Отговори
# 390
Оставям еднорозите на вас , момичета. Аз си падам по пегаси. Ще си прехвърчам ей така , през 2-3 епизода , както с мишката го правя вече  понякога. Но темата си я чета от-до.

# 391
Страхотни сте просто! Не знам какво друго да кажа. Веднага ми оправихте настроението Simple Smile Не ми е нужен еднорог 🦄 Та вие сте магьосници

# 392
Страхотни сте просто! Не знам какво друго да кажа. Веднага ми оправихте настроението Simple Smile Не ми е нужен еднорог 🦄 Та вие сте магьосници

Казваш , че сме напът да станем сценаристи на Чапкънчето. То те са повече от магьосници - възкресяват !

# 393
Серенай Саръкая е дала изявление в съда
В инста има видео
Не разбирам нищичко,само,че работата май става дебела
Надя:hibiscus:

# 394
Момичетаааа....Пазете еднорозите! Нито крачка назад!🦄🦄❤️❤️🧿🧿

# 395
Ето ги на Емруллах СейФер-ите. Това е точно отражение и на фандома - с какви погледи гледахме първи сезон и с какви гледаме трети. Wink
https://www.facebook.com/share/r/183yP1SjTz/

# 396
Fi,Суна от ден първи я мъчи това,че не е избраната.Каквото и да им е " преживяното "то  е отключило надеждата и усещането ,че най-после е пожелана ,доброволно.Не мисля,че чак прояви гузна съвест.При идването на Сейран бе по точно страх,че са те хванали в крачка.Аз не усетих някаква болка или съжаление,че губи Аби.Тя поиска развода.Имаше колебание в нея защо Ферит посегна по интимен начин към нея,въпросът и към него дали съжалява за избора си в миналото.Надежда това преживяното да не остане еднократно.Феро първо я отряза с отговора си и после това,което завари я вбеси.Разбра,че на Ферит му е все тая що се касае до нея.Такива са моите усещания.

# 397
Ефенди не й ли пуска грешни сигнали от миналия епизод. Я какъв миличък става, като иска нещо, е, Суна какво да си помисли 😂, длъжник й е.

Stasha, какво да реши Сейран ли- дали го обича или го използва.

# 398
Рени, така, както аз го видях, състоянието на Суна беше много динамично и неустойчиво в епизода. При идването на Сейран беше пребледняла, движенията й хаотични, трепереше и бързо се изнесе от мястото на "преживяното". Нямаше отговор на въпроса, какво правите тук. Имаше смущение и неувереност, което си е гузност. Такова беше и когато Сейран я обгрижваше и успокояваше по повод новината за развода. Самото бързо решение за развод също е индикатор за гузност, щото е омъжена. В първия разговор с Ферит бягството й от темата е признак на срам, още повече Ферит изискваше конкретен отговор на причината за развода й. След нахлуването и сварването на Сейран и Ферит в леглото гузността й се трансформира в бяс, който не можа да овладее в стаята си. А после, после започна да рационализира случката и да търси причини за нея в миналото, да обвинява близките си. Което не й решава проблема, защото се мята като риба на сухо - хем втълпените й правила я карат да се срамува, хем незадоволените й страсти, подхранени от целувките с Ферит са много силни. Върви към взривяване...
Кате, това изречение не ми дава мира вече няколко часа.
Защо Суна реши да се разведе? Защото е гузна пред Аби или защото има очаквания към Ферит? Напълно е възможно да е и поради двете причини, но аз силно клоня към втората. За Суна, случилото се в къщата,  не е било мимолетно, нито пък е приключило. За нея едва сега започва. Бързият развод е по- скоро, за да бъде свободна. Ако се развеждаше от гузна съвест, нямаше да проявява признаци на ревност към Ферит. Заплахата в кухнята също беше показателна. Абе... да му мисли Феро, но ще му се стъжни животът.
FI, имайки предвид наблюденията върху Суна от 90-ти еп., мисля, че тя не беше в състояние да прави планове за Ферит. Целувката му си беше изненада и за нея, а при втората вече бушуват първични страсти и у двамата. Но това е физическо сливане (имам предвид само целувките, за другото нямам доказателства!), каквото до сега тя не е очаквала, но то именно отключи появяващите се от време на време болни фантазии, с които тя се бореше. Решението за развод е спонтанно при нея, затова не може и да го обясни на никой.
Сикорски, в поста си съм написала гузност - това е емоционално състояние на душевна нестабилност, то трудно се контролира, но пък има сигурни белези за наличието му и в речта и в езика на тялото. Гузната съвест е осъзнато състояние, при което собствената вина е разбрана. Съвестта е морално явление, възникващо при осъзнаването на противоречието между изискванията и правилата на обществото и личните желания и действия. При Суна е налице гузност, като се появят угризения на съвестта - въпроси от рода: защо го направих, какви ще са последствията за сестра ми, за мъжа ми..., какво да правя... тогава може да се говори за наличие на гузна съвест.

# 399
Fi,Суна от ден първи я мъчи това,че не е избраната.Каквото и да им е " преживяното "то  е отключило надеждата и усещането ,че най-после е пожелана ,доброволно.Не мисля,че чак прояви гузна съвест.При идването на Сейран бе по точно страх,че са те хванали в крачка.Аз не усетих някаква болка или съжаление,че губи Аби.Тя поиска развода.Имаше колебание в нея защо Ферит посегна по интимен начин към нея,въпросът и към него дали съжалява за избора си в миналото.Надежда това преживяното да не остане еднократно.Феро първо я отряза с отговора си и после това,което завари я вбеси.Разбра,че на Ферит му е все тая що се касае до нея.Такива са моите усещания.
Сикорски, в общи линии и моите усещания са сходни с твоите. Аз само отговора на Ферит не приех баш като отрязване. Суна го пита: "Ако беше избрал не Сейран, а мен, щеше ли да съжаляваш?", а той отговоря: "Не знам. Ние никога няма да разберем за това." За мен това си е един неопределен отговор (може да съжалява, но може и да не съжалява) и макар да кореспондира с действителността, няма категоричност. Отрязване щеше да е, ако Ферит беше отговорил нещо от сорта: Да, бих съжалявал за всеки избор, различен от Сейран.
Ама такъв отговор Феро би дал само в мечтите ми. Шикалкави си нашият падишах до последно.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 18:38 от Fi79

# 400
Четохте ли Пелин как се излага. Дори Мерве много хубаво е писала. Що не качи Афра верно ,ами Мерт. Какъв яд я хваща тая.

# 401
Кате, благодаря за отговора! Kissing Heart
Суна с нейната гузност и липса на гузна съвест е ясна. Може ли един бърз анализ и на поведението на Ферит в еп. 90-ти? Моля! Heart
При него и гузност липсва, май. Греша ли?
Ponky, не те разбрах, извинявай! Сейран да реши дали обича Ферит или го използва. Като как да го използва?

# 402
Какво иска тази Пелин пак? Какво е направила?

# 403
Не е лъжа. 😂

# 404
Какво иска тази Пелин пак? Какво е направила?

Качила е клипа на Ферит от официалната страница и е написала, моят Ферит, трудно е без Дияр. Жалка за взаимодействие

Общи условия

Активация на акаунт