Гардаленд - през Милано/Бергамо тема 2

• 4 041
  • 84
  •   1
Отговори
# 75
За рожденника билети се взимат на място от касите или информация. Още в началото в ляво на проверките е павильончето. Трябва да представите документ за самоличност на детето-паспорт или л.к и ви издават билет, който сканирате на входа. Весело!
Здравейте! Ще пътуваме голяма компания до Бергамо на 18.09 от там мислим да наемем коли под наем и се отправяме към Пескиера дел гарда.Резервирали сме нощувки в къмпинг Бела Италия. Дъщеря ми има рд на 19.09 и ще посетим в деня Гардаленд . Тъй като билета за рождениците е безплатен как трябва да процедираме с билетите. Да закупим онлайн за другите и за рожденичката на място или и аз незнам? Имате ли препоръки за коли под наем с не толкова голям депозит?
Ще бъдем 3 нощувки там като 1 ден Гардаленд,ня следващия Зоосафари и градчетата в околноста,също мислим и монте балда да посетим и да се качим с лифт до друго езерце ,ако не се лъжа нещо такова беше.Моля за всякакви тънкости и препоръки ако има да споделите.Надявам се да изкараме един страхотен рожден ден на пубертета

# 76
Пак бих посъветвала да се замислите за Gardaland express fast track - https://tiqets.tpm.li/lHrLlIT0

# 77
Върнахме се от екскурзията вчера.Посетихме Гардаленд в петък ,взехме билети от къмпинга в който бяхме отседнали  по 41евро,на рожденичката извадихме там на място. Беше делничен ден и въпреки това си имаше хора,но предполагам уикендите е лудница. Ние го обиколихме за 1 ден от 9до17ч,като само в аквапарка не сме влизали,но мисля че не работеше вече. За чакане сме чакали,само на една водна атракция около 20мин,но нея я бяхме оставили за накрая и явно всички така бяха решили и почакахме,но като цяло колкото и голяма да е опашката ,бързо става. Парка е много приятен,в този период подготвяха и за октобирфест.Вътре не беше скъпо,кафе 1.5евро,вода 1.90евро,дюнер 6евро ,пица парче 3-4евро . Приятен престой на всички ,които заминават на там

# 78
Здравейте! Може ли да се внася някаква суха храна,вода?

# 79
# 80
  • София
Здравейте, на 30 и на 31 Октомври сме в Гардаленд за Хелоуин. Ще дам отзиви как е по това време, като се върнем. През официалния им сайт не можах да поръчам билети, тъй като не ми изпрати СМС за потвърждение, както бяха писали по-напред. Към А1 съм. Успях днес да резервирам билетите през Booking и дори ми излезнаха 4 евро по-ниска цена за 2 билета от официалния им сайт. Стискайте палци да не е прекалено голяма навалицата и да не ни вали много дъжда, че и двата дни ги дават дъждовни. Някой от вас купувал ли си е Photo Pass и доволен ли е?

# 81
  • София
Ние бяхме с фотопас, като цяло си останахме много доволни, но ние обичаме такива спомени. Дъщеря ми мина 5 пъти Раптора и има сравнения Grinning Снимките при Пепа не са част от фотопаса.

# 82
  • София
Ние бяхме с фотопас, като цяло си останахме много доволни, но ние обичаме такива спомени. Дъщеря ми мина 5 пъти Раптора и има сравнения Grinning Снимките при Пепа не са част от фотопаса.
От къде купихте PhotoPass? Не мога да се регистрирам през официалния сайт, а исках за да мога да следя опашките.

# 83
  • София
Вътре в самият парк го купихме.

# 84
  • София
Да дам отзиви за FotoPass. С много смесени чувства съм. Лошо качество на снимките. Стари са камерите. Изглеждат все едно е нощ, а е ден. Слагат някаква кичозна украса на снимките. Плюса е, че в такъв момент не можеш да се снимаш сам.

Общи условия

Активация на акаунт