Отговори
# 630
Силно се надявам довечера да получим отговор на въпроса какво точно е станало! Аз продължавам да мисля, че каквото и да е било, Ферит е разказал на Сейран. Но за кекс категорично не вярвам да е имало...Не знам защо сега се сетих за сцената с Нервната 🤬😤...

Очаквам днес да ни пуснат нещо за зарибявка-я фраг, я някой откъс.

# 631
Силно се надявам довечера да получим отговор на въпроса какво точно е станало! Аз продължавам да мисля, че каквото и да е било, Ферит е разказал на Сейран. Но за кекс категорично не вярвам да е имало...Не знам защо сега се сетих за сцената с Нервната 🤬😤...

Очаквам днес да ни пуснат нещо за зарибявка-я фраг, я някой откъс.

Неврата ми дойде на акъла, като видях Ифакат как тръгва да целува Орхан, анаконда 😀

Последна редакция: пт, 17 яну 2025, 10:07 от Ponky

# 632
  • София
Но това е погледът му към Сейран от 3-4 епизода. Така я гледа, освен когато я гледа с пълно безразличие.

Именно, погледът е такъв не от една, а от 3-4 серии. Може да решат и да обяснят защо гледа така, но не го очаквам, предвид кой е режисьор и кой пише сценария. А и пак се връщам на изрязаните сцени, в които кой знае какво са си говорили и как са се гледали.

# 633
Добро утро,момичета.Дали е имало нещо между Суна и Ферит все още и самите сценаристи не знаят.В инста,в профилите на Бонче и Самед ги "нарязах" на парчета и след съобщенията ми повече не мога да пиша защото явно ме блокираха.Но направих копи-пейст и ги изпратих на официалните акаунти на ОГМ и Стар ТВ с молба да им ги предадат.Съжалявам,че не мога да си възстановя профила в Х та да ги метна и там.Снощи погледнах "Лейля".Много харесвам Джемре и Алперен,имаше една доста "гореща" сцена ама не е същата химия.Даже ми се стори,че двама непознати са си легнали ей така,за спорта.Алперен определено стои добре на "драмата",но Байсел като че ли е по-добра в комедията.Емоцията малко се губи.Но сцената ми хареса защото и там видях счупено клише.Бившата си легна до Алперен,докато той спеше и изпрати снимка на Лейля.Нашата обаче с бясна скорост се изнесе до къщата му и щеше да счупи вратата от думкане.Той се събуди и видя госпожицата до него.Отвори вратата на Лейля и и каза,че бившата е там.Лейля му каза,че знае.Направиха я оная "дива и щастлива".Изхвърлиха я като "мръсен парцал" и след това си легнаха двамцата.Нямаше излишни "драми",сълзи и сополи.Даже и такси забравиха да и повикат.

# 634
Нищо де, после ще му гледаме разкаяната физиономия, любовта изисква жертви 🙂, разумът няма думата.

# 635
Хай, мацки! 🫶
Искам си СейФер! ❤🔥 Омръзна ми от луди и незадоволени. 😂

🤍🧿🪬♾🧄

# 636
Неврата ми дойде на акъла, като видях Ифакат как тръгва да целува Орхан, анаконда 😀

+1
Още в епизода си го помислих..

Бел и аз си искам Сейфер ❤️❤️

Пресуших всички кладенци да нося с менците вода 🤣🤣

# 637
Вайкането, оплакването и съденето...полза няма. Чакам с нетърпение епизода довечера

# 638
Докато гледах снощи сцената от "Лейля" си помислих как хората се мъчат да създадат някаква красива любовна сцена дори и без химия между гл.герои,а нашите имат двойка която с погледи само могат да се изядат и ги държат разделени,даже нещо повече,непрекъснато пъхат между тях някакви изпаднали трети страни.

# 639
Надявайки се на най-доброто и очаквайки поредното дъно, ще гледам довечера. Дано да има какво да коментираме.

# 640
  • София
Този гиф се канех да го кача от много време и все забравям. Мерт как си знае жената и дърпа куфара да не я удари.

# 641
Но това е погледът му към Сейран от 3-4 епизода. Така я гледа, освен когато я гледа с пълно безразличие.

Именно, погледът е такъв не от една, а от 3-4 серии. Може да решат и да обяснят защо гледа така, но не го очаквам, предвид кой е режисьор и кой пише сценария. А и пак се връщам на изрязаните сцени, в които кой знае какво са си говорили и как са се гледали.

Аз пък си мисля, че направиха Ферит безчувствен към Сейран, за да му напишат романтични сцени с балдъзата. Сега човекът искал да умира. Защо? Някой може ли да го обясни с думи прости? Глупост до глупост, айде моля ви се!

# 642
Еве, той тръгна да умира още преди "преживяното" със Суна. Мисля, че това желание за умиране няма нищо общо с нея.
За мен той преживя някакъв срив, знам  ли вече. Нямам логично обяснение 🤷‍♀️

# 643
Диче, аз не казвам, че има общо със Суна умирането. Просто трябваше да му напишат някаква глупост, че да стигнат до дивана. Сега вероятно ще го накарат да дойде на себе си, като се случи нещо на Сейран. Ми аз пък не искам. Утре-вдругиден може пак да му се прииска да умира - айде следващ диван.

# 644
Желанието за живот у Феро може да се върне само ако Сейран е в опасност или на хоризонта има бамби.Много бързо ще излезе от летаргията. В момента не му дреме за никой. Само като му видя безразличния поглед и не вярвам нито в сеферската любов , нито в съчувствието му към Суна. Човекът си е сам за себе си. Каквото иска това си прави и хич не му минава през ум да се съобрази с някой. Според мен приема Суна като другарче по неволя и нищо повече. Любовта към Сейран е някъде там , дълбоко и само чака повод да го покоси отново. Сигурна съм че ще го видим това пробуждане , ама  нямам вече търпение.

Общи условия

Активация на акаунт