Отговори
# 645
Диче, аз не казвам, че има общо със Суна умирането. Просто трябваше да му напишат някаква глупост, че да стигнат до дивана. Сега вероятно ще го накарат да дойде на себе си, като се случи нещо на Сейран. Ми аз пък не искам. Утре-вдругиден може пак да му се прииска да умира - айде следващ диван.
Еве за мен това няма да е оправдание за дивана, ако го пишат истина. Тогава няма да има значение вече нищо....Поне за мен.

# 646
  • София
Диче, аз не казвам, че има общо със Суна умирането. Просто трябваше да му напишат някаква глупост, че да стигнат до дивана. Сега вероятно ще го накарат да дойде на себе си, като се случи нещо на Сейран. Ми аз пък не искам. Утре-вдругиден може пак да му се прииска да умира - айде следващ диван.

Затова съм абсолютно съгласна. Ако това е истина, значи при всеки проблем той ще ходи да пие и обръща внимание на всяка, която го съжали. Ето затова няма как тази сцена да е реална.

# 647
Да го пишат с балдъзата...значи е слаб, да не казвам друго.
Гледам все още и е рано да кажа каква е гледната точка на Онур

# 648
Ето, днес отново сме на линия.
Какъв талант е нашето момче, какви състояния на тъга, ярост и безразличие показва. Той не играе, той изнася уроци по актьорско майсторство.  Нешлифован диамант си е Мерт.
На горната снимка със Сейран ми се струва, че повече показва страх от ново премеждие с нея. Зад отмъщението срещу сина на Чичек е и защитаването на всички от семейството му, а не само Ифакат и Суна.
Вярвам, че не е безразличен към Сейран,  а по скоро  го е срам и изпитва угризение, за това, че се е провалил при сделката и се смята за безсилен да се справи с отговорните задачи. Отмъщението за него е евентуално доказване на всички, че може да е този, който ще ги защити.

# 649
Явно няма да видим 2 ри фраг.Може да не е за показване. И тъй като масово се мисли,че ще гръмнат Сейро,току виж са гръмнали Суна.И Феро както обича да то играе закрилник за следващия епизод може да минем само с озет,без фрагове.Дето се вика здрави нерви и добро питие ни трябва за довечера.Завиждам на момичетата ,които имат воля да я карат само на клипове.Любопитството ми е решило да вземе връх и ще гледам.Пък каквото,такова.

# 650
Здравейте,
И при мен любопитството е голямо, но съм на имен ден и само ще ви чета!

# 651
  • София
Аз съм тренирана вече, и без клипове и четене даже мога, стига да искам. Лошото е, че за тази вечер по-скоро нямам желание да чета, браво на Онур, за което.

# 652
Прокрадва ми се една мисъл ама не вярвам много.Дали гръмнатата няма да е Айшен и така актрисата да напусне сериала.Защо предварително каза,че напуска?Обикновено се прощават с продукцията след като излязат от нея.Пелинчето даже още не може да излезе от филма.Направо "изплиска легена".Участва 5 серии и реши,че е някакъв фактор.Бучето,горкана изкара цели два сезона,беше най-мразената и оплювана героиня и ни се чу,ни се видя повече а тая няма спирка.

# 653
При мен разликата от началото на сериала и сега е  , че преди се освобождавах от ангажименти заради епизода , а сега понякога си търся такива за да не се поддам на навика и да си пропилея вечерта. Предпочитам да ви чета и после решавам дали си струва да гледам.

# 654
Аз съм от редовно гледащите, макар понякога да излизаме бая натъртени от епизода Stuck Out Tongue Winking Eye
Венсеремос Hands FistGrinning

Ако случайно гръмнат Суна, нали се сещате какво ни чака в следващите епизоди? Тювбе тювбе Grinning

# 655
И аз гледам, задължително...Колкото и да подскачам, гледам 😁....Е после, ред сълзи, ред сополи, ама това е положението....

След толкова анализи и предположения се чудя дали довечера ще ни изненадат с нещо...По възможност положително, де 🫣😛

# 656
Честит ни петък Joy
И аз съм от редовно гледащите,дни наред мрънкам,няма да гледам,спирам,край и съм залепена за екрана Mask
Не гледах само 89 епизод и ви четях,но честно казано е по лошо.Тази вечер съм подготвена за Сандокан с двата ножа и не очаквам нищо хубаво..
Но ако случайно вземат,поне да ни покажат,че Суна не се е търкаляла с нашия ефенди... еееее Stuck Out Tongue Winking Eye готова съм да го гледам да вряка,да стреля,докато се кротне,ако ще и още 3 епизода да се пъне Joy

# 657
Забравих да кажа,че в "Лейля" са само гаджета,даже и точно гаджета не бяха когато за първи път тя отиде в стаята му и сложиха началото на връзката само на привличане,не платонично.Не се разбра той дали и е първи,но на никого не му направи впечатление.Хората си решиха,че се привличат и си изконсумираха привличането.Даже той беше пред прага на сватбата си и след това забрави и сватба,и булка и всичко.Та се чудя на нашите защо толкова разтягаха "локума" с кака и Ферит и остана "верен" до край,а се стигна даже и до сватба и булка?Накрая го изкараха и извратен.

# 658
  • София
Любимата ми снимка на АфРам зад кадър, искрите хвърчат вече, началото на януари 2023

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿

# 659
Аз засега май няма да гледам довечера. Други задачки си имам Simple Smile Ако случайно се прибера докато още не е свършил сериала мога да го пусна. Но ще ви чета.
Друго, което ме вълнува, като че ли повече е Афра утре. Много искам да й видя роклята. Писах, че искам да й е зелената роклята, за да изпъкнат очите й, но сега като се замисля предния път с червената беше много красива. Много й отива и бяла, и черна. Дали може да се облече с нещо блестящо? Досега не съм я засичала със злато или друго, което да блести.
На тази огън жена всеки цвят й отива, все ще е красива и ще показва класа.

Общи условия

Активация на акаунт