Еднакви якета 
). Дори и да прострелят Сейран нищо не ни гарантира, че няма да гледаме драмите на Суна и Ферит по оттделно и заедно. Спокойно могат да си натикат Сейран в болничното легло, а в коридора да се разиграва истинската драма с една ревяща и скубеща косите си Суна и въргалящ се по пода Ферит. А ако спретнат и някой "дълбокомислен" диалог между прелюбодейците (за мен и целувките са прелюбодеяние!), ето ти пак наша Суна ще блести цял епизод и ще изяде екранното време.
Хем Афра ще я няма, та Сейран може да лежи в кома два дена поне, хем ще дадат време на младите да си поговорят на спокойствие и да се разберат кой за какво се пишмани, ще бъде ли всичко не както преди, кой колко е широк или тесен, имаше ли Гюро глава и прочее.
Хем Афра ще я няма, та Сейран може да лежи в кома два дена поне, хем ще дадат време на младите да си поговорят на спокойствие и да се разберат кой за какво се пишмани, ще бъде ли всичко не както преди, кой колко е широк или тесен, имаше ли Гюро глава и прочее.
Виж колко оригинално само.
Той куршумите ги понася като никой друг. Веднъж възкръсна, ще го направи и втори път. Пък и стига да го гледаме като шушумига. Повдвизи трябват, подвизи. Веднъж с голи гърди посрещна куршум заради баща си, а сега ще поеме такъв заради сина си. И хоп, Орхан герой. Всички ще сме доволни, нали?!
, ако е истина... Но не мисля, че е. Дори Суна не ми изглежда толкова гузна... Нещо друго се е случило. Препоръчани теми