Отговори
# 540
Нали вчера пуснаха описание на героите от първи сезон. Суна е спала с Фуат и е забременяла, затова Асуман го напуска. Това е подсказано даже в сериите в първи сезон, но после им е хрумнало друго. Теориите, че ще прехвърлят това на Ферит са безумни, просто защото неговата история е друга.
Каквато и да е историята на Суна, не е спала с мъжа на сестра си, поне реалната история. А те какво ще пишат си е техен проблем. Ако Онур е решил, че всички трябва да намразят Ферит, ще го направи. Сериалът свърши на 37-ма серия, всичко друго са пълни измислици, пълнеж, серии, писани за пари.
Това, че жанра минава в екшън и комшиите го обичали не си личи. Защото първи сезон не е екшън, а е романтична драма, с разни психо елементи. Както и да е, мен ме загубиха още с началото на трети сезон, имаше някакви напъни от моя страна и самоубеждение, че някои от сериите ми харесват, но свърши и тая.

Мистери,аз също мисля,че Ферит не е спал със Суна,нито в истинската история,нито в сериала.Нещо друго се е случило а всичко друго е в главата на Суна.Знаем и че тя е първия пациент на Гюлса.Аз лично съм бясна от това развитие на сериала и се лашкам ту на едната страна,ту на другата.Но ще гледам,не си губих времето толкова години,за да го зарежа.А и все още вярвам в доброто и в любовта.

# 541
Анализ на фрага от Циала:

https://codeyalycapkini.blogspot.com/2025/01/911.html

дава описание и на сторитата на Пелин и Афра. Много интересен поглед.

А къде са дали описанието на героите от 1 сезон?

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 11:16 от ani.zaiche

# 542
  • София

А къде са дали описанието на героите от 1 сезон?

Тук са качени

https://x.com/babysharkimsi/status/1879507606198501697

Ето ги снимките с описание на английски

# 543
Бях писала: "Прочетох в Х интересно предположение: Суна е казала на Ферит за проблема с бременността при Сейран и той сега иска да умре, за да не се жертва Сейран за него. Дали това не е причината за това държание?"
 Сега след като го обмислих, реших, че е възможно. Възможно е наистина да са разговаряли върху темата, Суна да е ориентирала Ферит, че само тя може да даде наследник на Корханови. В един момент алкохолът е повлиял на Ферит и той е заспал. Суна си е фантазирала за Ферит, може да е решила да го целуне и той да е реагирал сънен и да я е наранил (това на врата й не е смучка, защото тогава Сейран нямаше да пита).Суна може да живее във фантазиите си, но Ферит може би се държи студено със Сейран, дори в леглото не я докосваше, защото не иска тя да забременее и да умре. И понеже връзката им е пагубна за нея, да желае смърта си, защото живот далеч, без близост с нея, е смърт за него. Ако погледнем така ситуацията май нещата се връзват. Как мислите, възможно ли е?
Не ми се вярва,защото когато Суна попита Ферит как би постъпил ако Сейран не може да има деца,той отговори,че ще рисуват заедно и ще създават нещо красиво.Отговора беше от ясен,по-ясен,че дори и това не може да бъде причина за раздяла със Сейран.Спомням си и Ферит с какъв ентусиазъм подкрепи Фуат и Асуман да си осиновят дете.И такава опция има пред тях.Освен това,такова признание щеше да предизвика "събуждане" у Ферит и той основно да се заеме със отказването на Сейран да се лекува,като и предостави другите опции.Единственото което в момента може да го "събуди" и върне фабричните му настройки е евентуална бременност на Сейран дори и без да знае за рисковете на тази бременност.

# 544
Странно нещо е фандомът на "Рибарче"- то. До толкова не могат да приемат и да се примирят със случващото се в този сезон, че приеха половината сезон да го гледат през призмата на кома, а останалата половина ще гледат през призмата на халюцинации (тези на Суна). И много добре са решили да се справят с проблема по този начин. Да му мислят тези, които не са на еднорога и не могат да гледат отвисоко. На стъпилите на земята (в техните редици съм аз), им остава само да скърцат със зъби и да сипят огън и жупел.
Кате, животът със сигурност ни прави свидетели на много аморални постъпки и ни поднася предизвикателства, от които не можем да избягаме. И се нагърбваме, нямаме избор, справяме се някак си (всеки според моралния си компас). Но в определен тип сериали и в определени жанрове романи не искаме да се сблъскваме със суров реализъм и с цялата неморалност, на която е способен човешкият вид, а искаме романтика и доза чист идеализъм. Това е бягството, което можем да си позволим. И в момента аз се чувствам излъгана от продукцията на този сериал, защото ми дадоха заявка, че са нещо, което, оказа се, не са.  В началото ме накараха да повярвам точно в това, как едно девствено момиче може да промени едно капризно и разглезено момче и да го качи на еднорога. Сега изисквам да ми довършат историята в този дух и да ми дадат хепи енд-а! Не съм ок да се гаврят с мечтата ми за чиста любов, която мога да срещна само извън реала.

# 545
  • София
То и за мен е непонятно как може да гледате два сезона и половина един герой и да повярвате веднага, че е способен да направи нещо, за което е нямало намеци преди това.

# 546
Все още вярвам в СейФер! Вярвам и на Феро! За него съществува само Сейранчето! Какво обаче са подготвили извратените ОГМ , не мога да зная!

# 547
То и за мен е непонятно как може да гледате два сезона и половина един герой и да повярвате веднага, че е способен да направи нещо, за което е нямало намеци преди това.
Ооооо, не съм повярвала веднага, Мистери. Много, много дълго бях във фаза отрицание. До края на 89- и епизод си живеех с илюзията, че нищо не е такова, каквото ни се показва. 90-и епизод обаче рязко ме изкара от летаргията ми. Всеки знак, който ми дават от продукцията, ме кара да вярвам, че все пак човек е способен на всичко и нашият герой не е застрахован от тази максима.

# 548
Странно нещо е фандомът на "Рибарче"- то. До толкова не могат да приемат и да се примирят със случващото се в този сезон, че приеха половината сезон да го гледат през призмата на кома, а останалата половина ще гледат през призмата на халюцинации (тези на Суна). И много добре са решили да се справят с проблема по този начин. Да му мислят тези, които не са на еднорога и не могат да гледат отвисоко. На стъпилите на земята (в техните редици съм аз), им остава само да скърцат със зъби и да сипят огън и жупел.
Кате, животът със сигурност ни прави свидетели на много аморални постъпки и ни поднася предизвикателства, от които не можем да избягаме. И се нагърбваме, нямаме избор, справяме се някак си (всеки според моралния си компас). Но в определен тип сериали и в определени жанрове романи не искаме да се сблъскваме със суров реализъм и с цялата неморалност, на която е способен човешкият вид, а искаме романтика и доза чист идеализъм. Това е бягството, което можем да си позволим. И в момента аз се чувствам излъгана от продукцията на този сериал, защото ми дадоха заявка, че са нещо, което, оказа се, не са.  В началото ме накараха да повярвам точно в това, как едно девствено момиче може да промени едно капризно и разглезено момче и да го качи на еднорога. Сега изисквам да ми довършат историята в този дух и да ми дадат хепи енд-а! Не съм ок да се гаврят с мечтата ми за чиста любов, която мога да срещна само извън реала.
Наясно съм. Simple Smile Нали и себе си включвам в категорията на очакващите. Проблемът обаче е в това, че всяко бягство от реалните проблеми (в случая отхвърлянето на идеята и оценката за "простите сценаристи") създава вторични зависимости, които изкривяват реалността. (Ерих Фром, "Бягство от свободата").
Мистери, намеци имаше и то много, че Ферит в критична ситуация не може да реши проблем. Случката със Суна не е изолиран случай.

# 549
Странно нещо е фандомът на "Рибарче"- то. До толкова не могат да приемат и да се примирят със случващото се в този сезон, че приеха половината сезон да го гледат през призмата на кома, а останалата половина ще гледат през призмата на халюцинации (тези на Суна). И много добре са решили да се справят с проблема по този начин. Да му мислят тези, които не са на еднорога и не могат да гледат отвисоко. На стъпилите на земята (в техните редици съм аз), им остава само да скърцат със зъби и да сипят огън и жупел....
Всеки стои където иска, всеки гледа, както иска...
А аз не гледам повърхностно на нещата, нито съм си заровила главата в пясъка! Гледам сериала с мисълта за това, че има 2 сезона преди това! Много бързо сложихте Х на Ферит, много бързо...
От ден 1 съм написала, че не приемам глупостите, които ни сервираха 3 сезон, защото няма грам логика в тях...Каква Дияр, какъв Синан! Както защитавах Сейран в началото, така защитавам Ферит сега, защото си искам Сейфер и защото вярвам в тая любов!!!!
Защото вече писах, макар и измислени герои, трябва да има логичност и последователност в изграждането им!
Ще си стоя на еднорога колкото трябва! Харесва ми там! Това не ми пречи да търся логично обяснение за всичко, което се случва!
🦄🦄🦄🦄🦄🦄🧿🧿🧿🧿

# 550
Странно нещо е фандомът на "Рибарче"- то. До толкова не могат да приемат и да се примирят със случващото се в този сезон, че приеха половината сезон да го гледат през призмата на кома, а останалата половина ще гледат през призмата на халюцинации (тези на Суна). И много добре са решили да се справят с проблема по този начин. Да му мислят тези, които не са на еднорога и не могат да гледат отвисоко. На стъпилите на земята (в техните редици съм аз), им остава само да скърцат със зъби и да сипят огън и жупел....
Всеки стои където иска, всеки гледа, както иска...
А аз не гледам повърхностно на нещата, нито съм си заровила главата в пясъка! Гледам сериала с мисълта за това, че има 2 сезона преди това! Много бързо сложихте Х на Ферит, много бързо...
От ден 1 съм написала, че не приемам глупостите, които ни сервираха 3 сезон, защото няма грам логика в тях...Каква Дияр, какъв Синан! Както защитавах Сейран в началото, така защитавам Ферит сега, защото си искам Сейфер и защото вярвам в тая любов!!!!
Защото вече писах, макар и измислени герои, трябва да има логичност и последователност в изграждането им!
Ще си стоя на еднорога колкото трябва! Харесва ми там! Това не ми пречи да търся логично обяснение за всичко, което се случва!
🦄🦄🦄🦄🦄🦄🧿🧿🧿🧿
Диче, не си ме разбрала правилно. Постът ми въобще не е осъдителен към хората, решили да търсят друга призма за гледане на това недоразумение. Далече съм от идеята, че гледат повърхностно на нещата и заравят глава в пясъка. Даже много им се кефя, че по такъв идеалистичен начин са решили да се справят с проблемите, произтичащи от продукцията и благородно им завиждам. Много, ама много ми се иска да мога да се кача при тях на еднорога.
Аз също многократно писах, че липсва логика в този сезон. Многократно роптах срещу глупоститете, дупките и всякакви други недоразумения на продукцията, с които ни засипват.
Не си ме прочела правилно.
Мир?
Heart

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 12:30 от Fi79

# 551
РЕЗЮМЕ И ПРОМО СНИМКИ 91 ЕПИЗОД

Ферит и семейството му се оказват на ръба на сериозна криза, която само се задълбочава от интригите на Старшата госпожа.

Травмата, преживяна от Ифакат, разкрива стари семейни тайни, а изблиците на гняв на Ферит започват да заплашват бъдещето на цялото семейство.

По това време молбата на Суна и преследването на друга жена от техния кръг увеличават опасността, надвиснала над Сейран и останалите жени.

Желанието на Ферит за отмъщение го води по все по-тъмен път, докато Халис Ага отчаяно се опитва да запази единството на семейството си.

# 552
Дрън, дрън…!

Пак добричката Сейран!

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 13:02 от BELL-

# 553
Имам забележка по озета, Сикорски. Не е молбата на Суна, а са поискали Суна и са си поставили за цел още една жена от семейството.

Дрън, дрън…!

Пак добричката Сейран!

Скъпото ми момиче Broken Heart Виждам, че Ферит пак я гледа "с любов" Head Band

# 554
Сейран успокоява Ифакат, която крои заговор зад гърба й 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️...Току виж й разкаже как подковаваше Суна с помощта на гледачката...Ей така, за благодарност 😤😬

Общи условия

Активация на акаунт