Отговори
# 60
И аз се чудя защо няма мнения, а то имало това тема!
Благодаря за темата Мистери 🙏🏻
А аз ще продължавам да Ви чета с интерес!

# 61
В Х са се отдали на спомени за прекрасните СейФер моменти. Вече рядко коментират "сцената".

# 62
В инстаграм е същото - само нашите СейФер и АфРам.

# 63
По бтв стори дават сцената, която направи Сейран, когато разбира, че сестра и е целунала Ферит в дискотеката. Не знам ако разбере за "случката " на дивана какво трябва да направи. Ние гледаме друг филм.

# 64
Мистери,благодаря ти за новата тема🤍.
А с каква нагласа тръгнахме за 3-ти сезон. Сега като се сещам какво си предствяхме,а какво излезе. Очаквахме Сейран бременна или родила вече ,СейФер да застанат начело на фирмата и техния собствен бизнес. Да се разгледат други драми. То не бяха Дияр,Синан,сега и Суна😩 ,и Абидиновия Корхан. Днес се няколко акаунта писаха за Едже от втори сезон. Буквално тя беше истинската сестра на Сейран. Винаги беше с чисти чувства към Сейран ,дори към Ферит. Липсва ми образа й.

# 65
Ако Сейран вече знае за историята със Суна и Ферит и, че явно Суна не е добре, дали би отишла да каже на Аби. Аби все пак обича Суна. Ако Сейран му разкаже за проблема на Суна и че й трябва лечение, дали това няча да доведе до намаляване на злобата в Аби и той отново да се обърне поне към Ферит. Ако предположението, че Чичек не му е майка е вярно, това ще е начин за връщане на Аби в семейството. А Сейран ще е допринесла за това.

Циала предполага, че Суна не е ходила да вземе Ферит от бар, а както Сейран, е разбрала къде е Ферит и е отишла. Затова Ферит казва, че Сейран е пратила Суна. Суна и това може да си го представя. Може наистина тя да е нападнала да целува Ферит, а той да се е отдръпнал (може да е било грубо - нараняването на врата) и нещо грудо да е казал, затова да се извинява.

# 66
Албенаа, не ни лишиха само от Едже. Лишиха ни и от Мемо, лишиха ни от Майстора, лишиха ни и от онзи Аби от първи сезон, който бе истински приятел. Лишиха СейФер от всеки, който истински ги подкрепяше и заставаше зад тях, лишиха и нас от малкото светли образи, които правиха тази история различна и красива. 🥺

# 67
Явно тая вечер нямаме материал за даване на нощно дежурство.Да видим утре вечер как ще сме,че като гледам накъде отиват нещата може прословутата сцена да ни се стори най-малкият ни проблем.

# 68
Не е ли странно съвпадението: отдолу двете сестри говорят, горе Ферит слуша. Не е ли нагласено? Сейран задава въпроси, а Ферит въздъхва при определен отговор. Дали не са се наговорили, за да проверят реакцията на Суна?
Когато идва Аби, Сейран не е изненадана като Казъм на думите на Аби за това, че не е Ферит. Ферит и той е базразличен към това обвинение, а не както реагира, когато Кая го каза.

# 69
Лека нощ от мен мили дами Simple Smile
Дано утре ни чака по-добър ден!
Аз също съм се отдала на спомени за едно отминало време на Сейфер и всички положителни герои. Гледам си клипчета от сезон 1 за успиване и направо душата ми се пълни. Да са живи и здрави Афрам за това, което ни представиха и изиграха Simple Smile

# 70
Преди заспиване да си кажа мисълта-дали Ферит не се извинява на,Суна,ако е задрямал пиян,докато тя си изливаше мъката?
Неудобно му е от това?
Още си търся телето под вола.да се знае

# 71
Сега и за ъглите на заснемане в операторското майсторство ще четем...нищо не е станало от страна на Ферит.

# 72
Hug  Hug  Hug
Мистери,мерси за новата ни много красива и добре оформена  тема ! Heart 
В анкетата гласувах с първата опция.Надявам се ,че Ферит сам ще си признае какво е правил.

https://x.com/uniqu192/status/1878889625726706094

# 73
  • София
Преди заспиване да си кажа мисълта-дали Ферит не се извинява на,Суна,ако е задрямал пиян,докато тя си изливаше мъката?
Неудобно му е от това?
Още си търся телето под вола.да се знае

Според мен, ако решат да извъртат нещата, че всичко е халюцинация, Ферит се извинява, че я извика там сама и си мисли, че затова са се скарали с Абидин. Вероятно Сейран му е казала за разговора си с Аби в изтритата сцена.
Затова е възможно да продължат сценария с всяка възможност.

# 74
Добро утро, мацки! 🫶
Не пуснаха трейлър снощи, за да ги пуснат по време на Истанбул тази вечер сигурно! Гадняри!
.

Общи условия

Активация на акаунт