Отговори
# 660
# 661
Аз залагам на mavi да е роклята на Афра
По традиция-няма да гледам,докато не се съберат нашите
Обещала съм си го
Ще Ви чета,ще Ви наглеждам коя припаднала,коя на инхалатор и коя с повече от един твърд алкохол
Може да се чукна виртуално с някоя от Вас,ако пишете,че има кадри със Сейфер

# 662
  • София
Много хубав коментар на Мастилото от Х, повечето от вас знаят, че е психолог и винаги е правила много хубави анализи. След 88-ми епизод за нея сериалът приключи. Давам линк и качвам автоматичния превод

https://x.com/murekkeep/status/1880233150778941907

В началото и края пише за линч, заради сторито на две от сценаристките веднага след 89, че са готови за линч.

Скрит текст:
"Петъците вече са обикновени 🤷‍♀️ , благодаря на всички, които допринесоха, искаха да бъдат бити, искаха да бъдат линчувани.

Нека дойдем при вас, скъпи фенове:

Някой казва "мечта"
другият казва "истински е"
Тогава започва бой.
Съновниците влизат в ситуацията с думите "Как повярвахте, как похабихте Ферит, гадове!?"
Реалистите бързат да попитат: "Вие идиоти ли сте? Трябва ли да дадат достъп до интернет?" те продължават.

Това е изключително обезпокоително. Не се обиждайте постоянно, не се омаловажавайте и не се гледайте отвисоко. Най-уморителната част от тази медия е, когато хората, които обичам, се карат помежду си по този или дори по-груб начин.

Вече не казвам „не го прави, не го прави“. В продължение на 3 години се опитвах да обясня стойността на мълчанието и значението на правилния тон тук. Не 🤷‍♀️ не свърши, не свършва, не свършва; не можах да обясня. Продължавате да се карате, а те седят и се смеят, защото това е истината.

Сега те питам:

Каква е разликата дали това, което гледате, е сън или реалност? Струва ли си да се нараняваме?
Това е моята гледна точка например.
Последните два епизода бяха сън, бяха реални, повярвайте ми, изобщо не ми пука.

Моят аргумент е: "Защо все още съм в същия нелеп цикъл?"
Защо развитието и смяната на героите се превърта назад? Трябва ли да гледам оста Fuat / Suna, която не е написана или написана в първия сезон, през Ferit в последния сезон?

Казваш, че е последен сезон, пишеш 2-3 страхотни епизода, после пак е боклук, пак е боклук!

Едно и също се повтаряше отново и отново. Г-н Гюнгер си отиде, г-жа Лейла дойде. Г-жа Лейла си отиде и г-н Гюнгер дойде. Всичко върви надолу след епизод 48 или така.
Колко пъти застреляте човек, колко пъти разболеете някого, колко пъти многократно удряте стената в един и същи сериал 🤷‍♀️

За бога, колко пъти човек умира от рана?

Те изобретиха смъртоносна болест, която седмица по-късно все още не беше известна на жената, измъчвана с киселина.

Гледахме отново, пак казахме добре, написахме наводнение върху главата на овена, изядохме и него 🤷‍♀️ и намерихме изход и за него. Напуснахме сериала и написахме цвета на дрехите на Мезиде и направихме това 🤷‍♀️

Ти ни увенча с всички лоши герои и ние също ги усвоихме. Тези, с които сте се увенчали, не са отишли ​​по-далеч от "Плитко шал" в други проекти, но ние заснехме 2 сезона!

С напредването на 3-ти сезон започнахме да казваме "о, слава Богу", бяхме изненадани, бяхме щастливи, казахме "поне този сезон", но щяхме отново да възкръснем от пепелта!

стига бе! Ти не уважаваш собствения си труд, нали?

Сега си причинявам това.
Тъй като благодарихме и намирахме отдушник за всяка глупост, нивото на тази глупост достигна съвсем друго ниво.

Тъй като оста Фуат - Суна и Султан - Ферит не можаха да бъдат разработени, заснехме семейство Пелин и Тарък за 2 сезона. Няма да се изненадам, ако сега се появи синът на Карлос Гюлгюн.

Оттук нататък за мен няма значение дали ще пишете любов на Сейшелите или ще вдигнете сватба на остров Комо Какао.

„Изглежда, че пътят е дълъг“ и казахме добре.
Вашето пътуване не е приключило!

Паднахме, счупихме си ръцете и краката, това не беше достатъчно, счупихме си главите, това не беше достатъчно 🤷‍♀️ Нямам място за счупване, скъпи екипе.

Затова не мога да те линчувам или бия, много съжалявам. По-добре отиди и се набий пред огледалото.

Свърши!"

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 16:15 от MysteryG

# 663
Нещо малко по-весело от мен

# 664
  • София
Още цитати от Х

https://x.com/marwabenrabeh/status/1880265803024531731

"Само един трейлър, и то дори не в обикновен ден - единствено за популяризиране на новото дизи. Той го прави за забавление и това не е част от работата му, но той туитва този ден само в името на другите предавания. Без втори трейлър, до сега без предварителен преглед, без емотикони или каквото и да било, за което някои от вас го молеха… нищо!
Всичко това, с тези оценки, тези класации в международни платформи и тази ангажираност в социалните медии!
Не ми казвайте, че си знаят работата най-добре. Разбира се, те си знаят „работата“, но начинът, по който се справят с нея сега, е най-лошият!

И неуважението е отвъд думите – отхвърляне на постиженията на шоуто и лоялността на феновете, сякаш нямат никаква стойност, срамен начин да се отнасяш към самите хора, които направиха това възможно.
Наистина е разочароващо!"

https://x.com/jang_mi_9/status/1880239720430817633

"Те не можеха да си купят каравана, не можеха да обиколят света заедно, не можеха да имат децата, които толкова искаха, не можеха да правят бизнес в компания заедно, не можеха да научат нови неща заедно.. .. Тази двойка не можа да направи нищо заедно цели 3 сезона."

# 665
Аз залагам на черна рокля за Афито! ❤🔥

# 666
Приятно гледане ви пожелавам на тези ,които ще гледате. Не очаквах че ще ни оставят с един фраг. Утре Афра ще ни радва. Този сериал си го съсипа Онур. Ако си мисли ,че другите три сериала ще му потръгнат има карма. Ще му се върне.

# 667
Добър вечер ,момичета  Heart !
Много е тъжно ,че не си честитим вече петъка  Cry и затова аз се надявам в скоро време пак да имаме основание да го правим. Да очакваме, хайде да не е с нетърпение ,но поне да има поне малко ентусиазъм и надежда ,че в предстоящия епизод ще ни очаква нещо хубаво и позитивно  за гледане.   Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover   Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover   Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover
Афито и на мен ми е интересно с какво ще бъде облечена на събитието в Рияд,нали там щеше да бъде Thinking Обаче какъвто и да е тоалета предполагам ,че ще бъде по прибран, защото там са по консервативни. Но от друга страна Туба като беше там преди има няма месец на друго събитие ,мисля на Диор или нещо подобно беше с много красиви тоалети които да не бяха супер разголени и разкрепостени ,но много  красиво показваха всичката и красота. Та и сега очаквам много красиви тоалети и от Афито и от Туба и от Ханде ,а Баръш еми той ще си тури един смокинг ,ще си среше косата и е готов.  Simple Smile
И пак да се върна на нашия сериал.Тази вечер се надявам ,че най-накрая поне мъничко ще ни открехнат завесата  и ще ни покажат какво се е случило между Суна и Ферит и мноооого ,ама много силно се надавам да не се разочаровам и аз и много то други фенове,които мислят ,че не се е случило нищо страшно и много,много трудно простимо.  Hands Pray
Искам пак да си дойде ей този веселия и щастлив Ферит

https://x.com/darkparadis70/status/1880158619746046447

който ще ни върне любимите СейФер 

https://x.com/yalicapkinieng/status/1880221625838440770
https://x.com/habiba122103/status/1879272604504404325
https://x.com/nomituttipresi/status/1880199758763159664

# 668
Гадната Бирса пак се дразни с фандома!
Скрит текст:

# 669

"Те не можеха да си купят каравана, не можеха да обиколят света заедно, не можеха да имат децата, които толкова искаха, не можеха да правят бизнес в компания заедно, не можеха да научат нови неща заедно.. .. Тази двойка не можа да направи нищо заедно цели 3 сезона."

Ей, това не мога да им простя на продукцията 😓😓😢😢

# 670

Ей, това не мога да им простя на продукцията 😓😓😢😢

Днес ми хрумна за първи път - добре, че нямат бебе Сейфер! Иначе щяха и него да отвлекат само и само драма да има.

# 671
  • София
Кязъм прегръща Сейран, в Х го разтълкуваха, че тя ще е ранена накрая

# 672
Кязъм прегръща Сейран, в Х го разтълкуваха, че тя ще е ранена накрая

Дано, да е тя макар че може нарочно да са го направили за да си мислим че ще е тя, но да е Суна. Някои пишат че нарочно не са дали фраг защото Суна е ранената, така или иначе ще се разбере в епизода

# 673
Ако Суна е ранената ще потънем по-бързо и от Ферит на промото.Нищо хубаво няма да ни чака в  следващите епизоди.Дано да е приятно гледането.

# 674
Може само да е одраскана (Суна), като Пелин.

Общи условия

Активация на акаунт