Отговори
# 315
Как мислите, че ще се отрази психически на Сейран, ако е имало нещо между Ферит и Суна?

С тези "невероятни" сценаристи, които имаме като нищо ще ги смъмри леко и после ще се плеснат и прегърнат тримата и всичко ще е точно. 😂 За протокола, още съм на еднорога.😉

# 316
Мистери, честно казано, това е единствения въпрос, който ме интересува вече. Как ще се чувства Сейран? Ще може ли да го прежиее? Ще може, ще може, тя има опит вече Sunglasses Толкова стана пошло положението, че вече и Сейфер не ме радва. Ако е имало нещо, много се надявам Сейро да не се пише спасител на нацията и да лекува двамата млади. Веднага да си бие камшика към 37-та страна и оттам да продължи обиколката. Но както каза Лилия, вероятно ще се прегърнат след като плеснат с ръце хахахах

# 317
Как мислите, че ще се отрази психически на Сейран, ако е имало нещо между Ферит и Суна?

С тези "невероятни" сценаристи, които имаме като нищо ще ги смъмри леко и после ще се плеснат и прегърнат тримата и всичко ще е точно. 😂 За протокола, още съм на еднорога.😉
Взе ми думите, Лилия. Ако въпросът беше за Сейрна от първи, та даже и втори сезон, веднага щях да отговоря. Сейран от трети сезон е толкова непредсказуема, та хич като нищо ще започне да ги утешава, за да не се чувстват зле младите. Ох, къде е моята Сейран, къде???

# 318
Да си бие камшика, нали уж  пак щяла да си тръгне.
Но, какво ставаше досега, когато Сейран изпадаше в опасност, връщаше се старата, изпитваща вина и обвиняваща себе си за случващото се на Сейран Суна. Ще жертваме ли Сейран? Нека свършва тоя порочен кръг, ненаситната да откача вече, че лека полека да му видиме края.

# 319
  • Яко в Матрицата...
Вече четох за този сценарий... Сейро ще им се скара, а те ще кажат, че го правят за нейно добро - нали тя иска дете от Феро, ама не може да има - ето Суна ще ѝ роди едно - с един куршум два заека. Ще имаме и наследник Корханов. После Сейро ще се умили от тази грижа за нейното щастие. Ще създаде романтична обстановка в стаята на тавана, ще пусне подходяща музика и ще напусне, заръчвайки им добре да си свършат работата и да изпълнят обещаното.

# 320
Точно снощи гледах по БТВ Стори първата целувка. Сейран я направи на нищо Суна. Обаче веднага я защити пред баща си и тръгна да й помага. Сега като гледам тези неща с друг поглед много ме хвана яд. Тогава, за да помогне на сестра си Сейран за мен получи най-голямото унижение. Ако си спомняте, когато Ферит я накара да облече бялата нощница. За мен тогава много я унизи само, за да си начеше егото и да й натрие носа, че го е обидила.
Суна за мен и тогава и сега не заслужава такъв жест от Сейран.
Много се надявам новата Сейран да ги направи на нищо, да ги злепостави и да си тръгне.

# 321
Аз не мога да предвидя реакцията на Сейран , защото  и тя не е това което беше. Бих се радвала да ги разобличи пред всички и да ги навре там , където слънце не огрява. После с бодра стъпка да си тръгне и да зареже и фирмата им и цялата рода. Сигурно ще страда , но да не им прави кефа това да е пред тях. Не искам "тази новина" да е причината за евентуален аборт , защото това вече ще е непростимо.

ПП : Иначе си чакам съботата и Афито.

# 322
Дълбоко наранена, двойно предателство от най-любимите и на фона на саможертвата и да ражда дете на Ферит.Но и мисля,че може да ни изненада с реакцията си.Например,ако разбере сама,в смисъл да не е пред всички,да замълчи и да ги наблюдава.Мисля,че ще иска да разбере защо и какво е довело до това и какво изпитват двамата след случилото си.Ще иска да си отговори на въпроса какво място и значимост има тя в живота и сърцата на двамата.И след това да вземе решение какво да прави и дали да прости.

# 323
Ще е съсипана... Но няма да има драма като с първата целувка. Дано да се стегне и да ги зареже всичките там Rolling Eyes, ако е истина... Но не мисля, че е. Дори Суна не ми изглежда толкова гузна... Нещо друго се е случило.
Рени, Суна откачи като ги свари в леглото. Много гузна ми се видя и на стълбата, докато си оправяше жилетката. А погледа, който метна на сестра си, когато прегърна Ферит след прибирането им от Чичек, няма да коментирм. Какво друго да се е случило?
Не ме разбирай погрешно. Силно се надявам ти да си права, а аз да греша. За мен ще е висш пилотаж, ако след всичко видяно и чуто, продукцията завърти фокуса на 180 градуса. Бурно ще ги аплодирам, че са успели да ни подхлъзнат.

# 324
Опитвам се да предвидя поведението на Сейран, когато научи новината за двете гълъбчета. Е нищо не мога да предполагам, толкова много я промениха Сейран, че всичко е възможно, от реакция нула, до отмъщение. Иначе ми се иска да хване кака Василиса за косата и вън от имението и живота й завинаги. Феро, него да го прати на лекар, най-накрая някой да му помгне на това момче, съсипа си живота.

# 325
  • Яко в Матрицата...
Фи, изобщо нямам вяра на продукцията. Всичко могат да дадат. Както вече писах, приех, че няма да видя нищо хубаво и вдъхновяващо вече в това дизи. Ще гледам (докато издържа) тяхната история, не моята или на феновете.

Суна откачи, да, но не я виждам гузна както при първата целувка.

# 326
Това с нощницата беше да спасява Суна.
Като малки, Суна е яла боя, но в първи и втори сезон Сейран ядеше бой заради Суна.
Сейран знае за завистта и ревността на сестра й, не пролича ли в постъпките и думите на Суна, Сейран не е глупава.

# 327
Момичета, аз имам въпрос. По реалната история не влиза ли точно сестрата първа при психолога и да се лекува? Нали всъщност се говори, че в реалнсотта е направила нещо толкова ужасно, че цялото семейство я зачерква и я държи настрана? Ако все още вярваме,че следват реалната история, не е ли редно точно такъв развой на събитията- полудяване и халюцинации на Суна, водене при психиатър за лечение и отдръпване от Ялъто?

# 328
Фи, изобщо нямам вяра на продукцията. Всичко могат да дадат. Както вече писах, приех, че няма да видя нищо хубаво и вдъхновяващо вече в това дизи. Ще гледам (докато издържа) тяхната история, не моята или на феновете.

Суна откачи, да, но не я виждам гузна както при първата целувка.
Първата целувка не беше споделена, а тази дори не беше инициирана от нея. Нека не забравяме също, че и героинята е променена. Тогава имахме една невинна Суна. До онзи момент тя не беше целувала и не беше целувана. Тази Суна вече е различна. Зад гърба си има доста богат житейски опит и трима мъже. Да, броя и Сафет, макар там да не се е стигало до секс, защото той също и натрапи своите сбъркани сексуални фетиши.
Поради тези причини Суна няма как да бъде видяна гузна както преди.

# 329
Ако това е истина, Сейран да си тръгва ! Веднага! Да не се връща и за погребението на Ферит, защото той ще приключи сам със себе си, когато осъзнае какво е направил...🤦‍♀️🤦‍♀️
Ако това е истина, няма път назад 🤕

Общи условия

Активация на акаунт