31
  • София
А как са цените в самия парк? Помня, че като ходихме преди 6г си носихме бургери, защото някой беше казал, че е много скъпо, но този път не мисля да носим.

И ние първия ден носихме храна, защото ни бяха наплашили, но навсякъде цените си бяха нормални. Кафе и капучино, сладолед и в заведенията за бързо хранене - нямаше никаква надценка...не е като в БГ.. Освен това се оказа, че не ядем толкова колкото в останалите дни - от жега и от въртенето по влакчетата и наблягахме на напитките Simple Smile

# 32
  • София
Нас все ни хващаше гладът покрай заведенията за бързо хранене до Шамана. Както са ви посъветвали- няма нужда от ваучер, програмата става динамична и на място можете да си харесате други заведения повече.

# 33
И аз ще следя за препоръчани местенца за хапване Simple Smile
Криси, вие купихте ли билети за парка предварително? Аз съм решила двудневни да купя, но още се ослушвам /в края на месеца пътуваме, живот и здраве/. Разцъках гореспоменатата отстъпка през Лидл, има я наистина, но важи само за еднодневни билети. Та през приложението на Гардаленд ще взема, ако няма по-изгоден вариант.
Не съм купила, защото тук някъде прочетох, че на място рожденикът влиза безплатно, а плануваме да сме там в четвъртък, когато дъщеря ни има рожден ден Simple Smile  
А това с приложението на Лидл на касата ли се прави?

# 34
За касата не знам, аз го видях като линк от приложението - види до друг сайт, където билетите са с отстъпка.
А това за рожденик на сайта ли е разписано?  Дали важи и за възрастни, или само за деца?

# 35
И аз ще следя за препоръчани местенца за хапване Simple Smile
Криси, вие купихте ли билети за парка предварително? Аз съм решила двудневни да купя, но още се ослушвам /в края на месеца пътуваме, живот и здраве/. Разцъках гореспоменатата отстъпка през Лидл, има я наистина, но важи само за еднодневни билети. Та през приложението на Гардаленд ще взема, ако няма по-изгоден вариант.
Не съм купила, защото тук някъде прочетох, че на място рожденикът влиза безплатно, а плануваме да сме там в четвъртък, когато дъщеря ни има рожден ден Simple Smile  
А това с приложението на Лидл на касата ли се прави?

Здравейте, аз също ще водя дъщеря ми за РД, но е средата на юли, бихте ли споделили като се върнете как стои въпроса с билетите за рождениците.
И имам питане посещавалите парк Movieland Холивудският парк подходящ ли е за тийнейджър или е за по малки деца. Бихте ли препоръчали места за нощувка  на комуникативни места тъй като ще бъдем с обществен транспорт, притесняваме късното прибиране от парка след 23 часа.

# 36
Разбира се, ще пиша да кажа Simple Smile
Друг въпрос имам - за тоалетните Grinning По самите заведения за хранене дали има, или само тези, които са в общите части?

# 37
Не съм сигурна за заведенията, но в общите части са много и не се чака.

# 38
  • Варна
Здравейте, обмисляме да посетим парка, но се двоумим дали да е в началото на август или е началото на септември, някой ходил ли е по това време на годината? Август месец дали е много горещо и как е откъм натовареност и време за изкачване по атракционите? И като цяло, по кое време на годината е най-подходящо да се посети, има ли такъв момент?

# 39
Ние се завърнахме вчера Simple Smile
И сега беше мнооого горещо.
Децата са много доволни, значи целта е изпълнена Simple Smile

Относно билета за рожденици - взима се с паспорт от една дървена барака, която се намира в началото до проверката на багажа Simple Smile

Ние хванахме влак от Бергамо е 8:18ч до Пескиера с прекачване е Тревильо. Стояха прави през цялото време, нямаше място да мръднеш. Всички отиваха към Гардаленд. При слизане на гарата в Пескиера всички хукнаха да се редят за шатъла, а отвън имаше още толкова хора. Ние решихме да тръгнем пеш,  но малко след това мина автобус от градския транспорт, който ни спря почти до входа на парка. На тръгване от там успяхме да го хванем. Бяхме човек до човек, ама викам за 5 минути ще изтраем. Хванахме някакво задръстване - 40 минути на 40 градуса в автобуса... Ама си струваше, де Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 юни 2025, 15:33 от Криси`

# 40
Smile29  по- добре септември, август цяла Европа почива и ще е лудница × 3.
Иначе от лудниците и задръстваният не мисля,че трябва се изненадвате друго да очаквате в сезона сме вече то април рейсове бяха пълни  по цялата Гарда сега  няма как да е друго.

# 41
  • София
Ние бяхме на 1 и 2 август миналата година - топло беше, но с повече вода и по-често ходене на водните атракции изкарахме от отваряне до затваряне на парка. Все пак не е южна Италия и времето беше нормално топло Simple Smile

# 42
  • София
Пак бих посъветвала да се замислите за Gardaland express fast track.

# 43
С колко горе-долу се оскъпява билета с Gardaland express fast track?

# 44
  • София
Според мен ако сте за 2 дни, при правилна стратегия и използване на приложението, не е необходим фаст трак. Освен това, доколкото си спомням, дава предимство еднократно на дадена атракция ...

Общи условия

Активация на акаунт