Отговори
# 75
Добро утро!
Mystery, пътища много, да видим по кой ще поемат.
Първата беше Ифакат, кой ли ще е следващият.

# 76
  • София
Ще поемат по този, по който си искат. Мразят феновете, но парите са по-важни.

Четох сега един пост в Х. Суна изплиска легенда след като разбра, че Сейран ще има проблеми със забременяването. Още тогава тя започва да си втълпява, че може за даде наследник на Корхан и то от Ферит. Сънят й с раждането на бебе може точно това да е показвал. Нейното желание от самото начало.

# 77
Добро утро, мацки! 🫶
Не пуснаха трейлър снощи, за да ги пуснат по време на Истанбул тази вечер сигурно! Гадняри!
.

Добро утро!

Тук Ферит ми напомня на Наги, която в един клип чакаше Афра да я цунка по вратлето. 😃

# 78
Добро утро, дами! Успешен ден и хубав фраг!
Ако Циала е права и това е кома, а заболяването на Сейран е фалшиво и в действителност Пелин е болна, дай боже, в следващите серии Ферит да се събуди. Тя развива теория, че Сейран е бременна, жива, а Ферит в кома и преживява всичко от 3 сезон, затова липсва логика в някои моменти. Дано е права, тогава ще видим всичко, за което мечтаем.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 09:18 от ani.zaiche

# 79
Добро утро на всички! Пожелавам един хубав и успешен ден!

# 80
Видяхте ли Нагишката, като минава зад Суна при разговора й със Сейран на "терасата"
Ифакат и Орхан са прелюбодейците, дали следващия няма да е Орхан.
Ифакат нямало да е същата след случилото се.

# 81
  • Пловдив
Добро утро, сладурки!:blush:
В този прекрасен снежен ден да си пожелаем един хубав и смислен фраг:heart:
Ако наистина Ферит е в кома да се събужда по-бързо и всичко да си дойде на мястото.
Хубав и усмихнат ден от мен!

# 82
Красивото Афи ще ни радва в събота! ❤🔥

# 83
  • София
Красивото Афи ще ни радва в събота! ❤🔥

В Х вече пускат анкети за цвета на роклята, заложих на зелено 🤩

# 84
  • Яко в Матрицата...
Добре че Афра ходи по събития, иначе съвсем щяха да го закъсат от продукцията. Няма никаква реклама Rolling Eyes

Днес вече ще ни "зарадват" с фраг Joy Да видим колко от него ще има след това в серията...

# 85
Добро утро, момичета.
Гледам комата пак е на дневен ред,но мисля,че събуждане няма да е в близките епизоди.В момента са на вълна тежки драми, екшън и психически отклонения.Като си начешат крастата тогава ще се събуждаме,ако има кома.Да се молим поне да гледаме пълни по времетраене епизоди с главните персонажи в тях.

# 86
От сега усещам ,че фрага ще ни вдигне нервите днес.

# 87
От сега усещам ,че фрага ще ни вдигне нервите днес.
И аз така мисля заради изрязаните сцени.Явно е имало нещо ,което да успокои аудиторията.Сега ще променят нещата,за да я разтревожи още повече.Но би трябвало да са наясно,че като пресолиш манджата с цел да не се хареса има вероятност никой да не я изяде ,за да каже харесва или не.
Поне знам,че имам дружки тука за нощни дежурства,ще си бъбрим по никое време.

# 88
В Х и другите мрежи гледам, че ги е ударила голяма носталгия. Никой не коментира и не дава зор за фраг. Даже пак са се усетили да използват всички други хаштагове, само не и този на сериала.
Както са казали хората - каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го направи/ причина. Сега да си сърбат попарата.

# 89
Сейфер ❤️🧿🦄

Общи условия

Активация на акаунт