Отговори
# 105
Изникна ми един въпрос, нещо което ми убягва.
Есме и Гюлгюн реално знаят ли вече коя е Чичек? Чисто визуално имам предвид. Все пак те първи се сблъскаха с нея в кафенето им, даже Есме си разказа целия живот Simple Smile Сега в последната серия не реагираха за Чичек. Пък като беше на гости при Халис те двете присъстваха ли не помня?
Мисля, че още не са навързали нещата визуално,но реших да ви питам,че да не съм пропуснала нещо
Мисля, че не. Те не бяха на вечерята. Още не са разбрали коя е.

# 106
Гюлгюн я нямаше, Кязъм забаламоса Есме в пристройката, романтична вечеря имаха.

Зеления фон пусна спойлери.
Първия - агент и отмъщение
Отмъщение 2 - море, оръжие, някой от ялъто ще бъде прострелян

# 107
Познайте кой ще бъде прострелян, или Сейран, или Ферит.🤮

# 108
  • София
Ами другият куку-спойлерджия писа още миналата седмица, че щели да прострелят Сейран.

След като няколко човека се мъчихме(благодарение на Албена Heart), успяхме да разгледаме сцените на арабите. Няма сменени разговори, поне автоматичния превод клони към това, че са същите. Но двете сцени с ретроспекциите на Суна ги няма, изобщо.

Отново на спойлерите - ами те за да вдигнат рейтингите трябва да стане нещо със Сейран, за 100-тен път. Тъкмо ще си замитат случката между Феро и Суна още известно време.

# 109
Отсега ми се гади за фрага. Естествено на оня ревльо Абидин и на жена му Василиса Прекрасна нищо няма да им стане. 😷

# 110
Познайте кой ще бъде прострелян, или Сейран, или Ферит.🤮

Аз мисля че ще е Айшен, затова актрисата пусна стори че остават 3 дни

# 111
Отсега ми се гади за фрага. Естествено на оня ревльо Абидин и на жена му Василиса Прекрасна нищо няма да им стане. 😷

Хахаха,тя е най-красивата и дащна жена в сериала.Как ще я стрелят,кой ще гледаме после? Grinning

# 112
Айшен ще е агента,ще я разкрият и за отмъщение ще се разприказва.Сейран ще прострелят, разбира се.Безтегловния Феро трябва да дойде на себе си и да се сети,че я обича.Знаем кога му става ценна и незаменима. Някой изненадан!Едно и също.

# 113
Тия хора никакво творчество значи Simple Smile Не мога да разбера защо плащат на 5-ма като тези неща може и един да ги пише - то само паралели, копи и пейст от предходните драми. Много са зле, как може да нямаш идеи, твои си, нещо по така различно да измислиш.
Тъпотии само

# 114
https://www.flagman.bg/article/340371
И при нас новината дойде.

# 115
Сега като прострелят Сейран и върнат фабричните настройки на другите, да не вземат да я направят бременна? И после паралели и Суна и тя да цъфне. Или да се появи Серпил и да се окаже, че нещо са имали с Ферит.
Ох тези хора Sad Правят ни диви и щастливи отвсякъде

# 116
Айшен ще е агента,ще я разкрият и за отмъщение ще се разприказва.Сейран ще прострелят, разбира се.

При това положение, Сейран ще я прострелят два пъти в една серия. Горкото ми момиче Broken Heart

# 117
Дано Айшен се разприказва, че да видим ставало ли е нещо или Суна си е представяла. И дано поне като я закарат в болницата да разберат, че Сейран е бременна.

# 118
Според мен бебето на Есме е време да замине, нея да гръмнат. 😅 Въпреки, че на финала на епузода в бележката за отмъщение пишеше да де готви следващия от Корханите, според мен Есме може да стане неволната мишена.

# 119
Една Сейран за всичко в тоя сериал, наистина 🤕🤕🥺🥺

Ами, ако гръмнат Айшен и отнесе голямата тайна в гроба 🤣🤣🤦‍♀️🤦‍♀️.. Вече съвсем превъртях, извинете ме 🤷‍♀️.

П.П Lilia, това за Василиса Прекрасна беше топ 🤣🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 15:33 от Dichkata

Общи условия

Активация на акаунт