Отговори
# 30
Много искам Серпил да се върне и да покаже всичките сеанси на Суна.
Аз фраг днес не очаквам, за мен нищо не са снимали. Изостават сигурно. А трябваше според мен да снимат нещо и от следващия епизод, Афра няма да я има поне два дни.
Само да не вземе сега като върнат Серпил да я сватосат и нея с Ферит

# 31
Милена, то той Ферит сам не си вярва, как може някой да вярва на него... Не е за вярване Ферит бей ...

# 32
Милена, то той Ферит сам не си вярва, как може някой да вярва на него... Не е за вярване Ферит бей ...

Е,аз съм от малката групичка с еднорога...

# 33
Ето мнението на Зорка Михайлова от фейсбук.Хареса ми.
Скрит текст:
Преди време прочетох изказване на Елчин Сангу за това колко експлоатирани са актьорите, особено младите от техните мениджъри, продуценти, режисьори, сценаристи и пр.Младите актьори почти са принудени да отдадат правата си на мениджерите си и продуцентите и ако посмеят да се противопоставят, то се прави всичко възможно да  им пречат в кариерата и развитието като актьори, което ги принуждава да им "играят по свирката!"
  Пиша това тук, макар на пръв поглед да няма отношение към нашия сериал, но разсъждавайки върху последните епизоди, а и като цяло 3 ти сезон, то се случва нещо подобно и с нашите главни герои-Мерт и Афра, Ферит и Афра!
Няколко пъти се опитват да свалят Афра , сега това вече правят и с Мерт!
  Иначе,кой разумен продуцент, мениджер ще иска да "погребе" такъв шедьовър като YALI  ?Защо ще намалят сценичното присъствие на главните герои за сметка на второстепенните, ако скрито не се цели към тяхното унищожаване!
Особено Мерт, който за 3 години не получи нито една турска награда!
Признаха го в Испания, Аржентина, ..в цял свят, получи награди от къде ли не, само в Турция не!
  Сега извъртяха така сценария, че всички да намразят образа на Ферит, който той изгради и накара всички да го обикнат!
  Опитаха се да наложат (за кой ли път?) вторичните роли за първи, но отново вярната публика , всички фенове възроптаха и сега, повече от всякога, хората видяха истинската страна на продукцията и защо Мерт не може да откаже сцени, които не са му по желание!
   -Това е едната гледна точка, що се отнася до 89 и 90 ти епизод!
   -Другата е, според мен, изход от ситуацията от последните кадри на 89 ти епизод и събитията в 90 ти!
   Следвайки поведението на Сейран, лично аз, мисля, че тя знае  за Суна и го знае от Ферит, затова и двамата са спокойни!
 Сейран остана прекалено спокойна и когато Абидин пред всички каза на Суна, че тя прави всичко заради Ферит и той никога няма да и бъде достатъчен като Ферит!
   Спомнете си как реагира Сейран, когато научи за първата целувка-тя плака, беше бясна! Тогава тя избра Суна, защото искаше да издигне стена срещу нахлуващите чувства към Ферит! Но на Мармариса, когато се отпусна, подсказа колко е наранена и не е забравила, макар и покрила дълбоко обидата и ревността си!
   Сега, обаче, Сейран е спокойна, защото е избрала да вярва на Ферит!
   И тук се питаме до кога Сейран ще мълчи и ще се прави, че не знае?  Колко време ще и трябва на Сейран да избира между Суна и себе си!
Какво още трябва да се случи, щото Сейран да спре да се обвинява за нефелността на Суна?Сигурна съм, че в края на краищата, тя ще избере себе си!
  Същото трябва да направи и Ферит!
Преди време Ферит беше попитал Сейран кога най-после ще избере първо него, а не Суна!
   Подслушвайки разговора им, когато Сейран попита Суна за червенината по шията и, Ферит разбра, че Сейран ще избере него и въздъхна успокоен!
  Ферит трябва да избере себе си, да прави нещата за себе си и любимата си жена и за никой друг!
  Той трябва да се научи да не бъде кюнефе, а да избере себе си!
  И ретроспекцията с 19 ти епизод не е никак случайна!

# 34
Те арабите хубаво манипулират дублажа, ама все пак има някаква граница. Не могат да изрежат половината серия, а си личи, че ще се водят още такива разговори. Между другото, точно това си мислех днес по едно време. Айде, съкратили са кадрите, но разговорите после стават безсмислени.
Еве, аз си мислех с Айшен какво ли са направили?! Simple SmileТя така изразително се шокира, че направо ще е грехота да отрежат от кадър момичето.
За цензурирането на произведения вече писах какво мисля и няма да се повтарям, но това минава всякакви граници.

# 35
Ponky, в предната тема, която изписахме толкова настървено, си написала: "Негодува срещу Сейран, иска тя да му има доверие и да е с него, а не да си тръгва".
Аз да питам. Това доверие не трябва ли да се заслужи или трябва да е сляпо, щом се касае до любимия?

Не можем да отречем, че ефенди се оказваше прав за другите, но действаше грешно. Те и сега си послъгват двамата, уж за всеобщото добро. Всъщност при него водещото е Сейран да не го изоставя, а после и доверието, но пък той първо трябва да се научи да се доверява и да не действа сам.

# 36
Докато не сме се филмирали с новият фраг да ви споделя едно мнение от Х на Мару
Скрит текст:
- Защо бихте се оженили за глупава жена?
- Вече нямам Яли...
- Плаках много, но вие и Ферит много се обичахте, станахте много щастливи заедно...
- Ferit разглезените...
- Няма да се доверя на жена си? / Не вярвайте...
- Оттук нататък ще се случи това, което ще се случи...
- след случилото се нищо няма да е същото...

Думите на Суна разкриват дълбока промяна в психиката й. Тя е прегърнала най-мрачните си желания и вече не се крие зад изражения като tövbe tövbe, този път не показва съжаление. Отхвърлянето, с което се сблъсква, отново разклаща самочувствието й, наричайки себе си глупава и безмозъчна. Надеждата, която глупаво изгради около Яли, възроди чувствата, които тя дълго се опитваше да потисне. Когато най-накрая разкри истинските си емоции, тя беше посрещната със сурова реалност - отхвърляне, тя никога не беше опция - Сега няма връщане назад, тя разкри твърде много - желанието си, завистта си, фантазиите си - и това не може да бъде отхвърлено като пиянство, както в миналото, защото не беше толкова пияна. Тя вече не може да го омаловажава или маскира. Вместо съжаление, тя изпитва разочарование и гняв.
Болката от онази годежна нощ се появи отново и сега тя изпуска всичко навън.

# 37
Ако наистина се е върнала, единия спойлерджия не е излъгал! Дано и за другото истината да е написал! 🙏
Не знам до колко е достоверна информацията, но в инстаграм преди малко видях, че са писали, че се очаква днес снимките до продължат до 1 часа и че Серпил се е върнала в имението.

# 38
Билал писал, че Пелин Акъл се развеждала.

# 39
Няма да спра да повтарям, че много харесах този Ферит, който ни представиха след изтезанията на Сейран от Мезиде. За мен това вече беше един пораснал младеж превръщаш се в мъж. Този Ферит исках да гледам как се развива. Това за мен беше истинският Ферит.
За жалост не ни го дадоха. Много по лесно е да се пишат паралели отколкото да се измисли нещо ново. Сейран я разбирам много добре, защо постъпи така и отблъсна Ферит. След като го видя как прие смъртта на баща си беше на ясно,че няма да преживее нейната смърт. Според мен се оказа права. Взимайки предвид и тези 2 години скок сега и какво се е случило с Ферит. Но и за нея не е било лесно - представете си тъкмо намерите надежда и кажете,че искате да живеете и живота ви удари. Наскоро загубих близък приятел и знам от опит колко е трудно на човек в такъв момент да позволи който и да било да го съпреживее с него и да го види в този вид.
Относно линията Ферит -Суна, за мен и сляп човек би видял,че няма да се хареса и не е печеливш ход. Пробваха го в сезон 1, не стана. След това в сезон 2 се пробваха да го задълбочат и пак не стана. Защо сега да очакват друга реакция.
Пак стана дълго, извинявайте, но явно много добре ме предразполагате да си изливам мислите и чувствата.
Благодаря ви Simple Smile

# 40
  • Ямбол
Mystery благодаря ти за новата ни страничка 🌹🥰 .Да видим какво са ни спретнали в новия фраг 🤔

# 41
Благодаря за новото царство-господарство. И дано нова къща, нов късмет да е.

# 42
  • Пловдив
Добър вечер!
MysteryG,  сърдечно благодаря за новата тема Flowers Hibiscus
Aз гласувах за Ферит,  защото тайничко се надявам той сам да е разказал на Сейран какво всъщност се е случило в къщата на греха.
Очаквам фрага с нетърпение, ако не днес, то поне утре.

# 43
MysteryG, благодаря за новата тема! Heart
Сега и Серпил ще цъфне, навалицата около Ферит става тълпа, съвсем ще рухне горкия.
Дали пък Сейро няма да реши да остане до него като приятел и да му помогне да се съвземе и после като се осъзнае той да види кой каква стойност има,ама вече ще е късно.Почнах пак с глупостите.

# 44
Благодаря за новата тема, Мистери! 🌷

Гласувах за Ферит, защото искам да вярвам, че той ще ѝ разкаже какво се е случило, но няма да се изненадам и ако някой друг гръмне бомбата.
С тези сценаристи вече очаквам неочакваното. 🤷🏻♀🤣

Надявам се новият фраг да хвърли повече яснота, но сигурно само още повече ще ни обърка.

Общи условия

Активация на акаунт