Отговори
# 300
Афра снима в имението.
Значи няма да е простреляна. Иначе трябваше да снима в някоя болница, нали?

Ще сигурно последната сцена.
МистериG видях че имаше жена в колата

# 301
Агент и отмъщение-дали има вероятност Суна да стане агент за отмъщение.Като гръмне новината за преживяното не вярвам да я аплодират в имението.
В имението няма да я аплодират, но не вярвам и Аби да й се зарадва, та чак и за агент да я вербува.
   Оттук насетне аз виждам само два пътя  за образа на Суна. Всичко зависи от това, какво са се договорили агенцията, която я представлява и Онур. В единия вариант ще избухне конфликт между Суна, от една страна, и останалите обитатели на имението, от друга, при което тя ще бъде маргинализирана и ролята й ще бъде епизодична. Във втория вариант (неприятния за мен, но гарантиращ много екранно време), ще гледаме последиците от нощта прекарана с Ферит. Това гарантира не големи, а огромни драми.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 11:21 от Fi79

# 302
  • София
Афра снима в имението.

Снимаха пред вратата по това време, може да е било някой от екипа, може и Афра или Берил да са били.

Носят стъкла за прозорците, ще се стреля

Който и да е прострелян, ще е в края на серията.

# 303
Афра снима в имението.

Снимаха пред вратата по това време, може да е било някой от екипа, може и Афра или Берил да са били.

Носят стъкла за прозорците, ще се стреля

Който и да е прострелян, ще е в края на серията.

Ами айде дано е Сейран, не ми се гледат драмите на Суна а и тя няма да донесе рейтинги

# 304
Живот и здраве скоро ролите ще са сменени и Мерт ще бъде рожденик. Кой знае колко снимки имат и нищо не пускат - скръндзи.😄 Можеше и една от Нова година да пуснат, защото и без това всички вече знаят, че са заедно.😁

# 305
Пак са хванали Афрам с аутфит за двойки Simple Smile Еднакви якета Wink

# 306
  • София
Снимали са отзад, Ферит прегръща Орхан

https://x.com/BRAALIIR/status/1879450596413223408

# 307
Ами айде дано е Сейран, не ми се гледат драмите на Суна а и тя няма да донесе рейтинги
Снощи си мислех абсолютно същото, но днес ми хрумна една друга ерЕтична мисъл (да не прочетете като ерОтична, много моля Wink ). Дори и да прострелят Сейран нищо не ни гарантира, че няма да гледаме драмите на Суна и Ферит по оттделно и заедно. Спокойно могат да си натикат Сейран в болничното легло, а в коридора да се разиграва истинската драма с една ревяща и скубеща косите си Суна и въргалящ се по пода Ферит. А ако спретнат и някой "дълбокомислен" диалог между прелюбодейците (за мен и целувките са прелюбодеяние!), ето ти пак наша Суна ще блести цял епизод и ще изяде екранното време.
Всичко е в ръцете на продукцията!

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 11:37 от Fi79

# 308
Фи, чудесна идея Grinning Хем Афра ще я няма, та Сейран може да лежи в кома два дена поне, хем ще дадат време на младите да си поговорят на спокойствие и да се разберат кой за какво се пишмани, ще бъде ли всичко не както преди, кой колко е широк или тесен, имаше ли Гюро глава и прочее.
И не на последно място мисля, че вече изобщо не им пука за рейтинга, целта е да се дразни фандома.

# 309
Да дразнят! Много ще ме зарадват утре и бездомните към Истанбула да се присъединят! 😂

# 310
Шнура да дразни още фандома, ама да не реве после като му окапят сериалите като круши. Те паричките изкарани от "Рибарчето" рано или късно ще свършат, а нови от международни продажби ще види през крив макарон.

# 311
Фи, чудесна идея Grinning Хем Афра ще я няма, та Сейран може да лежи в кома два дена поне, хем ще дадат време на младите да си поговорят на спокойствие и да се разберат кой за какво се пишмани, ще бъде ли всичко не както преди, кой колко е широк или тесен, имаше ли Гюро глава и прочее.
И не на последно място мисля, че вече изобщо не им пука за рейтинга, целта е да се дразни фандома.
Именно, Еве! Човек да не може да реши Суна ли да е гръмнатата или Сейран! Затова най- добре Орхан. Simple Smile Виж колко оригинално само. Wink Той куршумите ги понася като никой друг. Веднъж възкръсна, ще го направи и втори път. Пък и стига да го гледаме като шушумига. Повдвизи трябват, подвизи. Веднъж с голи гърди посрещна куршум заради баща си, а сега ще поеме такъв заради сина си. И хоп, Орхан герой. Всички ще сме доволни, нали?!

# 312
  • София
Как мислите, че ще се отрази психически на Сейран, ако е имало нещо между Ферит и Суна?

# 313
Как мислите, че ще се отрази психически на Сейран, ако е имало нещо между Ферит и Суна?

Още по-лошо отколкото, когато разбра за Пелин, все пак това е сестра и

# 314
  • Яко в Матрицата...
Ще е съсипана... Но няма да има драма като с първата целувка. Дано да се стегне и да ги зареже всичките там Rolling Eyes, ако е истина... Но не мисля, че е. Дори Суна не ми изглежда толкова гузна... Нещо друго се е случило.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 11:53 от Reni 🧿

Общи условия

Активация на акаунт