Отговори
# 135
Трябва да спрат с ненормалната Суна! Да я изпращат да се лекува и да ни освободят от нея!

Афито също беше казала, че сцената, която няма да забрави е тази във водата , за промото на трети сезон! 🧿

# 136
Като си представя как беше с Пелин като влезе в болница бременна и той беше до нея. Малеее. И сега Суна да ми влезе простреляна в болница. Но аз не вярвам ,че Ферит ще бъде около нея. Да той е много добър. Раздава доброто си сърце надлъж и нашир,но много зависи Онур как ще накара сценаристите да пишат образа на Ферит
Само да не я прострелят, че баш до нея ще си е Феро. Аби като дойде да си я подбере, Феро не даде. Там беше и Кязъм, и Есме, и Сейран, и леля, но нашият покровител, без да му е работа, се опълчи.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 16:50 от Fi79

# 137
Сега ме хвърлихте в смут.Паралели пак,Суна простреляна,,Ферит ревящ на рамото на Сейран за Суна.Това НЯМА да го гледам.Стисках зъби до сега да гледам епизодите ,ама и аз май ще мина на клипове.Всяко нещо има предел .

# 138
Като си представя как беше с Пелин като влезе в болница бременна и той беше до нея. Малеее. И сега Суна да ми влезе простреляна в болница. Но аз не вярвам ,че Ферит ще бъде около нея. Да той е много добър. Раздава доброто си сърце надлъж и нашир,но много зависи Онур как ще накара сценаристите да пишат образа на Ферит
Само да не я прострелят, че баш до нея ще си е Феро. Аби като дойде да си я подбере, Феро не даде. Там беше и Кязъм, и Есме, и Сейран, и леля, но нашият покровител, без да му е работа, се опълчи.

Е чак пък да бъде до нея, сега може да Ви дразни Ферит понякога но пък да го изкарате че едва ли не ще се върти около нея, е пресилено. Освен това не я пусна, защото знае че майката на Абидин е опасна

# 139
Тц... и от къв зор Ферит ще реве и скърби за Суна?
След толкова хлипащи за нея,като Сейран ,майка им и баща и ,Абидин и Казъм ако щете,някой точно на Ферит сълзите ще обърне внимание  ..
И все пак не вярвам да драматизира за нея.

# 140

Е чак пък да бъде до нея, сега може да Ви дразни Ферит понякога но пък да го изкарате че едва ли не ще се върти около нея, е пресилено. Освен това не я пусна, защото знае че майката на Абидин е опасна
Анабел, ти довери на сценаристите имаш ли?
Кязъм също знае, че майката на Абидин е опасна и е напълно способен да защити дъщеря си. Видяхме обаче сцената как се разигра. Оттук насетне всяко взаимодействие между Ферит и Суна, дори и косвено, като споменатата сцена, ще бъде в ущърб на образа на Ферит, но ние не знаем дали то ще спре.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 17:15 от Fi79

# 141
Ялъто славно върви надолу! 🥹 Язък!

# 142

Кязъм също знае, че майката на Абидин е опасна и е напълно способен да защити дъщеря си. Видяхме обаче сцената как се разигра.

Не нямам, но защо бързаме да съдим без дори да са дали епизода, дори не е сигурно че ще е Суна. Но да казваме че Ферит ще се върти около нея, все едно е влюбен в нея, да речем че наистина я прострелят и е около нея ще е най-много защото ще и е благодарен че му е спасила живота.

# 143
Здравейте,
Не предричайте за фрага, че Суна ще е жертвата. Шнура ще прочете и ще се присети да дразни повече хората с тази вървежна дама. Като нищо наш Феро ще се хвърли да я спасява и да будува нощи наред в болницата със сълзи на очи. И това сигурно ще ни коства много сърцераздирателни епизоди, а ако се окаже, че е бременна от Феро...край няма.
Скрит текст:
В тази връзка много се смях на един коментар в Х, че  Ферид е имал интимност със Суна, за да се освободи от напрежението в него, а не, че толкова я е харесвал. За това бил толкова резервиран към нея след вечерта.

# 144

bellie_ellie, ти нали беше казала, че около Суна трябва да се върти сюжета. Ако не е Сейран като сестра, да сложим Есме като майка на Суна, нали Smirk

Не си разбрала какво съм написала тогава. Бях писала сигурно близо седмица преди да е излязла 9-та серия и тогава всички хвърляха предположения на база спойлери и
на еп.8. Говореше се за отвличане и предположих какъв може да е сюжетът в последвалата серия - т.е. около отвличане и, че може взетата да е Суна, но в последствие видяхме, че беше Ифакат.
Щом искаш да гърмят Сейран, да дават, нека я гърмят... За мен идеята за Есме да бъде бременна е безсмислена от самото ѝ представяне.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 23:24 от bellie_ellie

# 145
Здравейте,
Не предричайте за фрага, че Суна ще е жертвата. Шнура ще прочете и ще се присети да дразни повече хората с тази вървежна дама. Като нищо наш Феро ще се хвърли да я спасява и да будува нощи наред в болницата със сълзи на очи. И това сигурно ще ни коства много сърцераздирателни епизоди, а ако се окаже, че е бременна от Феро...край няма.
Скрит текст:
В тази връзка много се смях на един коментар в Х, че  Ферид е имал интимност със Суна, за да се освободи от напрежението в него, а не, че толкова я е харесвал. За това бил толкова резервиран към нея след вечерта.

Е чак сълзи на очи за Суна, не ми се вярва

# 146

Кязъм също знае, че майката на Абидин е опасна и е напълно способен да защити дъщеря си. Видяхме обаче сцената как се разигра.

Не нямам, но защо бързаме да съдим без дори да са дали епизода, дори не е сигурно че ще е Суна. Но да казваме че Ферит ще се върти около нея, все едно е влюбен в нея, да речем че наистина я прострелят и е около нея ще е най-много защото ще и е благодарен че му е спасила живота.
Ама аз не съдя! В момента говорим хипотетично. Изказваме предположения и догадки. Далече съм от идеята, че Ферит е влюбен в Суна, но, пак ще се повторя, всяко взаимодействие между Ферит и Суна, дори и косвено, ще е опасно за образа на Ферит и ще събуди още по- голямо раздразнение у зрителя.

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 17:13 от Fi79

# 147
Момичета ние просто коментираме и развиваме теории Simple Smile Не е потвърдена информация или нещо,или да съдим. Всички чакаме фрагове и епизоди, но те с нищо не ни улесняват или нещо да ни разясняват.
Просто толкова много вече сме закоравели,че веднага предполагаме и мислим възможно най-лошият сценарий.
Я си представете,че ние тука се тръшкаме за някаква си Суна, а накрая вземат,че ни изненадат и върнат бременна от Феро Пелин Grinning Докато бил пиян в несвяст от мъка пък тя за малко се върнала от Англия и си припомнили доброто старо време. Суна дали няма да откачи Grinning Ей това е метеор Wink
Малко го обърнах на черен хумор Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 яну 2025, 17:31 от Надя Б. Василева

# 148
# 149
Момичета ние просто коментираме и развиваме теории Simple Smile Не е потвърдена информация или нещо. Всички чакаме фрагове и епизоди, но те с нищо не ни улесняват или нещо да ни разясняват.
Просто толкова много вече сме закоравели,че веднага предполагаме и мислим възможно най-лошият сценарий.
Я си представете,че ние тука се тръшкаме за някаква си Суна, а накрая вземат,че ни изненадат и върнат бременна от Феро Пелин Grinning Докато бил пиян в несвяст от мъка пък тя за малко се върнала от Англия и си припомнили доброто старо време. Суна дали няма да откачи Grinning Ей това е метеор Wink
Малко го обърнах на черен хумор Simple Smile

Аз по-скоро си мисля да не е Айшен и затова актрисата да напуска

Общи условия

Активация на акаунт