Отговори
# 15
Мистери,като отряд за бързо реагиране си.Благодаря!Но си мисля,че ако има боНба тази вечер,след около ден-два пак ще ти благодарим.Та да си доразвия темата с огледалото.В кадър виждаме затворената врата на стаята на Суна и до нея огледало.Вратата е затворена от Ферит.Камерата се насочва точно в огледалото и виждаме отражението на Ферит в цял ръст да отваря отсрещната врата,но при отварянето се вижда друга,затворена врата.Ферит е с гръб към вратата,която е затворил.Та ако предположим,че вратата е Суна и миналото,следващата врата която отваря без колебание е настоящето.Третата,не отворена врата е бъдещето.Ферит затваря страницата на миналото и смело тръгва към настоящето.Но огледалото непременно ще го дръпне назад,защото отразява това минало.С две приказки,Суна ще направи всичко възможно да го върне в изходно положение.Той влиза през втората врата,настоящето,но я затваря,като не се вижда дали ще успее да отвори третата врата или бъдещето.Всичко спира до настоящето.Настояще и минало май ще се объркат огледално.

# 16
  • София
Може ли да проверите за кого сте гласували и ако има грешка да си смените вота, защото след като добавих Айшен пак нещо се прецака. Поне на мен и на Дичката гласовете ни бяха отишли другаде.

# 17
Ох, още не ме е заболял стомаха 😂😂😂
mimi 65, не дърпай дявола за опашката 🙂, дано е малка конфета.

# 18
Здравейте Мистери благодаря
Чакайте Вие целувка аз чакам легло Да видим кой ще е там

# 19
  • София
Арабската ситуация става все по-интересна

https://x.com/Soleil21148790/status/1878846791988453696

Те там и със субтитри излъчват, та не знам.

# 20
Ponky, в предната тема, която изписахме толкова настървено, си написала: "Негодува срещу Сейран, иска тя да му има доверие и да е с него, а не да си тръгва".
Аз да питам. Това доверие не трябва ли да се заслужи или трябва да е сляпо, щом се касае до любимия?

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 19:02 от Fi79

# 21
Не знам до колко е достоверна информацията, но в инстаграм преди малко видях, че са писали, че се очаква днес снимките до продължат до 1 часа и че Серпил се е върнала в имението.

# 22
Мистери, мерси боку, темата е чудна!🌸🌸🌸
За анкетата, Суна, разбира се. И аз като Фи мисля, няма да се сдържи.
Не знам за Ферит, но на Суната устата си е крива от злоба от епизод 1 (нищо против Берилчето, тя не се криви така). Явно се предава по целувка тая крива уста.

# 23
Мистери,огромни благодарности,винаги си насреща да ни угодиш
Ама то не само ,че не ми харесва какви ги върши Феро бей,ми и вънщният му вид не ме кефи
Защо продължават да го държат с тази набола брада,рошав и мърляв?
Може би,в момента,в който се приведе в ред ще подскаже,че се е върнал старият Ферит
Не знам как да гласувам
Все ми се струва,че няма да и каже никой-сама ще научи,дочуе нечий разговор
Със сигурност ще го направят драматично

# 24
Днес по -рано някой в темата писа, че едва ли нашите сценаристи са чак толкова големи непрофесионалисти и развитието на сезона и сценария е отдавна и го следват. Отдавна е решено какво ще се случи. Добре и така да е, защо тогава не си следват историята,а гледат само рейтинга и снимат епизод за епизод и постоянно променят сценария. Защо сега не застанат зад измисленото от тях,а се изпокриха. Ако са планирали така да стане значи трябва да са предвидили и риска.
Ако в една история има замисъл, логика и се представя по разбираем начин на зрителя, колкото и да мрънкат хората,ще се гледа.
При нас това обаче го няма.
Някъде назад бях писала, че такива теми са много трудни за представяне на хората - насилие, кръвосмешение, семейни връзки, психически заболявания. Трябва много да се внимава.
За мен хората чак сега избухнаха толкова, защото друго са очаквали от сериала. Не само да покаже тези неща,но и да разкаже как можеш да се спасиш,да преодолееш, да излезе нещо положително от всичко. Вече трети сезон не виждаме нищо такова,а само се задълбават лошите неща. Много тежко стана за обикновения човек.
Аз гласувах за Суна.
За мен трябва да се смени начина на писане и да се даде някаква надежда на хората за по-добро

# 25
Не знам до колко е достоверна информацията, но в инстаграм преди малко видях, че са писали, че се очаква днес снимките до продължат до 1 часа и че Серпил се е върнала в имението.
Дали пък Серпил няма да разкрие картите на кака Суна? Тя би трябвало да има записи от сеансите на майка си и Суна.

# 26
Мистери, благодаря за хубавата ни тема!🌹🌻💐

Дано скоро ги видим така!🙏

# 27
Благодаря за новата тема!
За Серпил преди време бях чела, че ще се връща.
Емрулах не се е включвал, сега проверих, значи е възможно днес да няма фраг?

Гласувах за Суна, много се озлоби последните епизоди.

# 28
Мистери, благодаря за новата тема Flowers Rose

Те арабите хубаво манипулират дублажа, ама все пак има някаква граница. Не могат да изрежат половината серия, а си личи, че ще се водят още такива разговори. Между другото, точно това си мислех днес по едно време. Айде, съкратили са кадрите, но разговорите после стават безсмислени.

# 29
Благодаря,Мистери Flowers Rose
Аз вярвам във Ферит

Общи условия

Активация на акаунт