Отговори
# 345
Носят стъкла за прозорците, ще се стреля

Екшън! 😂 Сега се сещам, във 2.сезон след като бяха спасили Сейран от Мезиде, като се върнаха в ялъто,  говорейки с Абидин относно сигурността, Ферит каза на Абидин, че не се знае откъде може да дойде опасността, и че може да дойде по вода. 👀
Вчера страницата с зеления фон нали беше качила инфо за някаква лодка, сега стъкла/прозорци носят..

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 13:35 от bellie_ellie

# 346
+1 Katya, дори да е била нейна фантазия(надявам се), просто я хванаха в крачка, докато я мисли.
Следващия момент е глезльото Ферит, ако се е случило, но той я е отблъснал. Гневна и разочарована е.

# 347
Аз уж чета, обаче междувременно и работя, та изтървах нишката. Ферит защо да се самоубива?

# 348
Радикални решение на АфРам - статия на Онур Акай

https://onurakay.com.tr/afra-saracoglu-ve-mert-ramazan-demir-den … /#google_vignette

# 349
Може ли накратко да кажеш какво пише, че не ми отнаря сайта?

# 350
Може ли накратко да кажеш какво пише, че не ми отнаря сайта?
Пише, че са взели решение да излязат на светло. Ще застанат заедно пред медиите, но не се знае кога. Simple Smile

# 351
Ако е истина, приветствам решението на Афра и Мерт. Това скапано дизи, тази скапана продукция, не заслужават жертвите им. Да, не са длъжни да обясняват и изясняват нищо на никого, но криенето и мълчанието им поражда много неприятни клюки. Дано е истина Sunglasses

# 352
Аз уж чета, обаче междувременно и работя, та изтървах нишката. Ферит защо да се самоубива?

Ако наистина се е случило нещо м/у Суна и Ферит и Сейран си тръгне, изостави ефенди.

# 353

Ако наистина се е случило нещо м/у Суна и Ферит и Сейран си тръгне, изостави ефенди.

JoyJoyJoy

Сташе, споко, няма да се самоубива. Най-много някоя нова кака да изгрее от фитнеса Smirk

# 354

JoyJoyJoy

Сташе, споко, няма да се самоубива. Най-много някоя нова кака да изгрее от фитнеса Smirk

Колко му е да го докарат да се самоубива и Сейрош да се връща да го спасява.

# 355
Ама той не показва да му пука за Сейран последните, поне два, епизоди. Не виждам логика да иска да се самоубива затова. Само, дето от продукцията не са постоянни, така че всичко е възможно.

# 356
Ама той не показва да му пука за Сейран последните, поне два, епизоди. Не виждам логика да иска да се самоубива затова. Само, дето от продукцията не са постоянни, така че всичко е възможно.

Чакай сега, ефенди не знае къде се намира, мисли, размишлява, чака Сейран да реши 🙂

# 357
Какво има да решава Сейран?

# 358
  • София
Дано е прав Онур Акай. Мерт да не замине с Афра на това събитие, размечтах се Stuck Out Tongue Winking Eye

От преди половин час, в акаунта на Стар е качено

Те не били забравили кои са им главните герои, но само, когато става въпрос за ПР.

# 359
Ох, милите Афрам ❤️❤️🧿🧿🧄🧄🧄

Мистери,  направо се обнадеждих...
Но както казваш ти, това бъдеще може да го видим за 10 минути в последния епизод 🤦‍♀️🤦‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт