Отговори
# 555
Имам забележка по озета, Сикорски. Не е молбата на Суна, а са поискали Суна и са си поставили за цел още една жена от семейството.

Дрън, дрън…!

Пак добричката Сейран!

Скъпото ми момиче Broken Heart Виждам, че Ферит пак я гледа "с любов" Head Band
Благодаря, Еве, за уточнението,така го намерих преведено.Феро освен да вика по Сейран и да се занимава със Суна и отмъщение друго няма да прави в този епизод.

# 556

Пък тя гледа към едно лайно и една заспала! 😂😂😂

# 557
Имам забележка по озета, Сикорски. Не е молбата на Суна, а са поискали Суна и са си поставили за цел още една жена ат семейството.

Дрън, дрън…!

Пак добричката Сейран!

И нека позная коя друга са си поставили за цел, Сейран

# 558
Много ясно, че Сейран. Колкото и да не им се иска да признаят, Сейран е светлината и на Ферит, и на ялъто, и на сериала. Всичко друго е леш.

# 559
  • София

Мистери, намеци имаше и то много, че Ферит в критична ситуация не може да реши проблем. Случката със Суна не е изолиран случай.

Намеци имаше за много неща, но не и за случката със Суна. Приемам, че ти и повечето тук така виждате нещата, но досега някак не успявате да ме убедите с коментарите си да се съглася с вас.

Диче, Отбор Делулу докрай, оцеляхме през август, ще оцелеем и сега Stuck Out Tongue Winking EyeSunglassesHands Metal

# 560
Вече е ясно,коя ще е ранената или отвлечена...Сейран.Да го гони нашия ефенди,сама им се вкарва в капана Head Band
Толкова си могат тия сценаристи...

# 561
Успокойте малко топката, момичета. Никой никого и в нищо не убеждава, че и да иска да успява в това. Разменяме си мисли само. Вярвам, че на никой тук не му е приятно сегашното положение, но това имаме на мегдана, това коментираме. Ако се наложи, после дружно ще се извиняваме на Феро бей хахаха. Най-напред аз Stuck Out Tongue Winking Eye

# 562
  • София
Успокойте малко топката, момичета. Никой никого и в нищо не убеждава, че и да иска да успява в това. Разменяме си мисли само. Вярвам, че на никой тук не му е приятно сегашното положение, но това имаме на мегдана, това коментираме. Ако се наложи, после дружно ще се извиняваме на Феро бей хахаха. Най-напред аз Stuck Out Tongue Winking Eye

Нямам предвид, че някой се опитва да ме убеждава. Чета разсъждения в различни посоки, едни успяват да ме накарат да се съглася, други не. Всеобщото мнение тук, че Ферит е прещракал за един ден и е видял в Суна незнам си какво не ми е убедително.
Иначе разбира се, че нямам против, всеки да си пише каквото си иска. Коментирали сме и преди, единствено тролчетата и тези, дето пишат с цел да се заяждат не ги приемам.

# 563
Самед, сценариста, следва в социалните мрежи само Берил, от актьорския състав. Но иначе всичко е чисто, няма договорености и приятелства за сметка на професионализма.🤣

# 564
Това е идеята на темата по принцип. Ако само си "нахъкваме", нямаше да е интересно.
Аз например мисля, че му е през онази работа за Суна, но ще продължат да са си близки. Не знам защо, питайте Феро. Както не разбирам защо все още е сърдит , ядосан и нетърпимо груб към Сейран. Ако няма да му минава скоро, официално ще му тегля една. Ай с..тир!

Няколко извадки от х

# 565
Феро нищо не е видял в Суна,няма и да види.
Пак казвам гневен,отхвърлен,неразбаран,считащ се за жертва,пиян,  се озова пред жена,в чиито очи се почувства точно обратното на горе избраеното. Погалиха му егото и се отдаде на първични животински страсти,които често се ползват за освобождаване на напрежението.Ако беше харесал нещо в Суна нямаше да е като припикано мушкато, както някой тук се изрази. Това не го оправдава,разбира се.Той още в бара заяви,че има енергия за подвизи като се опитваше да сваля мацки.

# 566
Образът на Ферит, който се опитват да  ни наложат в последните епизоди, не искам да го коментирам. За мен случващото се е напълно необяснимо и неприемливо. Нооооо поне Мерт изглежда супер.

# 567
  • София
Самед, сценариста, следва в социалните мрежи само Берил, от актьорския състав. Но иначе всичко е чисто, няма договорености и приятелства за сметка на професионализма.

Това днес се коментира в Х. Сега да видим и защо Мерт и Берил не се следват JoyJoyJoy
Съжалявам, но с това следване и отследване ми е много смешна историята.
Берил, за да отклони хейта какво била качвала, че и Буче намесиха. Тя, ако искаше да отклонява хейта нямаше да споделя фраговете и да рекламира неприемливи неща. Хората с хейт се хранят, вижте я Пакил вчера, ама пак е блокирала наред хора, които я плюят.

Ето и цялат теория на конспирацията за Берил и Ерсин и сериала

https://x.com/wishfu1l/status/1879600546149241163

# 568
Самед, сценариста, следва в социалните мрежи само Берил, от актьорския състав. Но иначе всичко е чисто, няма договорености и приятелства за сметка на професионализма.

Това днес се коментира в Х. Сега да видим и защо Мерт и Берил не се следват JoyJoyJoy
Факт, е че Берил и Ерсин започнаха да получават много екранно време след появата на новите сценаристи в 3 сезон. И ето, че се познават с Берил. Що ли Самед не следва Афра и Мерт? И съсипва усилията на Мерт.  Сигурно, защото не си пият кафето извън сет заедно.
Самед е казвал, че никога не е ходил на сет, не познава Афра и Мерт, и сценария също се пише дистанционно по Зуум.

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 14:07 от Tinо

# 569
  • София
Тино, мислиш ли, че сценаристите наистина пишат сценария. Те пишат репликите с насоки, всичко друго им е дадено от Онур. Самед, че се следва с Берил, голям праз, той пък е последна дупка на кавала според мен. Сложили са го да следи настроенията и да покачва социалния рейтинг.
Съгласна съм, че агенцията на ЕрсБер може да натиска за повече екранно време, но всичко останало ми е малко преувеличено.

Общи условия

Активация на акаунт