Отговори
# 615
  • София
Беше ставало въпрос за Протежето, сега влязох в Х да я чета

Говори си с въображаем приятел (профилът, на който отговаря е без последователи, вероятно неин фалшив). Не я знам намеква ли нещо или просто иска да успокоява.
Очите на Ферит потъмнели, чакала да се събуди.

# 616
Изобщо не вярвам на тези глупости за комата! Никой няма да тръгне да мисли за кома 17 епизода след старта на 3-ти сезон на сериала. Това никой нормален човек не би го гледал - а и едва ли са толкова луди. Ако мислеха за кома отдавна да бяха събудили Ферит или Сейран! Приемете, че случващото се от началото на сезона си е истина. Wink

Разбира се това е мое мнение - всеки може да мисли каквото иска! Sunglasses

Ако наистина има кома може да е настъпила след като стреляха по Ферит и той падна на земята, когато ходи да се разправя с Назми за камъните. От тогава точно почнаха тези странни серии - 89 и 90 и странното поведение на Ферит - раздразнението му към Сейран и останалите, случката със Суна, която още се надявам, че не е реална. Ако искат да заличат всички тези гадории от 89 и 90-та серия и да спасят както Сейфер, така и Абсун - може тук да кажат, че Ферит е изпаднал в кома - ако са го стреляли наистина - после докато лежи в болницата, където се грижат за него да вижда тези неща. Например може преди това да е разбрал коя е майката на Аби и затова сега да му се присънват такива неща. Това би било идеален начин да оправят ситуацията - но само със скорошна кома. Дано сценаристите помислят за това. Hands Pray

Всеки пуска някакви спойлери и клюки и феновете почват с теориите. Аз мисля първо да почакам епизода и тогава да говоря по темата. Все пак не знаем кое е вярно и кое не.  Wink

Относно Суна - както винаги тук всеки я плюе за всяко нещо. Аз пък въобще не мисля, че преди края на 89-та серия Суна имаше мераци за Ферит! Суна до тогава си беше с Аби - показваше във всеки момент, че обича Абидин, страда заради това, че той се съмнява в нея - ревнува го! Heart Не й пукаше за Ферит. Така както той изведнъж се промени, така промениха и образите и на Суна и на Абидин - за мен това не е нормално. Искам случката Ферит- Суна да не е реална - или кома на Ферит след стрелбата или халюцинация на Суна заради това че полудява, но да не е истина. Hands Pray Искам Суна да отиде при Абидин - да са щастливи и да зарежат Корхан, отмъщения и всичко друго. Бяха си толкова добре, когато си живееха сами - тя затова Суна не искаше да идват в имението. Искам си ги заедно - нека Абсун и Сейфер са щастливи заедно. Revolving Hearts

А относно глупостите за Берил и Ерсин - те дори не ми се коментират! Някои фенове така са се филмирали, че нямат спирка. Какво ли не измислят за да ги изкарат връзкари, да ги злепоставят и т.н. Това вече е прекалено. Angry

Берил и Ерсин са страхотни и аз супер много си ги харесвам. Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 00:20 от Roxis

# 617
Изобщо не вярвам на тези глупости за комата! Никой няма да тръгне да мисли за кома 17 епизода след старта на 3-ти сезон на сериала. Това никой нормален човек не би го гледал - а и едва ли са толкова луди. Ако мислеха за кома отдавна да бяха събудили Ферит или Сейран! Приемете, че случващото се от началото на сезона си е истина. Wink

Разбира се това е мое мнение - всеки може да мисли каквото иска! Sunglasses

Ако наистина има кома може да е настъпила след като стреляха по Ферит и той падна на земята, когато ходи да се разправя с Назми за камъните. От тогава точно почнаха тези странни серии - 89 и 90 и странното поведение на Ферит - раздразнението му към Сейран и останалите, случката със Суна, която още се надявам, че не е реална. Ако искат да заличат всички тези гадории от 89 и 90-та серия и да спасят както Сейфер, така и Абсун - може тук да кажат, че Ферит е изпаднал в кома - ако са го стреляли наистина - после докато лежи в болницата, където се грижат за него да вижда тези неща. Например може преди това да е разбрал коя е майката на Аби и затова сега да му се присънват такива неща. Това би било идеален начин да оправят ситуацията - но само със скорошна кома. Дано сценаристите помислят за това. Hands Pray

Всеки пуска някакви спойлери и клюки и феновете почват с теориите. Аз мисля първо да почакам епизода и тогава да говоря по темата. Все пак не знаем кое е вярно и кое не.  Wink

Относно Суна - както винаги тук всеки я плюе за всяко нещо. Аз пък въобще не мисля, че преди края на 89-та серия Суна имаше мераци за Ферит! Суна до тогава си беше с Аби - показваше във всеки момент, че обича Абидин, страда заради това, че той се съмнява в нея - ревнува го! Heart Не й пукаше за Ферит. Така както той изведнъж се промени, така промениха и образите и на Суна и на Абидин - за мен това не е нормално. Искам случката Ферит- Суна да не е реална - или кома на Ферит след стрелбата или халюцинация на Суна заради това че полудява, но да не е истина. Hands Pray Искам Суна да отиде при Абидин - да са щастливи и да зарежат Корхан, отмъщения и всичко друго. Бяха си толкова добре, когато си живееха сами - тя затова Суна не искаше да идват в имението. Искам си ги заедно - нека Абсун и Сейфер са щастливи заедно. Revolving Hearts

А относно глупостите за Берил и Ерсин - те дори не ми се коментират! Някои фенове така са се филмирали, че нямат спирка. Какво ли не измислят за да ги изкарат връзкари, да ги злепоставят и т.н. Това вече е прекалено. Angry

Берил и Ерсин са страхотни и аз супер много си ги харесвам. Sparkling Heart
Рокси,понякога имам чувството,че от куртоазия споменаваш СейФер в постовете си..
А всъщност вътрешно така,ти се иска да пишеш само за Абидин и Суна(Берил и Ерсин) и да ги възхваляваш..

# 618
Добро утро,момичета!
Да пожелая лек ден на всички и да видим какво ни чака довечера.
Прокрадва ми се едно леко подозрение,че Сейран още в къщата разбра какво се е случило,но се прави на ударена.Причините-нямам представа. Кое ме кара да имам ,макар и малко съмнение.Подновяването на връзката на Ифа и Орхан,това,че Гюлгюн я видя да отива или излиза от стаята му и замълча,не направи нищо,не повдигна въпроса.Баща и син,причиняващи едно и също на уж любимите си жени.Думите на Сейран към Ферит във фитнеса"ще стоя до теб докато не кажеш какво те мъчи", на неговия отговор "ще помисля",,израза на лицето и като каза "сигурна съм".Как погледна към Ферит и Суна като дойде Аби да си взема Суна.Споделям подозренията си.

# 619
Добро утро в петък, момичета Kissing Heart

В добрите стари времена имахме и такива петъци Heart

Върти се от няколко дни, да взема да го пусна Smirk

На едната снимка гледа любимата си жена, а на другата - балдъзата му разказва как щяла да се чувства, като я целуне Grinning

Иначе съм странно спокойна Grinning Диче, може да минеш няколко пъти с менците Kissing Heart

# 620
Добро утро!
Надеждата умира последна.
Ферит се отдалечава от Сейран и сие, добре, но защо...естествено, че трябва да има срив и при него. Досега какво му се случи, освен да забърква каши и после да вика- Аз ще я оправя...
Дали пък не осъзна и изпитва вина за всичко случило се.

# 621
Добро утро в петък, момичета Kissing Heart

В добрите стари времена имахме и такива петъци Heart

Върти се от няколко дни, да взема да го пусна Smirk

На едната снимка гледа любимата си жена, а на другата - балдъзата му разказва как щяла да се чувства, като я целуне Grinning

Иначе съм странно спокойна Grinning Диче, може да минеш няколко пъти с менците Kissing Heart

Добро утро! Досега се впечатлявах от играта с очи на Афра, но и Мерт не пада по-долу. Даже тук е постигнал наглед непостижимото - и двете му очи изразяват сходна емоция, но само сходна, не абсолютно еднаква! Има нюанс! Как може обаче да хабят тези два невероятни чифта очи за подобни глупости!

# 622
Добро утро, момичета! Пожелавам на всички успешен ден Simple Smile

# 623
  • София
Добро утро!
Ферит се отдалечава от Сейран и сие, добре, но защо...естествено, че трябва да има срив и при него. Досега какво му се случи, освен да забърква каши и после да вика- Аз ще я оправя...

И на мен това ми изглежда. Само обяснява как с всичко ще се справи, проваля се и забърква още по-голяма каша. Дано е осъзнал най-после, че нещата не се получават без да помислиш малко.
На снимката на Феро с лошия поглед изглежда, все едно Сейран тръгнала да излиза, въпреки заплахата да й се случи нещо и е полудял. Изкараха подобни кадри от миналия сезон, но тази брада създава доста по-зловещо изражение. Разбира се, който иска да вярва, че той мрази Сейран и изпитва нещо към горката Суна е свободен да го прави. Щом вчера въртяха в Х толкова много тези снимки, току-виж Онур им угоди и раздели главната двойка окончателно.

# 624

Добро утро, момичета!🍀🌻
Еве, идаааа 🪣🪣🪣🪣  (тюх, няма менци в емотките)🤣🤣🤣🤣
Слагам повече еднорози, ако някой иска да си вземе 🤗🥰🦄🦄🦄🦄🦄🦄🦄

# 625
Не, не вярвам, че мрази Сейран и изпитва нещо към гората Суна. Просто така си гледа човекът. Ако беше само този поглед, щях да го приема. Но това е погледът му към Сейран от 3-4 епизода. Така я гледа, освен когато я гледа с пълно безразличие.

# 626
Добро утро, момичета Simple Smile
Загледах се и аз в горните две снимки на Ферит. Различни емоционални състояния изразяват - на едната е е ядосан (най-общо казано), на другата лицето и очите му изразяват съжаление някакво. Що се отнася до фенските сценарии за омраза към Сейран и любовни отношения със Суна, ами това са за мен измишльотина и тук са пренесени отвън. Аз поне не съм срещала такова мнение. Нито Суна се е влюбила във Ферит, нито Ферит в нея. И у двамата целувките бяха спонтанна реакция на състояние на неудачници и обвинения от близките им. И на алкохола, разбира се.

# 627
Добро утро!

И на мен това ми изглежда. Само обяснява как с всичко ще се справи, проваля се и забърква още по-голяма каша. Дано е осъзнал най-после, че нещата не се получават без да помислиш малко.
На снимката на Феро с лошия поглед изглежда, все едно Сейран тръгнала да излиза, въпреки заплахата да й се случи нещо и е полудял. Изкараха подобни кадри от миналия сезон, но тази брада създава доста по-зловещо изражение. Разбира се, който иска да вярва, че той мрази Сейран и изпитва нещо към горката Суна е свободен да го прави. Щом вчера въртяха в Х толкова много тези снимки, току-виж Онур им угоди и раздели главната двойка окончателно.

Дичка, има кофа, съвремие...
Mystery, далеч съм от мисълта на Онур, наложено ми е доброволно, но, имам привилегия- изборът. В повечето случаи съм без очаквания, след като не мога да го променя.

# 628
Добър да е денят ви. Аз пък отказвам категорично да повярвам, че нещо се е случило между Суна и Ферит. Като магаре на мост съм. Дори да видя не вярвам. Не искам да вярвам.

# 629
Добро утро в петък !  Аз за разлика от вас се опитвам много много да не мисля какво ще се случи или се е случило. Каквото -  такова. Проблема ми е само Сейран - как ще понесе това "преживяване".  Ще гледам без очаквания , защото и без това никога не познавам , какво ще стане.
Иначе си чакам уикенда. Чакам да видя Афра в каква обстановка ще е  , с каква рокля ще е /според мен ще е нещо сребристо/, с какви хора ще се срещне , с кои знаменитости  и т.н.
Чакам да видя и другата си любимка /Туба/ , която никога не ме е разочаровала на такива събития и винаги  е била топ. И някак ми се иска двете да се сближат , защото Туба може да `и отвори още врати извън Турция. Иска   ми се  Афра да поеме щафетата от нея и да стане посланик на добра воля на Уницеф в Турция. С ето такива смислени каузи ми се иска да се занимава Афра. Знам че много искам , ама нали мечтите са безплатни.
Иначе ви пожелавам чудесен петък , с малко грижи и повече удоволствия !

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 11:10 от Kami_J

Общи условия

Активация на акаунт