Отговори
# 45
Момичета,нов спойлер.
Скрит текст:
  По слухове,снимките на 91 серия не са започнали в събота,защото така актьорския състав е протестирал против сюжетните линии.Казват,че е трудно да се повярва в това защото актьорите ще платят неустойки.Но в неделя все пак са започнали снимките.Мерт,Афра и Гюлчин били на снимки в хана.Също така сцената с Ифакат първоначално била написана за Сейран,но Афра изразила протест срещу такава линия и сцената била изрязана.Айшен напуска сериала.Ще отвлекат Сейран и ще я държат в дома на Чичек.Ферит отново ще я спаси и в болницата ще се разбере,че е бременна.Но след това ще разберат,че и Суна е бременна.Абидин ще разбере,че Чичек не му е майка.И сега 90 серия в малко по шеговит вариант,за оправяне на настроението.Днес са снимали в хан и в ресторант.Интересно какво ли снимат в ресторанта?Пишат,че последната сцена са я снимали 5 пъти,нищо чудно,явно сцената е неприятна не само за зрителите,но и за актьорите.Много жалко и обидно е да гледаш това зрелище на двете половини на 2 сезона.Във всички сериали има възход и развитие на персонажите.Какво виждаме ние,Ферит като обидена девойка пак оскърбява единствената си,по неговите думи,любима жена.Пак бяга от проблемите в клуб с алкохол и жени без да мисли за последствията.Суна и Ферит не достигнаха до халвет,а просто са обменяли бактерии и частички ДНК,но желанието да изтрием екрана не секна.

# 46
Ако тези спойлери са верни, надявам се да не е вярно, то аз не виждам нищо ново. Пак се въртим в един и същи кръг. Няма нещо, което да не сме видели досега в сериала. Аз вече на никакви спойлери не вярвам.
Иначе много искам да видя бебе Сейфер,но в конкретната ситуация и ако продължи историята с лоши неща и същите глупости, не искам Сейран да забременява. Сегашният Ферит не заслужава да стане баща, а Сейран сама да се справя с всичко. Първо трябва да излекуват героите и след това да ги правят родители. Детето ще страда в тази среда, точно както се е случило с Ферит.

# 47
Да си кажа правичката и аз много не им вярвам,защото едва ли сценаристите знаят какво ще им хрумне в главите утре,но поне се надявам това за протеста в събота да е вярно и наистина Афра да е отказала да снима тези "позорни" сцени които заснеха с Ифакат.

# 48
Поведението и вида на Ферит са все едно някой е умрял. Така изглеждаше той, когато Фуат умря. Най-вероятно Ферит страда за СейФер, които самият той затри. Сега му е все едно. И халвет по-добре да няма, защото ако дадат, няма да е със Сейран...

# 49
Хайде стига все Сейран го е отнасяла. За какво пак ще я отвличат като Ферит в момента я е зарязал емоционално и не го боли за нея. За да се присети пак какво е изгубил? И защо все някой трябва да е отвлечен?
Не искам и Сейран и Суна да са бременни едновременно, особено,ако го завъртят като с Пелин и всичко живо ще се чуди Суна от Ферит ли е бременна. И пак той да не помни баш какво е станало.
Суна пък от какъв зор ще е бременна и от кой? Те с Аби от известно време само се карат. Пък последно не беше бременна. Искам да се окаже, че са сбъркани резултати и всъщност Суна има проблеми със забременяването.
Ако така се завъртят нещата пак поредните глупости. Пък и тези хора откъде ги измислят тези спойлери. То по тази логика и нашите теории могат да минат за спойлери Simple Smile

# 50
Това Протеже кого заплашва? Много нагли парчета се оказаха от тая продукция. 😷

# 51
  • София
Това Протеже кого заплашва? Много нагли парчета се оказаха от тая продукция. 😷

До колкото разбирам, заради протестите на фендома ще пострадат Афра и Мерт, сериалът също. Ама каквото повикало, на всички в Х им писна само заради актьорите да гледат извратените идеи на продукцията.

# 52
Жалко,че актьорите ще пострадат най-много. Те са най-малко виновни. Аз не мога да отговоря на това протеже иначе щях да го питам откъде има това самочувствие. Щях да му каже, че няма право да говори така на хората и да ги заплашва. Те стигнаха дъното с техните глупости. Трябва да се извиняват на аудиторията. Много се ядосах пак нещо. А тъкмо бях прихванала еднорога от Вал Simple Smile
Каквото такова, все щеше да се стигне до тук в един момент, феновете се бунтуват от известно време. Просто подпалиха фитила и този път стана голяма верижна реакция. Жалко, много жалко. Но феновете ще продължат да обичат Афрам, няма да ги оставят

# 53
Афра и Мерт могат само да се отърват от тези глупости, които ги карат да играят.

# 54
Между другото,снимките на новия сериал на Гюнгер са започнали.Даже имаше снимка с Алп,Гюнгер,Илайда и явно новия продуцент.Алп седеше до Гюнгер и го беше прегърнал.Сериала ще се казва "Пазар".

# 55
Това не е самочувствие,това е арогантност.Значи фандома ,от който реално ти зависи заплатата и колко дълго ще я получаваш ,трябва безмълвно и безропотно да гледа и приема всякакви простотии,издевателства,деградация и никакво позитивно послание и развитие.Ако ще продължават с безумния си сценарий да го приключват на две на три.Афра и Мерт няма да останат без предложения,но техните имена в бъдещи проекти ще са гарант за липса на интерес.

# 56
  • София
Пробват всичко, за което се сетят, че да се разприказват феновете в Х. Много ми е интересно утре как ще е седмичният социален рейтинг, въпреки, че много сериали бяха във ваканция.

# 57
Причината за този бунт дори не е посоката, в която решиха да развиват сериала, а в липсата на каквато и да е последователност в развитието на образите. Тази история, с всичките си върхове и падения, е вълнувала и продължава да вълнува милиони в продължение на 88 епизода. Тези епизоди не могат да се забравят ей така, просто защото "някой" иска това. Не може да обърнеш с главата нагоре сериал, граден и обичан вече с години, и то без да дадеш някакво логично обеснение, без да имаш ясна визия какво искаш да покажеш и защо. Просто е. Толкова е просто.

# 58
Циала днес е качила допълнение към размислите си за 90 еп.

https://codeyalycapkini.blogspot.com/2025/01/90_13.html

# 59
Пробват всичко, за което се сетят, че да се разприказват феновете в Х. Много ми е интересно утре как ще е седмичният социален рейтинг, въпреки, че много сериали бяха във ваканция.
Аз като гледам как са нещата в Х, със сигурност се усеща промяна. Хората не говорят и не коментират толкова много както преди. Със сигурност има промяна и тя е факт. Някакво мълчание е настанало. Но нормално на хората вече не им доставя удоволствие и положителна емоция да коментират сериала.
Колкото и да ми е мъчно си заслужават ниските рейтинги навсякъде

Общи условия

Активация на акаунт