Отговори
# 90
  • София
Гледам сега за въпросната платформа Шахид, която излъчва в арабските държави. За първи път 90-ти епизод не е в топ 10, въпреки, че там гледат друг сюжет около Суна и Ферит. Как може да направят толкова главни Суна и Абидин, че Сейран и Ферит да са като някакви притурки в техните сцени. Просто наистина не знам какво се опитва да доказва Онур и на кой.
За мен, ако не се измъкнат бързо от тази каша ще закъсат много и то от финансова страна. Защото арабите са купили целия сезон и са му дали една торба пари, а в замяна получават глупости, които не се гледат вече.

# 91
От сега усещам ,че фрага ще ни вдигне нервите днес.
Поне знам,че имам дружки тука за нощни дежурства,ще си бъбрим по никое време.
Бройте ме за нощното дежурство. Simple Smile
Хем знам, че фрагът ще е ужасен, хем пак ме е свило под лъжичката. Уж си казвам да не ми пука, ама пак си се връзвам на глупостите им.

# 92
И защо промениха дните на фраг….,да може всички да се забучат в ютуб довечера, да му гледат сериала в очакване на фрага.  Като предния път 16хил гледаха за фрага. И като дадоха фраг,паднаха на  няколко хиляди. Колко да е умен Онур? Каквото беше ,беше.

# 93
Това е положението, всички се рекламират на гърба на Рибарче 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️....Бездомните дръпнаха и сега е ред на Истанбул 🤷‍♀️..После сигурно ще подгряваме и "Ако кралят загуби"..

Дано върнат Сейран и Ферит в сериала, защото вече изглеждат като фон на Аби и Суна ☹️.

# 94
Нова статия на Онур Акай за промените с сценария

https://onurakay.com.tr/afra-saracoglu-ve-mert-ramazan-demir-yal … /#google_vignette

Ще има статия за АфРам

Казват в Х, че в събота артистите стачкували, отказали да снимат.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 12:19 от ani.zaiche

# 95
Освен да ни покажат фраг само със стачкоизменници, ако има такива. Докъде само се докараха тия хора!

# 96
Освен да ни покажат фраг само със стачкоизменници, ако има такива. Докъде само се докараха тия хора!

Това беше много добро Joy

Чакам Афито в Рияд с нетърпение Heart Eyes

# 97
В Египет за първи път е на 9 място, с всички изрязани извращения! До сега винаги Ялъто е било в топ 5!

# 98
Белче, в Русия също не бил в топ 10 за пръв път от началото на излъчването си.

# 99
Да им е честито на побърканите от ОГМ! Ще сънуват такъв проект като Ялъто болните им глави!

# 100
  • Яко в Матрицата...
Дали Емруллах днес ще се осмели да постне емотки Joy

Щом те не се притесняват от това, че сами саботират проекта си, защо ние да го правим?

# 101
Съгласна съм с казаното от Онур Акай в статията му. Много точно е обяснил нещата.
Представете си за един актьор колко е трудно да изгради един образ. Трябва да му влезе в кожата, да го разбере, за да го изиграе. Все пак това става част от него.
Какво се случва, когато почне да се променя сценария и да няма посока. Актьорът спира да разбира героя си. Това води до проблеми с играта - ще му коства много повече усилия да се превъплъти в ролята.
И за другото е прав - убивайки Сейфер,те убиха и духа на сериала. Затова никой вече не иска да го гледа. Както и за начина, по който представят Турция. За мен това е много лоша реклама. А и без това съседите имат проблеми с насилието над жени, деца и като цяло. Трябва да се внимава с тези теми.

# 102
# 103
С една дума реакциите на феновете в Турция и значителен брой страни е една и съща .Страни с различна култура, но едно общо нещо-моралът, и то този,който се отнася за взаимоотношенията в семейството и неговите ценности.Срив предизвикан само и единствено заради сценария.Нека продължават да се инатят. Неминуемо щетите няма да са само имиджови,но и финансови.Фандома ще потъгува и ще си намери смислен проект за забавление, от ОМГ да му мислят.Добре е ,че целия каст е протестирал.Изплюха се на целия им труд повече от две години.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 20:57 от Sikorski

# 104
Изникна ми един въпрос, нещо което ми убягва.
Есме и Гюлгюн реално знаят ли вече коя е Чичек? Чисто визуално имам предвид. Все пак те първи се сблъскаха с нея в кафенето им, даже Есме си разказа целия живот Simple Smile Сега в последната серия не реагираха за Чичек. Пък като беше на гости при Халис те двете присъстваха ли не помня?
Мисля, че още не са навързали нещата визуално,но реших да ви питам,че да не съм пропуснала нещо

Общи условия

Активация на акаунт